امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [461]

هرچی میام ریپلایت کنم نمیشه خراب میشه @"ƤᴏᴏƁᴏи" :|
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، شـــقآیــق ، Emmɑ
آگهی
(05-10-2021، 21:41)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2021، 21:39)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پ.خ عمت
نمیرم3
خب بیا پ.خ من
بهت حِس خوبی میده اصن

(05-10-2021، 21:41)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هرچی میام ریپلایت کنم نمیشه خراب میشه @"ƤᴏᴏƁᴏи" :|
بلد نیستی که فقط من بلدمBb7
خب چی میگفتی پشمک؟
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، شـــقآیــق ، ραтяιcια
(05-10-2021، 21:43)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2021، 21:41)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیرم3
خب بیا پ.خ من
بهت حِس خوبی میده اصن

اوفهیییی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
View this post on Instagram

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
A post shared by امپراطور کوزکو | زینب موسوی (@iamkuzcooo)

سپاس شده توسط βάરãɲ ، شـــقآیــق
(05-10-2021، 21:03)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2021، 21:00)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ike

برو اسم نویسی کن تو اون پست. من همه چیتو میدونم. ۱۰۰٪ میشیم

کدوم پست جیگر؟
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط βάરãɲ
یه جنگ دیگه....
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(05-10-2021، 22:30)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه جنگ دیگه....

افتخار کن ب خویشتن
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، βάરãɲ
من قلب جیلز هستم
من غرور هیملر هستم
من مغز اشتاینر هستم
من روده بزرگ اَمسل هستم
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط βάરãɲ
@"نــــــــــⓐنسی"
@فرنودِ بن گیومرث
ممنون ک داستانتونو ادامه دادید 129f

--
 سپاس شده توسط _sehun_ ، Medusa ، Prometheus ، ραтяιcια ، βάરãɲ
همه چی خیلی جالب شده 6
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط Medusa ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(05-10-2021، 22:37)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"نـــــــــ ـⓐنسی"
@"فرنو دِ بن گیومرث"
ممنون ک داستانتونو ادامه دادید 129f

--

نکه خودتون ادامه دادین؟-_-
View this post on Instagram

A post shared by امپراطور کوزکو | زینب موسوی (@iamkuzcooo)

سپاس شده توسط Medusa ، Prometheus ، Emmɑ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  گفتگو آزاد | نُسخه [467]
Wink اگه یه هفته آزاد بودی دوس داشتی باکی و کجا باشی؟
  گفتگو آزاد | نُسخه [466]
  گفتگو آزاد | نُسخه [465]
  گفتگوی آزاد | نسخه ۴۶۴
  گفتگو آزاد | نسخه 463
  گفتگو آزاد | نسخه 462
  گفتگو آزاد | نُسخه [460]

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان