01-01-2013، 15:23
عشق تنها آزادی در دنیاست، زیرا چنان روح را تعالی می بخشد که قوانین بشری و پدیده های طبیعی مسیر آن را تغییر نمی دهند.
|
دلم به حال عشق میسوزد..○•○ |
|||||||||||||||||||||||
01-01-2013، 15:23
عشق تنها آزادی در دنیاست، زیرا چنان روح را تعالی می بخشد که قوانین بشری و پدیده های طبیعی مسیر آن را تغییر نمی دهند.
03-01-2013، 11:17
بیـפֿیال فرشتہ هاے روے شانہ هایماטּ...
آنها حسوבنـב...
03-01-2013، 14:29
این روزها هر كسی مرا میبیند،
از حال و روز من میپرسد... شك نكن كه اگر هم از حالم بگویم، هیچ كس نمیفهمد... همین قدر بدان كه بـــه طــــرز خیـلی خیـلی تلخی آرامــم...
24-01-2013، 9:49
کــور باش بانــو ...
نگاه که می کنی، می گویند: نخ داد! عبوس باش بانــو ... لبخند که میزنی، می گویند: پا داد! لال باش بانــو ... ... حرف که می زنی، می گویند: جلوه فروخت! شاید دست از سرمان بردارند ... شاید...
05-02-2013، 18:59
ترک میکنم و تنهایت میگذارم....
تا بیش از این انرژی ات را صرف نکنی برای.... صادقانه دروغ گفتن خالصانه خیانت کردن و عاشقانه بی وفایی کردن.... و هر چه بیشتر خودت را از چشمم انداختن...!!!! و چه حس پوچی بود این که میپنداشتم... لایق اعتمادی...
10-03-2013، 17:28
امـا اکنــــون
بــی تــ ــ ـــو و صــدای بـــ ـــ ــــوسـه هـایـت در سکـــــــ...ــــوت نفـس گیـــــــــر ایـن شـــب هـای مهتـابــــــــــــــی چـه کنـــــم ؟! چگـونـــه آرام کنــــــم آغــ ـــ ـــوش بــی آغــــــــوشـی هـایـم را؟! چگـونــــــــــــــــــــ ـــــــه عــ ــ ـــادت دهــم دل را بـا بــی تـــ ـــ ـــ ـــو بـــودن هـا ؟! چگـونــه بـا ایـن آتشفشـــان عشــ ــ ــق و تنهـــایـی هـا کنــــار بیــــایـم ؟!
11-03-2013، 13:30
وقتی دلخورمیشم میام پشت مانیتورم میشینم و صورتک خندون میذارم حالابااشکام پشت صورتک خندون میخندم...
11-03-2013، 15:21
شیشه اگر نبود؛هیچ کس نمی توانست ماورای آنجا را که در آن قرار دارد ببیند،شیشه اگر نبود؛تلاشی وجود نداشت،لبخندی،عشقی.... شیشه اگر نبود......
14-03-2013، 9:34
دستت را به من بده…
حالا بیا با هم کمی کنار لحظه هایم قدم بزنیم, شاید دلیل زمزمه های عاشقانه ام را فهمیدی…
15-03-2013، 9:56
نگاه ماه را میبینی
آسمان چندیست تاریک مانده است ستاره ای خسته چشمهایش را میمالد و من عمریست چشم براه تو مانده ام خاطراتت را مگیر از من...عشقم کجایی | |||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|