امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 2.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد 199

(30-08-2014، 17:53)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ميخواستم اول بشم cry2

شانس من هم خر اصدfishing

خخخخخخخخخخ
رها عسیسم بیخال Big Grin
بابا زندگیتو بچسپ Tongue
آگهی
(30-08-2014، 18:05)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه تو کلابیم...اگه تو باریم...اگه تو پارتیم...
بازم مهمونی خودمونه((:

جی جی رو دوس دارم ^_^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط *Nafas*
(30-08-2014، 18:06)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 18:02)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 17:56)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 17:54)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موتور خسته ی من هم زیر امضام لینکش هست دوس داری برو تو پروفم ببین ایمانگفتگوی آزاد 199 6
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/g7eerof3gunxokxu6dbt.jpg

دیدم .

(30-08-2014، 17:54)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان جوابتو تو گ.ا قبلی دادم._.

نیکی):

خیلی یه جوریم عوجی._.
دیدم .

خب اشتی نکن .

سلطان من اینه . از صبح تا غزوب پشتشم .

http://upload7.ir/imgs/2014-08/07800602900069409799.jpg

با لدر بیفت دنبال دخترا اتو کنشونAngel

بعضی وقتا با لودر میرم شهرک صنعتی کارخونه داییم . از توی شهر میرم . دخترا منو پشتش میبینن دهنشون باز میمونه .

پشت ماشین هم میشینم .ملت چشم درمیارن نگام میکنن . Big GrinAngel

(30-08-2014، 18:03)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 17:59)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=22881&page=68

احسان اینـآ هم عکسای قدیمه . هستم با سلطانام توش .

هویج |:

عمه ننه |

آن شرلی رو دیدی !؟! |:

من تورو میبینم بجا آن شرلی یاده عن شرلی میفتم ! Big Grin

هیهیهی
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
(30-08-2014، 18:04)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلی عکس دارم که توش سینه مینم معلومه بذارم یا نذارم؟؟؟گفتگوی آزاد 199 6

یا خوده خداااا
چی میبینی ؟؟؟؟؟؟؟؟
ایمان عشق من و نوید مثه عشقای الکی پلکی و کشکی الان نبود-_-

دوسش داشتم و دوسم داش ._.

بعدشم دوستای من از اون مدلا نیستن-_-

با یه دختر دیگه بهم خیانت کرد|:

گور باباش واسم مهم نی بره به جهنم-_-
[ !! .. αηd ]
گفتگوی آزاد 199 6
 سپاس شده توسط [ niki ] ، ~ُُBön َBáŠŦ~
(30-08-2014، 18:03)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دادم :|

آها آها ._.

زد بازی رو عشقه ^_^
البوم جدیدشو خهلی میدوسمpill
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

(30-08-2014، 18:06)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 18:04)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استغفرالله برو از حدا بترس برادر !

پس آرمان های امام چی میشه !؟!

جواب خونه شهدارو کی میده !؟!

پس فردا بری اون دنیا روت میشه تو سینه ی امام زل بزنی !؟!

|:

آرمانای امامو همین الان بیا فیس بوک ببین :////////////
شریعتی و جنتی رو بیخیال شدن سر شوخی رو با امام باز کردن..
الان دیگه باس توتون بکنن توشون رسما ://///////
گفتگوی آزاد 199 6گفتگوی آزاد 199 6
 سپاس شده توسط [ niki ] ، ~ُُBön َBáŠŦ~ ، *Nafas*
(30-08-2014، 18:06)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استغفرالله برو از حدا بترس برادر !

پس آرمان های امام چی میشه !؟!

جواب خونه شهدارو کی میده !؟!

پس فردا بری اون دنیا روت میشه تو سینه ی امام زل بزنی !؟!

|:

(30-08-2014، 18:06)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه نشسته:|

ضد حال ها گفتگوی آزاد 199 6

الان یه عکس میذارم مال اون زمان که عضو فعال بسیج بودم Undecided
گفتگوی آزاد 199 6
 سپاس شده توسط [ niki ] ، *Nafas*
میخوام برم عکس بگیرم (:

بای ._.
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط *Nafas*
(30-08-2014، 18:08)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جی جی رو دوس دارم ^_^
مهراد((:
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان