امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه 421 ≈

(14-04-2021، 11:05)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2021، 11:03)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فک کنم چین بهشون پول میدن ب خاطر همون:/
ستون عزیز! چین مشتری ثابت نفت ما میشه به علاوه رو منابع تجدید ناپذیر سرمایه گزاری میکنه
در عوض ایرانم بش امتیازات میده و یه حالتی ایران میسه پل ارتباطی چین و منطقه حساس اینجا
این چرت و پرتارو جم کنین

خب عامو کیشو ک ندادن کامل ببرن برا خودشون
ولی برا چند سال میشع پاتوقشون
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Nashenas(:
 سپاس شده توسط Mohlek ، shghyegh
آگهی
(14-04-2021، 11:06)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2021، 11:05)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ستون عزیز! چین مشتری ثابت نفت ما میشه به علاوه رو منابع تجدید ناپذیر سرمایه گزاری میکنه
در عوض ایرانم بش امتیازات میده و یه حالتی ایران میسه پل ارتباطی چین و منطقه حساس اینجا
این چرت و پرتارو جم کنین

عزیز پاتوق نداریم
فوق فوقش سرمایه گزاری و جذب نیرو عه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط моои ، shghyegh
(14-04-2021، 11:06)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2021، 11:05)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرت نی عمو
تو اخبارم گفتن
چقد عقبی:/
کدوم اخبار ؟ بیبیسی ؟ xD

درد
برو عادم شو:/
من برا تو خاستگاری هم برم کسی دخترشو بت نمیده حتی اگع اسمش چرت باشع:/
Nashenas(:
 سپاس شده توسط Mohlek ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، shghyegh
1500 سال پیش من بهتون گفتم
گفتم که چین قابل اعتماد نیست ولی گوش نکردین...
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط shghyegh
(14-04-2021، 11:07)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2021، 11:06)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزیز پاتوق نداریم
فوق فوقش سرمایه گزاری و جذب نیرو عه

باشد تو دانا:/
Nashenas(:
 سپاس شده توسط shghyegh ، Mohlek
آقا بحث سیاسیِ ؟
 سپاس شده توسط Mohlek ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، shghyegh
دوستان لطف کنید در زمینه سیاست و اینا حرفایی که تو تاکسیا میشنوید رو اینجا بازگو نکنید!
شمام مثل من هیچی نمیدونین اما خب میاین اینحا میگین و ذهن بقیه رو منحرف میکنین
ضمنا برجامو اون ترامپ پاره کرد
خر هم حرف نزد
حالا ی قرار داد ب نفع خودمون بستیم دارین داستان میبافین
ناشناس
 سپاس شده توسط моои ، shghyegh ، Prometheus
پس به من بدین نمره بیست 4fvf
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط моои ، shghyegh
یا خدا حالا انقد حرص نخورین Telegh_01
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
https://www.google.com/search?q=کیش+را+به+چین+میدهند+&source=hp&ei=EKl2YJfZHYO0gwfTqpKgBQ&oq=کیش+را+به+چین+میدهند+&gs_lcp=ChFtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1ocBADMgUIIRCgAToCCCk6CAgpEBYQHhATOgQIKRATUPISW​M8uYP8uaAFwAHgAgAHvA4gBrwqSAQUzLTEuMpgBAKABAbABDw&sclient=mobile-gws-wiz-hp

حتی خود بیبیسی هم تکذیب کرده...
ناشناس
 سپاس شده توسط моои

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان