02-11-2011، 23:43

|
اگر عشقت بخواد تنهات بذاره ، بهش چی میگی واسه آخرین بار ؟؟ |
||||||||||||||||||||
02-11-2011، 23:43
![]()
برای تا ابد ماندن گاهی بايد رفت ! گاهی از قلب كسی گاهی به قلب كسی ....
دل بسته ام به پاييز ، شايد دوباره ، از سر مهر بيايی .... روزها رفت ولی ياد تو کمرنگ نشد سال ها رفت و دل ساده ی من سنگ نشد ذهن من بستر صد خاطره با ياد تو بود نامت از صفحه ی اين خاطره کمرنگ نشد ....
باعرض معذرت بچه های انجمن.
میگم:خاک توسرت که دختری مثل منو ازدست دادی.
04-11-2011، 10:25
هرچند مال من نشدی ولی خیلی چیزا ازت یاد گرفتم٬ یادگرفتم به خاطر کسی که دوستش دارم باید دروغ بگم٬ یاد گرفتم هیج وقت هیچ کس ارزش شکستن غرورم رو نداره٬ یاد گرفتم گریه های هیچ کس رو باور نکنم٬ یادگرفتم هیچ وقت بهش فرصت جبران ندم٬ یادگرفتم هرروز دم از عاشقی بزنم ولی عاشق نباشم
04-11-2011، 13:00
برام مهم نیست
![]()
04-11-2011، 14:00
اگر مارهرخ باشه سرش را میبرم
04-11-2011، 14:02
(04-11-2011، 14:00)javati نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. هی واقعا؟
نمی بخشمت به خاطر تمام خنده هایی که از صورتم گرفتی ، به خاطر تمام غم هایی که بر صورتم نشاندی ، نمی بخشمت به خاطر دلی که برایم شکستی ، به خاطر احساسی که برایم پر پر کردی ، نمی بخشمت به خاطر زخمی که با خیانت بر وجودم تا ابد نشاندی ...
برو ولی اینو بدون هر جا باشی دوست دارم ، هنوز برای دیدنت رو رویاهام پا میزارم ، دل منو شکستی وقتی تنهام گذاشتی ، کاش می دونستم که تو هیچوقت دوسم نداشتی ...
04-11-2011، 14:45
میگم نرو کفت میرم میگم به درک
گمشو
محل سگ هم نمیزارم
فدای سرم ![]() جهنم درک فردایی ماشینشو خط میندازم بعد پنچر می کنم بعد روش رنگ میریزم تو اگزوزش هم بادکنک میزارم
| ||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|