امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

من ب جنسیتم افتخار میکنم…..!! (لطفا همه بیاین)

عالی
کاملا واقعی بود
کاش همه بشنوند
من ب جنسیتم افتخار میکنم…..!! (لطفا همه بیاین) 6
پاسخ
آگهی
عاااالی

پاسخ
مرسی راست میگی
                   هیچ وقت اشک دختری رو در نیار
باباکه بشی اشک دخترت
کمرتو میشکونه
پاسخ
بزنید کف قشنگرو ب افتخار دخترا هووووووووووو
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
دمت گرم  عالییییییییی بود

پاسخ
خوشم اومد Heart
لایک Heart

(01-07-2015، 2:53)برسین. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بزنید کف قشنگرو ب افتخار دخترا هووووووووووو

:9lp::29dz::L28:495495495495495495495495495:9lp::9lp::9lp::29dz::29dz::29dz:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
خوب میکنن.مگه مادخترا کارای اونا رونمیکنیم
پاسخ
 سپاس شده توسط Mn_TaTa
واقعا عالی بود.
HeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart
پاسخ
محشر بود عزیزم واقعامن ب جنسیتم افتخار میکنم
من دخترم.من به دختر بودنم افتخار می کنم.من به اینکه اینگونه زاده شده ام میبالم.من به دنیا آمده ام تا زندگی جریان داشته باشد.من آمده ام تا برای این آدم هایی که از جنس مرد که از مرد بودن فقط اسمش رو یدک میکشن و بویی از مردانگی نبرده اند حوا باشم،حوا باشم تا آدمیت را به آن ها یادآوری کنم.

من یک دخترم اما نه دختر ضعیف و سست من یک کوه غرورم این من اگر بخواهد می تواند یک جهان را زیر و رو کند.حال تو ای مرد با من در نیفت من همانم که اگر بخواهم میتوانم تو و امثال تو را به زانو در می آورم و اگر اهل ماندن نیستی با احساسات من بازی نکن چون این کوه غرور عاشق شود و از روی  روحی که خداوند در وجودش دمیده یعنی احساسات پاکش عمل کند حتی حاضر است جانش را هم فدای عشقش کند پس ای مردی که مرا عاشق میکنی مراقب رفتارت باش ممکنه با یه رفتار نادرست،درست وقتی از اشتباهات خسته ام همه چیز رو خراب کنی وهمه احساسم رو بکشی و من رو بی تفاوت کنی و حتی دیگه نسبت به تو تنفر هم نداشته باشم چون نفرت هم مثل عشق یه حس قویه که هر کسی لایق اون نیست.
اگر این کوه غرور بشکنه تو مسئولش هستی اگر این دختر دیگه عاشق نشه و دوست نداشته باشه فقط تو مقصری اگه احساسش بشکنه تو مسئولی.پس مراقب باش

ــن عــاشــق ایــن دختـــرونگـــی کـــردنــامم .. عـاشـــق ایـــن دنیـــای صــورتیـــم .. عـاشـــق دغــدغـه های دخترانه ام .. سـت کــردن تــاپ و دامنـــام .. گشـــتن تو صــد تا مـــغازه و خـــرید کـــردن از همـــون اولـــی ..... جــــیغ های بنـــفش از تـــه دلـــ تو تـــرن شـــهربازی .. چیـــدن لاک های رنــگو وارنـــگم .. بـــهم ریختـــنشون .. چـــیدنشـــون .. و بـــاز دوبـــاره .. دورهـــمی هـــام با دخـــترای فـــامیل پچ پچ های در گوشـــیمونو یـــهو بلـــند بلـــند خندیدنــامون .. حـــرفای دخـــترونه و فحشـــای پاستوریزه نثـــآر مخـــاطب خــآص کـــردن .. کلکســـیون ســـاختن از رژ لبـــای رنـــگارنگم .. ســـر گـــذاشتن رو شـــونه ی دوســـتمو های های گـــریه کـــردن .. لـــوس شـــدنام واســـه بابایـــی .. قهـــر کــــردنام با مامان خانـــــوم ... گـــریه هـــای از تـــه دلــــم مــــوقع آهنگ گـــوش کـــردن یا رمـــان خوندن .. دفـــاع هـــای با چنـــگ و دنـــدونم از معـــصومیت و تنهاییـــام .. مـــن دخــــترونگی هــامو با هیـــچی عـــوض نمیکــــنم .. نـــه با تمـــاشای فـــوتبال از تـــو ورزشــــگاه .. نـــه بـــا آزاد بـــودنو گـــشت زدنـــای نصف شبـــآ .. نـــه بـــا بــی دغدغه سیگـــار کشـــیدن تـــو پیــــاده رو های شــــهرم وقتــــی آســــمونش ابـــریه .. نـــه بـــا .. هـــیچیه هــــیچی .. دنیــــای دخــــترونمو فــــقـط یـــه نفر مــــیتونه لـــمسش کـــنه.... 

ﻣﻦ ﻳﻚ ﺩﺧﺘﺮﻡ؛
ﺧﺎﻟﻘﻢ ﺑﻪ ﻧﺎﻣﻢ ﺳﻮﺭﻩ ﻧﺎﺯﻝ ﻛﺮﺩ!
ﻣﻦ ﻳﻚ ﺩﺧﺘﺮﻡ؛
ﺩﺭ ﺗﻘﻮﻳﻢ ﺭﻭﺯﻯ ﺑﻪ ﻧﺎﻣﻢ ﺛﺒﺖ ﻛﺮﺩﻧﺪ.
با ﺗﻤﺎﻡ ﻣﺮﺩﺍﻧﮕیهایت ﻫﻴﭻ ﮔﺎﻩ ﻧﻤیوﺍﻧﻰ ﺑﻔﻬﻤﻰ ﺭﻧﮓ ﺻﻮﺭﺗﻰ ﺑﺮﺍﻳﻢ ﻳﻚ ﺩﻧﻴﺎﺳﺖ !
ﻧﻤیتوﺍﻧﻰ ﺑﻔﻬﻤﻰ ﻋﺸﻖ ﺑﻪ ﻻﻙ ﻗﺮﻣﺰ ﺭﺍ !
گرﻳﻪ ﻛﺮﺩﻥ ﺑﺪﻭﻥ ﺧﺠﺎﻟﺖ 
ﻧﻤﺎﺯ ﺑﺎ ﭼﺎﺩﺭ ﺳﻔﻴﺪ 
ﺩﺭﻙ ﻛﺮﺩﻧﺶ ﺩﺭ ﺗﻮﺍﻧﺖ ﻧﻴﺴﺖ !
منم ﻟﻴﻼﻯ ﻋﺸﻖ ﻭ ﺯﻟﻴﺨﺎﻯ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ
ﻣﻦ ﺩﺧﺘﺮﻡ؛ ﭼﺮﻙ ﻧﻮﻳﺲ ﻫﻴﭻ ﺍﺣﺴﺎﺳﻰ ﻧﻤیشوﻡ 
من دخترم دخترانه میخندم
پس مرا که خندان میبینی برچسب هرزگی بر پیشانیم نزن
دخترم و دخترانه ناز میکنم
دخترانه حسادت میکنم!
آری من همان دختریم که عشوه هایم برباد میدهد غرور مردانه ات را.
[img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من ب جنسیتم افتخار میکنم…..!! (لطفا همه بیاین) 6 [/img]
پاسخ
 سپاس شده توسط مین هو^_^
بد نبود
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  بیاین سوسک هارو از شهرمون بیرون کنیم.
  ✹ ✺ ✻ ✼ ❄دی ماهیا بیاین تو ❆ ❇ ❈❆ ❇ ❈❆ ❇ ❈
  روشهای تقلب 1 ... بیاین بخونین شاید بدردتون خورد
  پسرا بیاین ماشین های پر سرعت ولوکس
  با عقل ها ، عکس حل کن ها ...حالا همه بیاین بحلین ،امیدوارم خوب باشه
  خدایی،کیا اینجورین؟!؟!(صادقانه بگید لطفا)
  جوک خنده دار جدید(بیاین بخونید)
Wink چگونه حال پسران را بگیریم؟ ( موضوعی مفید واسه دخترا ) آقا پسرا لطفا وارد نشوید
  بی جنبه ها واردنشن لطفا...
  بیاین تو و اسم خودتونو با دست خط شتری بنویسین!!!!!!!!!!!

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان