امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بشتابید بشتابید سینمای ما فیلم.........نشان می دهد؟؟؟؟

(08-10-2014، 14:20)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2014، 13:31)ALI REZA J نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2014، 9:44)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پشمکان کین جلوه بر سایت فلش خور می کنند. چون به خلوت می روند(پیام خصوصی)کاران بد بد میکنند :cool:شما بخش مذهبی رو گلستان کنید تا بنده از این کار ها نکنم. صرفا چون موضوع داعشه نباید بره تو خبر ها

پشمک جون اینو باید ب خودت بگی و دوستت. ما شخصیتمون ثابته.ی دستیم.مث بعضیا با عکسو اسممون قر نمیایم و ظاهرسازی نمیکنیم.علیرضا همیشه علیرضاس.همیشه ی شیعس. آقا حمیدم همیشه آقا حمیده ک مخالف ماس.شما ک میخای خودتو فعال بخش مذهبی نشون بدیو عکست اینه،باید چک شی ببینیم تو خلوت چ میکنی.درضمن داعش ی معضل جهانیه.مال خبراس.مطالب سینمایی هم ما سینماس.
درضمن ی جا بیابون باشه،بهتر از اینه ک توش آتیش روشن کنی و همه جا رو ب گند بکشونی.

اولا پشمک خودتی
این یه مثله با حاله که توهین هم نکرده

درست حرف بزن حاج اقا حرامه اینگونه حرف زدن

(08-10-2014، 15:55)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2014، 14:48)ALI REZA J نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برادر بسیجی مدعی تشیع اگه خیلی آقایی،ی عکس درمورد امام زمانت(عج) بزار برا آواتارت.شهدای 8سال جنگ تحمیلیتون(!!!!) مهم تر از امام زمانه.شما الان باید مردمو ب یاد شهدا بندازین؟این شیعس؟؟؟
یا باید ب یاد امامی بندازین ک فقط بلدین روز نیمه شعبان براش شیرینی پخش کنین. چرا هیچوقت حاضر نیستید قبول کنید اصلو ول کردید و چسبیدین ب فرع؟؟؟هاااا؟
تشیع یعنی انتظار و تبلیغ اومدن مهدی موعود.آشنایی مردم با حضرت/ن گرفتن یادمان شهدا تو هر روستا و شهر و جایی برا اینکه بگین اونا رفتن ک ما بمونیم.اونا رفتن ک اینجاییم ما، اما شما با کاراتون دارین تشیعو نابود میکنین.ریشه رو دارید خشک میکنید.چن بار نمایشگاه گرفتین با موضوع حضرت مهدی(عج).نسبت ب یادمان ها و یادبود هاتون صفففففففففففر. ب هیچوجه با شهدا مشکل ندارم. دم همشونم گرم. اما متاسفانه شما بیش از حد افراطین.
شما برا نفع خودتون ب شهدا چسبیدین. فقط ظاهر و ریش و سبیلو ریا شدین.ی فکری برا خودتون بکنید آقایون. برید برا یکی روضه بخونید ک دستش تو کار نباشه.جمع کنید کاسه کوزتونو بابا.

جنگ تحمیلی رو مسخره نکن
که اگه اونا نبودن الان فامیلی هممون شده بود عرب زاده
کی گفته درباره حضرت مهدی کم گذاشتیم؟؟
وقتی شما افرادی رو که اسم تمام عملیات هاشون اسم ائمه اطهاره مسخره میکنی
چه انتظاریه امام زمان ظهور کرد دوباره بهونه نیارید
ببینم تو که اینقد ادعای تشیعتون میشه
پس چه جوری افرادی که رفتن جنگ و هزار خطر از قبیل معلولیت رو به جون خریدن رو مسخره میکنی؟؟
والا کفر که شاخ و دم نداره
افرادی رفتن که مثل عراق زمان صدام نشیم که عاشورا و تاسوعا و نیمه شعبان و جشن غدیر گرفتن ممنوع شه؟؟
ببین باز مسخره میکنی اقای شیعه؟؟؟
فک کردی چون دوازده امام رو قبول داری و صرفا گفتی ایمان اوردم مسلمانی و شیعه؟؟
نه
اشتبا میکنی

علیرضا یه همچین ادمی نیست که بخاد رزمنده هارو مسخره کنه
این شمایید که از خونشون سو استفاده میکنید

(08-10-2014، 16:01)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در جواب اون حرفت که گفتی به رفیقم چرا اواتارت این جوریه
چطور عکس شهید ابراهیم هادی رو گذاشته مشکل داره و باید گیر بهش داد؟
ولی وقتی طرف عکس اواتارش یه دختر نیمه برهنس مشکلی نداره

کم اوردی به اواتار من گیر میدی؟؟؟

اون پسره عکس لباسش یه دختره

منظور شما از نیمه برهنگی یعنی کسیهکه روسری سرش نیست

اواتارمونم عوض کردیم

اصلا چرا اواتار امضارم عوض کردم

(08-10-2014، 16:21)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا برو بابا!!
اینقد چرته روم نمیشه جواب بدم!!!!
در همین حد
که همین جنگ در راستای اهداف ائمه مون بوده

ایشون بابا نیست
کسی که جونشو به خاطر میهنش داده نباید بگیم که به خاطر اهداف ائمه داده
اگه عراق به ایران حمله میکرد دین اسلام نابود میشد؟؟؟
پاسخ
 سپاس شده توسط mahru ، ALI REZA J
آگهی
(08-10-2014، 16:52)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه ادرس منو نرفتی
اون میگه 8/11
اینم تازه نمیگه 22 بهمن
میگه 21 بهمن

خدافظت

دانشمند ی کم فک کن.10ربیع الثانی از غروب 21 بهمن شروع میشه و تا غروب 22بهمن طول میکشه.
خری یا خودتو زدی ب خریت.هاااا؟

ببین برادر بسیجی، بزرگترین مشکل شما و امثال شما اینه ک هیچوق قبول نمیکنید اشتباهتونو. چرا دست از متعصب بودن برنمیداری.
من اون همه حرف زدم.تو کدومو جواب دادی؟هااا؟
فقط چرت گفتیو پریدی.حقته ک همه بخان بشورنت و پهنت کنن رو بند.
شما نمیدونی روزای قمری چطورین؟
ب شما یاددادن هیچوق نگید ببخشید.هیچوق قبول نکنید غلطتونو.
عذرخاهی بلد نیستین.فقط میخاید بپیچونید.

آپدیت شد. ورژن10 (آذر 93):
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=174411&page=8
پاسخ
 سپاس شده توسط Son of anarchy
قشنگ بود...جالب بود
♧تا وقتی بد نشی نمیفهمن چقدر خوب بودی ♧♧پس من بعد♧
♧من بد♧
پاسخ
حوصله نقل گرفتن ندارم حمید همین جا جواب میدم
وقتی صدام تو کشور خودش بر گزاری مراسم تاسوعا و عاشورا رو ممنوع کرده بود
چه انتظاری داشتی که ایران افتاد دستش ههممون رو بدبخت نمیکرد
تمام سربازای خط مقدم جبهه عراق شیعه بودن
که میخواست هم بجنگن
هم کشته شن
مگه صدام وقتی میرفت تکریت این شعرو براش نمیخوندن؟
صدام لا تتهم شیعه شیعه......
صدام کاری به شیعه نداشته باش
شیعه خودشون خودشون رو میکشند

حمید من هیدن نینجام
قبلا جوابتو داده بودم که من سودی نداره این حرفا برام..........

به اواتار تو گیر ندادم
منظورم با همه بود

گفتم خودتی چیزی که گفتی توهین نکردیم

فک میکنم جوابتو کامل دادم

حرف دهنت رو بفهم بچه
من نه بسیجیم نه چیز دیگه ای.....
تو کارت به من نباشه که کجا پهنم میکنن
بیخود ابروی خودتو بیشتر از این نبر!!!
من نه متعصبم نه چیز دیگه ای
خوبم جواباتو دادم
رفتم ته توشو در اوردم
به اندازه کافی هم عزاداری شد اون روز برای خانوم....
شیعیان امامم لذت ببرن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بشتابید بشتابید سینمای ما فیلم.........نشان می دهد؟؟؟؟ 6

بشتابید بشتابید سینمای ما فیلم.........نشان می دهد؟؟؟؟ 6

پاسخ
آره بزررررررررگ. عزاداری شد.تو راهپیمایی.تو تلویزیون.هه هه
اول گفتی اصلن هیچ 22بهمنی با شهادت نبوده.بعد حرفت شد اینکه همون تاریخ نبوده.بعد گفتی 21 بهمن بوده.حالا میگی ب اندازه کافی عزاداری شد.تو حرفات موندم من.25r30:rum:
یکی بیاد منو توجیه کنه توروخدا.

پاسخ
(09-10-2014، 8:26)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حوصله نقل گرفتن ندارم حمید همین جا جواب میدم
وقتی صدام تو کشور خودش بر گزاری مراسم تاسوعا و عاشورا رو ممنوع کرده بود
چه انتظاری داشتی که ایران افتاد دستش ههممون رو بدبخت نمیکرد
تمام سربازای خط مقدم جبهه عراق شیعه بودن
که میخواست هم بجنگن
هم کشته شن
مگه صدام وقتی میرفت تکریت این شعرو براش نمیخوندن؟
صدام لا تتهم شیعه شیعه......
صدام کاری به شیعه نداشته باش
شیعه خودشون خودشون رو میکشند

خب اگه میومد تو ایران تاسوعا عاشورا رو ممنوع میکرد اسلام نابود میشد؟؟؟؟
من فک نکنم تو هیدن باشی؟؟؟ اون وقتی حرف میزد حرف درست حسابی میزد
تو میگی صدام از شیعه ها متنفر بود تاسوعا عاشورا رو ممنوع کرده بود بد میگی همه سربازاش شیعه بودن؟؟؟
پاسخ
(29-09-2014، 17:08)Hamid.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-09-2014، 15:04)ALI REZA J نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انقد مطلب الکی نذارین تو بخش مذهبی.اَه.همین کارا باعث میشه هیشکی اینجا حال نکنه.دلیل نمیشه هر روز هرچی تو اینترنت دیدیمو کپی کنیم اینجا.آخه این مطالب چ سودی داره ک شما هر روز nتا ارسال با موضوع های همینطوری تو بخش مذهبی میذارین؟
اینارو ببرین تو خبر ها.بخش مذهبی پر شده از مطالب بی کیفیت و کم محتوا.اَه اَه اَه.منی ک ادعای تشیعم میشه،مسخرن برام.این مطالب جاش تو خبره.

:97::97::angry2:
درضمن عنوان ها باید مرتبط با مطالب باشن ن ...

هیچ وقت باهات انقد موافق نبودم
گل گفتی
کاملا موافقم
kill your darlings
پاسخ
 سپاس شده توسط ALI REZA J ، Son of anarchy
سلام دقیقا مشکل شما چیه؟؟؟؟ از این تاپیک شروع شد بعد رسید به آقا و آقازاده و اواتار بنده و...... یعنی از این شاخه به اون شاخه پریدن این جوری ندیده بودمBig GrinBig GrinBig Grin
https://harfeto.timefriend.net/16352332903584
پاسخ
(10-10-2014، 17:55)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام دقیقا مشکل شما چیه؟؟؟؟ از این تاپیک شروع شد بعد رسید به آقا و آقازاده و اواتار بنده و...... یعنی از این شاخه به اون شاخه پریدن این جوری ندیده بودمBig GrinBig GrinBig Grin

اینو از هیدن جانتون بپرسید.
نیشتم ببند.

پاسخ
چ ربطی به سینمای داشت اخه اه
ویرایش شد.
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان