25-04-2013، 10:43
(24-04-2013، 20:50){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-04-2013، 14:42)ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
البته مقایسه توان رزمی دو کشور به چندین عامل بستگی داره
که صرف داشتن سلاح مهم نیست مثلا ارتش پر ابهت امریکا در ویتنام مغلوم چریک ها شد یا ارتش سرخ که در افغانستان توسط گروه های جهادی ضربه خورد
پس بعلاوه سلاح ملاک های دیگری هم وجود داره .
مثل روحیه - حتی اقلیم دو کشور و ...
مثلا توی مبحث دفاع مقدس و جنگ 8 ساله کشوری که ارتشش به دلیل انقلاب از هم گسسته شده اصلا نمی تونم ارتش سوم جهان (ارتش دیکتاتور صدام حسین ) رو شکست بده
از لحاظ تجهیزات این که جوک می مونه که ایران پیروز بشه
ولی دنیا دید به صرف داشتن سلاح مهم نیست و نتنها ایران عراق رو از خاک خودش بیرون کرد بلکه بخش هایی از خاک عراق رو فتح کرد
ناپلئون کبیر در جنگ های شمال ایتالیا با 30 هزار سپاهی که به قول تارله یه مشت دزد و بی لباس بودند توانست ارتش 100 هزاری اتریش رو مغلوب کنه !
پس یک شد روحیه
اما تجهیزات هم مهم هستند
مثلا اگه در دفاع مقدس به ما سلاح می رسید ما ظرف 1 ماه بغداد و کل عراق رو فتح می کردیم
حالا
ایران از نظر روحیه از امریکا برتره
امریکا از نظر تجهیزات برتر
پس یه جور مساوی هستند و جنگ این دو ارتش تقریبا جنگی نخواهد بود که به زودی تمام شود
عزيزه من شما ها فكر ميكنيد كه زمان 8سال دفاع مقدس ما خودمون از 0شروع كرديم ولي اينطوري نبود شاه اون زمان مليارد مليارد از امريكا سلاح و هليكوپتر و جت جنگي ميخريد زماني كه عراق اون زمان به ايران اتك داد ايران تونست ظرف يك روز تا خاك بغداد پيشروي كنه و مناطق نفت خيز و از جمله خوزستان رو هم بگيره امريكا به ايران اون زمان ميگفت ژاندارم منطقه و خب قتي كه ايران اين همه قدرت داشته فكر نميكني بتونه تو 8سال دفاع برنده شه؟
عزيزه من، من نميدونم اين بحث روحيه رو از كجاتون در اوردين كه ميگين روحيه ي ايران از امريكا بيشتره؟ايرانيا اعتقاد دارن اگه تو جنگ كشته شند خيلي مقام بالايي تو بهشت كسب ميكنند و امريكايي ها هم علاوه بر اين اعتقاد بهشون بعد از جنگ درصورت پيروزي پاداش هم ميدن من نميدونم اين روحيه رو از كجاتون در ميارين بعدشم اصلا جنگ جنگ زميني نيستش جنگ هوايي و ابي هستش شايد يك مقدار هم زميني باشه اما اونقدري نيست كه بتونه ايران برنده شه
اره درسته شاه خرید خیلی هم خرید
اما جنگنده ها نیاز به تجهیزات دارن - نیاز دارند موشک مخصوص خودشون نصب بشه اما موشک های فونیکس رو امریکا به ما نداد .
ما تانک داشتیم خوب هم داشتیم
اما قطعات مورد نیاز رو نداشتیم
دوما امریکا ها روحیه دارند ؟؟؟؟؟؟!!!!!!
چرا امار خودکشی در ارتش امریکا زیاده (این رو من نمی گم خودشون می گن )
روحیه ؟؟؟؟!!!!
امریکا شکست ناپذیره درسته !
پس ویتنام رو چی میگی ؟
قدرت برتر زمینی و هوایی جهان با انواع بالگرد ها و جنگندها در ویتنام چکار کرد ؟
هزاران جنگنده و بالگرد ساقط شده که هنوز امار زیادی از خلبانان امریکایی مفقود الاثر هستند !
از قضا روحیه یعنی باور و اعتقاد
مثلا اگه شما یه ژنرال بودید مطمعن باشد یه ارتش تحت فرمان شما ظرف 1 روز از هم می پاشید و تسلیم می شد !
چرا ؟
چون شما اعتقادی به پیروزی ندارید و این رو برای خودتون یه الگو قرار دادید که من شکست می خورم .
بله حق با شماست اگه ارتش ما اینچنین فکری داشته باشه حداقل ظرف 1 هفته کل خاک ایران به دست امریکا تصرف می شه و بدبختی و فلاکت ...
روحیه یعنی امام حسین (ع) با 72 نفر در مقابل 100 ها هزار سپاهی
امام حسین (ع) در جنگ شکست خورد ولی هنوز ماه محرم شیعیان لباس سیاه می پوشند و نام امام حسین توی ذهنشون هست .
بله نیروی هوایی در قرن بیست و یکم یعنی اصلی ترین بخش یه ارتش اما در مقابلش پدافند هوایی وجود داره .
زمان جنگ رمضان ژنرال شازلی با تاکتیکی منحصر به فرد با پدافند سام 6 و2 نیروی هوایی اسرائیل رو زمینگیر کرد .
جنگ ویتنام ارتش ویتنام شمالی با پدافند قوی بالگرد ها و جنگنده های زیادی از امریکا رو ساقط کردند .
در جریان فتح فاو پدافند سپاه و ارتش قوی ترین جنگنده های روز فرانسوی - روسی و امریکایی رو ساقط کردند و نیروی هوایی صدام رو به چالش کشیدند .
باز هم مثال بزنم ...
![Wink Wink](http://www.flashkhor.com/forum/images/smilies/wink.gif)