18-05-2020، 14:30
سلام و درود فراوان بر ابجی نسیم
از اونجایی ک شناخت زیادی ندارم ولی واقعا دوسش دارم
ابجی نسیم خیلی صبور هستش چون هر روز با چیزایی مواجه هستش ک میتونع هر ادم رو از پا دربیارع اما چون ابجی نسیم مث خیلیا قوی هستش از کنارش ب راحتی رد میشع
فقط وای ب روزی ک صبرش تموم بشع
ادم خیلی خوبی برا حرف زدن چون واقعا حرفای منطقی میزنع و ادم لذت میبرع از نوع حرف زدنش و این نوع حرف زدنش نشون میدع ک خیلی اهل مطالعه هستش
عاشق ادبیات و واقعا مطمئنم ت زندگیش ب موفقیت های بزرگی دست خواهد یافت
ی الگوی خوب برای بچع های امروزی هستش از جملع خودم
بچع قدیم اینجاس و خوشحالم ک هنوزم هست و ب فلش خور حال و هوای دیگعی دادع البته تمام کاربران ب نوبه ی خود خیلی خوبن
ی ارمی عالی هستش خوشم میاد اطلاعات زیادی درباره ی کی پاپ دارع
خیلی خیلی خوش برخورد و مهربون واقعا ادم کیف میکنع
اجتماعی ک میتونع ب راحتی با همع ارتباط بر قرار کنع
ی دوست عالی و فابریک از اونایی ک وقتی تنهایی هستی باهاش باشی انگار با هزار تا ادم مهربون سر کار داری
اهل دعوا و بحث و جدل نیس ولی بهترع زیاد اذیتش نکنی یا ب اطرافیانش توهین نکنی
مثلا ی پنبه ی نرمع ولی زود اتیش می گیرع البته نمی شع گفت در جا اتیش میگیرع چون واقعا دلش ی اقیانوس ارام ک ب جز صدای ب هم خوردن موج های ارام چیز دیگری ب گوش نمیرسع و این مث ی موسیقی لاتین میمونع ک ادم رو در اوج ناراحتی و خشم ب اوج ارامش و راحتی میکشونع
خب ویژگی های ظاهری اگ بخوام خیال کنم
زیبا با موهای بلند و نسبتا سیاه پوستی سفید یا گندمی صورتی صاف و چشمانی نسبتا بزرگ ک میشع رنگ چشمشو ب راحتی دید
زیاد حرف زدم
خلاصه بگم
دوست حقیقی کسی است که وقتی همۀ دنیا از تو روی برمیگرداند، به سوی تو میآید.
واقعا ی فرد فوق العاده هستش من ب نوبه ی خودم عاشقشم و خیلی دوستش دارم

از اونجایی ک شناخت زیادی ندارم ولی واقعا دوسش دارم

ابجی نسیم خیلی صبور هستش چون هر روز با چیزایی مواجه هستش ک میتونع هر ادم رو از پا دربیارع اما چون ابجی نسیم مث خیلیا قوی هستش از کنارش ب راحتی رد میشع

ادم خیلی خوبی برا حرف زدن چون واقعا حرفای منطقی میزنع و ادم لذت میبرع از نوع حرف زدنش و این نوع حرف زدنش نشون میدع ک خیلی اهل مطالعه هستش
عاشق ادبیات و واقعا مطمئنم ت زندگیش ب موفقیت های بزرگی دست خواهد یافت
ی الگوی خوب برای بچع های امروزی هستش از جملع خودم
بچع قدیم اینجاس و خوشحالم ک هنوزم هست و ب فلش خور حال و هوای دیگعی دادع البته تمام کاربران ب نوبه ی خود خیلی خوبن
ی ارمی عالی هستش خوشم میاد اطلاعات زیادی درباره ی کی پاپ دارع
خیلی خیلی خوش برخورد و مهربون واقعا ادم کیف میکنع
اجتماعی ک میتونع ب راحتی با همع ارتباط بر قرار کنع
ی دوست عالی و فابریک از اونایی ک وقتی تنهایی هستی باهاش باشی انگار با هزار تا ادم مهربون سر کار داری
اهل دعوا و بحث و جدل نیس ولی بهترع زیاد اذیتش نکنی یا ب اطرافیانش توهین نکنی
مثلا ی پنبه ی نرمع ولی زود اتیش می گیرع البته نمی شع گفت در جا اتیش میگیرع چون واقعا دلش ی اقیانوس ارام ک ب جز صدای ب هم خوردن موج های ارام چیز دیگری ب گوش نمیرسع و این مث ی موسیقی لاتین میمونع ک ادم رو در اوج ناراحتی و خشم ب اوج ارامش و راحتی میکشونع
خب ویژگی های ظاهری اگ بخوام خیال کنم
زیبا با موهای بلند و نسبتا سیاه پوستی سفید یا گندمی صورتی صاف و چشمانی نسبتا بزرگ ک میشع رنگ چشمشو ب راحتی دید
زیاد حرف زدم
خلاصه بگم
دوست حقیقی کسی است که وقتی همۀ دنیا از تو روی برمیگرداند، به سوی تو میآید.
واقعا ی فرد فوق العاده هستش من ب نوبه ی خودم عاشقشم و خیلی دوستش دارم