امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مقایسه توان نظامی ایران و آمریکا

(24-04-2013، 20:50){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2013، 14:42)ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

البته مقایسه توان رزمی دو کشور به چندین عامل بستگی داره
که صرف داشتن سلاح مهم نیست مثلا ارتش پر ابهت امریکا در ویتنام مغلوم چریک ها شد یا ارتش سرخ که در افغانستان توسط گروه های جهادی ضربه خورد
پس بعلاوه سلاح ملاک های دیگری هم وجود داره .
مثل روحیه - حتی اقلیم دو کشور و ...
مثلا توی مبحث دفاع مقدس و جنگ 8 ساله کشوری که ارتشش به دلیل انقلاب از هم گسسته شده اصلا نمی تونم ارتش سوم جهان (ارتش دیکتاتور صدام حسین ) رو شکست بده
از لحاظ تجهیزات این که جوک می مونه که ایران پیروز بشه
ولی دنیا دید به صرف داشتن سلاح مهم نیست و نتنها ایران عراق رو از خاک خودش بیرون کرد بلکه بخش هایی از خاک عراق رو فتح کرد

ناپلئون کبیر در جنگ های شمال ایتالیا با 30 هزار سپاهی که به قول تارله یه مشت دزد و بی لباس بودند توانست ارتش 100 هزاری اتریش رو مغلوب کنه !

پس یک شد روحیه
اما تجهیزات هم مهم هستند
مثلا اگه در دفاع مقدس به ما سلاح می رسید ما ظرف 1 ماه بغداد و کل عراق رو فتح می کردیم

حالا
ایران از نظر روحیه از امریکا برتره
امریکا از نظر تجهیزات برتر
پس یه جور مساوی هستند و جنگ این دو ارتش تقریبا جنگی نخواهد بود که به زودی تمام شود

عزيزه من شما ها فكر ميكنيد كه زمان 8سال دفاع مقدس ما خودمون از 0شروع كرديم ولي اينطوري نبود شاه اون زمان مليارد مليارد از امريكا سلاح و هليكوپتر و جت جنگي ميخريد زماني كه عراق اون زمان به ايران اتك داد ايران تونست ظرف يك روز تا خاك بغداد پيشروي كنه و مناطق نفت خيز و از جمله خوزستان رو هم بگيره امريكا به ايران اون زمان ميگفت ژاندارم منطقه و خب قتي كه ايران اين همه قدرت داشته فكر نميكني بتونه تو 8سال دفاع برنده شه؟
عزيزه من، من نميدونم اين بحث روحيه رو از كجاتون در اوردين كه ميگين روحيه ي ايران از امريكا بيشتره؟ايرانيا اعتقاد دارن اگه تو جنگ كشته شند خيلي مقام بالايي تو بهشت كسب ميكنند و امريكايي ها هم علاوه بر اين اعتقاد بهشون بعد از جنگ درصورت پيروزي پاداش هم ميدن من نميدونم اين روحيه رو از كجاتون در ميارين بعدشم اصلا جنگ جنگ زميني نيستش جنگ هوايي و ابي هستش شايد يك مقدار هم زميني باشه اما اونقدري نيست كه بتونه ايران برنده شه

اره درسته شاه خرید خیلی هم خرید
اما جنگنده ها نیاز به تجهیزات دارن - نیاز دارند موشک مخصوص خودشون نصب بشه اما موشک های فونیکس رو امریکا به ما نداد .
ما تانک داشتیم خوب هم داشتیم
اما قطعات مورد نیاز رو نداشتیم

دوما امریکا ها روحیه دارند ؟؟؟؟؟؟!!!!!!
چرا امار خودکشی در ارتش امریکا زیاده (این رو من نمی گم خودشون می گن )
روحیه ؟؟؟؟!!!!

امریکا شکست ناپذیره درسته !
پس ویتنام رو چی میگی ؟
قدرت برتر زمینی و هوایی جهان با انواع بالگرد ها و جنگندها در ویتنام چکار کرد ؟
هزاران جنگنده و بالگرد ساقط شده که هنوز امار زیادی از خلبانان امریکایی مفقود الاثر هستند !

از قضا روحیه یعنی باور و اعتقاد
مثلا اگه شما یه ژنرال بودید مطمعن باشد یه ارتش تحت فرمان شما ظرف 1 روز از هم می پاشید و تسلیم می شد !
چرا ؟
چون شما اعتقادی به پیروزی ندارید و این رو برای خودتون یه الگو قرار دادید که من شکست می خورم .
بله حق با شماست اگه ارتش ما اینچنین فکری داشته باشه حداقل ظرف 1 هفته کل خاک ایران به دست امریکا تصرف می شه و بدبختی و فلاکت ...

روحیه یعنی امام حسین (ع) با 72 نفر در مقابل 100 ها هزار سپاهی
امام حسین (ع) در جنگ شکست خورد ولی هنوز ماه محرم شیعیان لباس سیاه می پوشند و نام امام حسین توی ذهنشون هست .

بله نیروی هوایی در قرن بیست و یکم یعنی اصلی ترین بخش یه ارتش اما در مقابلش پدافند هوایی وجود داره .
زمان جنگ رمضان ژنرال شازلی با تاکتیکی منحصر به فرد با پدافند سام 6 و2 نیروی هوایی اسرائیل رو زمینگیر کرد .

جنگ ویتنام ارتش ویتنام شمالی با پدافند قوی بالگرد ها و جنگنده های زیادی از امریکا رو ساقط کردند .

در جریان فتح فاو پدافند سپاه و ارتش قوی ترین جنگنده های روز فرانسوی - روسی و امریکایی رو ساقط کردند و نیروی هوایی صدام رو به چالش کشیدند .

باز هم مثال بزنم ...Wink
پاسخ
 سپاس شده توسط محمد2000
آگهی
(25-04-2013، 10:43)ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2013، 20:50){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2013، 14:42)ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

البته مقایسه توان رزمی دو کشور به چندین عامل بستگی داره
که صرف داشتن سلاح مهم نیست مثلا ارتش پر ابهت امریکا در ویتنام مغلوم چریک ها شد یا ارتش سرخ که در افغانستان توسط گروه های جهادی ضربه خورد
پس بعلاوه سلاح ملاک های دیگری هم وجود داره .
مثل روحیه - حتی اقلیم دو کشور و ...
مثلا توی مبحث دفاع مقدس و جنگ 8 ساله کشوری که ارتشش به دلیل انقلاب از هم گسسته شده اصلا نمی تونم ارتش سوم جهان (ارتش دیکتاتور صدام حسین ) رو شکست بده
از لحاظ تجهیزات این که جوک می مونه که ایران پیروز بشه
ولی دنیا دید به صرف داشتن سلاح مهم نیست و نتنها ایران عراق رو از خاک خودش بیرون کرد بلکه بخش هایی از خاک عراق رو فتح کرد

ناپلئون کبیر در جنگ های شمال ایتالیا با 30 هزار سپاهی که به قول تارله یه مشت دزد و بی لباس بودند توانست ارتش 100 هزاری اتریش رو مغلوب کنه !

پس یک شد روحیه
اما تجهیزات هم مهم هستند
مثلا اگه در دفاع مقدس به ما سلاح می رسید ما ظرف 1 ماه بغداد و کل عراق رو فتح می کردیم

حالا
ایران از نظر روحیه از امریکا برتره
امریکا از نظر تجهیزات برتر
پس یه جور مساوی هستند و جنگ این دو ارتش تقریبا جنگی نخواهد بود که به زودی تمام شود

عزيزه من شما ها فكر ميكنيد كه زمان 8سال دفاع مقدس ما خودمون از 0شروع كرديم ولي اينطوري نبود شاه اون زمان مليارد مليارد از امريكا سلاح و هليكوپتر و جت جنگي ميخريد زماني كه عراق اون زمان به ايران اتك داد ايران تونست ظرف يك روز تا خاك بغداد پيشروي كنه و مناطق نفت خيز و از جمله خوزستان رو هم بگيره امريكا به ايران اون زمان ميگفت ژاندارم منطقه و خب قتي كه ايران اين همه قدرت داشته فكر نميكني بتونه تو 8سال دفاع برنده شه؟
عزيزه من، من نميدونم اين بحث روحيه رو از كجاتون در اوردين كه ميگين روحيه ي ايران از امريكا بيشتره؟ايرانيا اعتقاد دارن اگه تو جنگ كشته شند خيلي مقام بالايي تو بهشت كسب ميكنند و امريكايي ها هم علاوه بر اين اعتقاد بهشون بعد از جنگ درصورت پيروزي پاداش هم ميدن من نميدونم اين روحيه رو از كجاتون در ميارين بعدشم اصلا جنگ جنگ زميني نيستش جنگ هوايي و ابي هستش شايد يك مقدار هم زميني باشه اما اونقدري نيست كه بتونه ايران برنده شه

اره درسته شاه خرید خیلی هم خرید
اما جنگنده ها نیاز به تجهیزات دارن - نیاز دارند موشک مخصوص خودشون نصب بشه اما موشک های فونیکس رو امریکا به ما نداد .
ما تانک داشتیم خوب هم داشتیم
اما قطعات مورد نیاز رو نداشتیم

دوما امریکا ها روحیه دارند ؟؟؟؟؟؟!!!!!!
چرا امار خودکشی در ارتش امریکا زیاده (این رو من نمی گم خودشون می گن )
روحیه ؟؟؟؟!!!!

امریکا شکست ناپذیره درسته !
پس ویتنام رو چی میگی ؟
قدرت برتر زمینی و هوایی جهان با انواع بالگرد ها و جنگندها در ویتنام چکار کرد ؟
هزاران جنگنده و بالگرد ساقط شده که هنوز امار زیادی از خلبانان امریکایی مفقود الاثر هستند !

از قضا روحیه یعنی باور و اعتقاد
مثلا اگه شما یه ژنرال بودید مطمعن باشد یه ارتش تحت فرمان شما ظرف 1 روز از هم می پاشید و تسلیم می شد !
چرا ؟
چون شما اعتقادی به پیروزی ندارید و این رو برای خودتون یه الگو قرار دادید که من شکست می خورم .
بله حق با شماست اگه ارتش ما اینچنین فکری داشته باشه حداقل ظرف 1 هفته کل خاک ایران به دست امریکا تصرف می شه و بدبختی و فلاکت ...

روحیه یعنی امام حسین (ع) با 72 نفر در مقابل 100 ها هزار سپاهی
امام حسین (ع) در جنگ شکست خورد ولی هنوز ماه محرم شیعیان لباس سیاه می پوشند و نام امام حسین توی ذهنشون هست .

بله نیروی هوایی در قرن بیست و یکم یعنی اصلی ترین بخش یه ارتش اما در مقابلش پدافند هوایی وجود داره .
زمان جنگ رمضان ژنرال شازلی با تاکتیکی منحصر به فرد با پدافند سام 6 و2 نیروی هوایی اسرائیل رو زمینگیر کرد .

جنگ ویتنام ارتش ویتنام شمالی با پدافند قوی بالگرد ها و جنگنده های زیادی از امریکا رو ساقط کردند .

در جریان فتح فاو پدافند سپاه و ارتش قوی ترین جنگنده های روز فرانسوی - روسی و امریکایی رو ساقط کردند و نیروی هوایی صدام رو به چالش کشیدند .

باز هم مثال بزنم ...Wink

خب يعني تو ميگي شاه تو جنگ با عراق با تانك بدون مهمات و با جت و هليكوپتراي بدون تجهيزات رفته حمله كرده به عراق و ظرف يك شبانه روز تونسته بغداد رو بگيره؟يعني جادوگر داشته؟
عزيزم فكر كردي الان جنگ شه چه قدر از مردم به عنوان بسيج حاضرن بجنگن؟شما كه ارتش امريكا رو ديدي ميتوني بري شهره خودت رو يك نگاه بندازي ببيني داخل شهره خودت چند نفر از مردم يا بيكارن يا خودكشي كردن؟چندوقت پيش كه رفته بوديم نذري خش كنيم توي پايين شهر به جون خودت نميدوني يك خانم توي يك اتاق زندگي ميكرد و تنها حقوقش هم پول يارانه بود و بعد فكر كردي اين ميخواد بچش رو چجوري بزرگ كنه و بعد فكر كردي اين بچه اينده اي اصلا داره؟بعد تو به فكر خودكشي تو ارتش امريكايي؟

تو جنگ امريكا با ژاپن رو يادت رفته همون بمباي اتمي كه امريكا روي ناكازاكي و هيروشيما انداخت و باعث شد جنگ جهاني دوم تموم شه؟

نه عزيزه من اگه من ژنرال ارتش مثلا ايران بودم بايد فقط حمله ميكردم و به سربازام همش ميگفتم پيروز ميشيم اما اگه رئيس جمهور بودم اول وضعيت مردمم رو بهتر ميكردم بعد انرژي هسته اي رو ميساختم كه مردمم زير فشار له نشن

عزيزم امام حسين در جنگي شركت كرد كه ميدونست شكست ميخوره ولي اين كارو كرد كه ديگران اسلام رو زنده نگه دارند ولي اين اصلا ربطي به موضوع نداره امام حسين چاره اي نداشت اين درست نيست كه وقتي كه ادم ميدونه حتما داخل يك جنگي شكست ميخوره شركت كنه و نمونش هم كاره امام حسين اما امام حسين براي دين كار كرد كه مسئلش فرق ميكنه و اگه من 72 تن يار داشتم و ساهيان دشمنم 100ها هزار نفر و اگه راه عقب نشيني داشتم حتما اينكارو انجام ميدادم چون چرا بيهوده بميرم؟اما داخل جنگ امريكا و ايران يك شانسايي براي پيروزي هست و من نميگم كه نيست و در اين صورت در جنگ شركت ميكنم

عزيزم زير سيكل بحرف ماهم بفهميم و اينام مثال من بودن
پاسخ
ارتش شاه با ارتش بعد از شاه فرق داره منظور من هم ارتش بعد از شاه بود
زمان شاه ما تحیرن نبودیم و امریکا تجهییزات ما رو تامین می کرد و بیشتر هم از خلبانان و مستشاران امریکایی استفاده می کرد
اما بعد از انقلاب ما تحریم شدیم مثلا نیروی هوایی ما با مشکلات تجهیزاتی مواجه شد با این حا 8 سال جنگیدیم
زمان شاه به ما تانک دادن ولی بعد انقلاب نمی دادن
پس ما مجبور بودیم خودمون تانک بسازیم - موشک بسازیم و تجهیزات رو تعمیر کنیم که موفق هم شدیم .

روحیه از نظر من روحیه سرباز مهمه توی امریکا امار قتل - خودکشی - تجاوز جنسی و ... بالاست این موضوع در جنگ اثراتی داره و نه به صورت خیلی بزرگ

یه عامل دیگه حس وطن گرایی است . اگه مردم برای وطن ارزش قائل باشند ( مانند زمان هخامنشیان - پارت ها - ساسانیان ... - سال های دفاع مقدس و ...) بسیج می شوند اون هم 10 میلیون یا بیشتر ( بیشتر از ارتش شوروی در زمان استالین! )

با این حال جنگ به خودی خود مشکلاتی رو برای دو طرف درگیر فراهم می کنم
پاسخ
(28-04-2013، 16:58)ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زمان شاه ما تحیرن نبودیم و امریکا تجهییزات ما رو تامین می کرد و بیشتر هم از خلبانان و مستشاران امریکایی استفاده می کرد
اما بعد از انقلاب ما تحریم شدیم مثلا نیروی هوایی ما با مشکلات تجهیزاتی مواجه شد با این حا 8 سال جنگیدیم
پس ما مجبور بودیم خودمون تانک بسازیم - موشک بسازیم و تجهیزات رو تعمیر کنیم که موفق هم شدیم .

روحیه از نظر من روحیه سرباز مهمه توی امریکا امار قتل - خودکشی - تجاوز جنسی و ... بالاست این موضوع در جنگ اثراتی داره و نه به صورت خیلی بزرگ

یه عامل دیگه حس وطن گرایی است . اگه مردم برای وطن ارزش قائل باشند ( مانند زمان هخامنشیان - پارت ها - ساسانیان ... - سال های دفاع مقدس و ...) بسیج می شوند اون هم 10 میلیون یا بیشتر ( بیشتر از ارتش شوروی در زمان استالین! )

شاه پس از جنگ به سرعت ارتشش رو ساخت درست مثله زمان رضا خان كه اگه تو روز به ناو ايراني حمله ميكردند امكان بردمون 90درصد بود يعني ببين رضا خان از صفر همه چيز ساخت و با كمك مهندسان الماني

اينو قبول دارم ولي چيزي كه داره توي ما از بين ميره همين حس وطن دوستيه

عزيزه من همچين ميگي كه اينا تو كشور خودمون نيست اونا به صورت علني از اين كارا ميكنن و ماهم به صورت مخفيانه يكم چشات رو باز كن فقط دوره خودت رو نبين
پاسخ
ایران مخشو داره آمریکا پولشوIdea
عشق یعنی زندگی را با ختن چند صباحی را با هر الاغی ساختنTongue Angel[/font]
پاسخ
بچه ها من ....
شما...
اون ها....
و............
ســـــاکـت ، ســــنـگـیـن ، گــرفـتـه ، غــــمـــگـــیـن ، تـنـهـا
پــایــیــن - بــالا ، دوبـاره ، پـــایــیــن - بــالا
گــاهـی احــساس مــیکــنم هــمـزادیـم:

دریـــــا،دریـــــا،دریـــــا،دریـــــا.....
پاسخ
(29-04-2013، 7:17){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2013، 16:58)ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاه پس از جنگ به سرعت ارتشش رو ساخت درست مثله زمان رضا خان كه اگه تو روز به ناو ايراني حمله ميكردند امكان بردمون 90درصد بود يعني ببين رضا خان از صفر همه چيز ساخت و با كمك مهندسان الماني

اينو قبول دارم ولي چيزي كه داره توي ما از بين ميره همين حس وطن دوستيه

عزيزه من همچين ميگي كه اينا تو كشور خودمون نيست اونا به صورت علني از اين كارا ميكنن و ماهم به صورت مخفيانه يكم چشات رو باز كن فقط دوره خودت رو نبين

خوب من بحثو باز میکنم با اجازه دوستانSmile
خوب اول از اینکه ما زمان شاه یک کشور کاملا وابسته بودیم که توانایی ساخت به قول معروف افتابه رو هم نداشتیم تو کشور بیش از 40هزار مستشار امریکایی وجود داشتند
تمام اموزش های ارتش اعم از: اموزش خلبانی . دوره های سربازی. دوره های تکاوری.... در دست مستشاران امریکایی بود و بدون اجازه ان ها ایران نمیتوانست تحرکی از خود داشته باشد تمام هواپیماهای ایرانی سوییچ بودن یعنی باید توسط مستشاران امرییکایی روشن میشدن و به اجازه ان ها مانور یا تمرین را اغاز میکردن
شاه فردی بود که قدرت طلب بود و میخواست به وسیله خرج های سنگین نظامی حس قدرت طلبی خود را ارضا کند
زمان جنگ عراق 24 ساعته از تمام دنیا حمایت میشد چه نظامی چه اقتصادی ولی در زمان جنگ به ایران سیم خاردار هم نمیدادن
نفتمون خریدار نداشت سللاح هم نداشتیم و چون ما کشوری وابسته بودیم اگر وسیله نظامی اعم از تانک یاا مثلا اف14 تامکت یا فانتوم 2 دچار خرابی میشدن چون تحریم بودیم امکان درست کردنشون نبود و خودمون مججبور بودیم درستشون کنیم تو کشور خودمون
اقتصاد مملکت خراب بود
کشور در همهمه و گیرو دار انقلاب بود و درگیری های گروه های داخلی همچنین رییس جمهور خیانت کار
عراق از تمام لحاظ ساپورت میشد
انواع هواپیماهای روسی
تانک های روسی
خودرو های زرهی پیشرفته
اسلحه فشنگ ...هزینه های جنگ
ولی ما جنگیدیم
شاه فردی جانی بود که تمام هزینه های فروش نفت رو خرج خرید های سنگین نظامی میکرد
دقیقا مثل الان ترکیه یا بهتر بگم اعراب
ترکیه کاملا وابسته است شما به خودتون بگید اگر یک روز امریکایی که سنگشو بعضی ها به سینه میزنند حمایتشو قطع کنه و رگ یانکی بازیشون بزنه بالا و بخوان کشور گشایی کنند و به ترکیه حمله کنند که حتی بدون اجازه و بدون کد هایی که دست مستشاران امریکاییست نمیتونه سوار هواپیما های نظامی خود بشه و کاملا بی دفاع هست چیکار میخوان بکنند
امریکا میتونه با استفاده از ماهواره های نظامی تمام تسلیحاتشونو از کاربندازه
همچنین اعراب که افرادی بسیار ترسو جاهل و مفت خور هستند که فقط سلاح میخرند تا به قول خودشون در مقابل ایران تجهیز باشند... زهی خیال باطل
ایران اکنون کشوری در استانه صنعتی شدن هست البته راه زیادی مونده
و فعلا وضعیت اقتصادی مملکت اجازه اینکارو نمیده
تا وقتی اقتصاد درست نشه وظعیت وخیمه و فعلا باید به اقتصاد رسید
ولی بهتره بدونین:
ایران امروز کشوری هست که تمام نیاز هاشو خودش میسازه
ایران اقتصاد 17 دنیا در تولید ناخالصی
اقتصاد اول خاورمیانه
(البته اینارو الان بعید میدونم)
بالاترین رشد و تولید علم در دنیارا داره با سرعت باور نکردنی
جزو 5 کشور معدود دنیاست که موشک به فضا فرستاده و ماهواره و موجود زنده تا حد معینی
جز 2 کشور برتر دنیاست در فناوری نانو
جزو کشور های پیشرو در فناوری ریشه کن سازی سرطان و سلول های بنیادی
جزو 5 کشور در دنیاست که تسلیحات نظامی خود را خودشان میسازند
جزو 5 کشور معدود دنیاست که هواپیمای نظامی رو خودش میسازه
ایران داری باهوش ترین مردم های دنیاست
ایران قدیمی ترین کشور دنیاست
پهناور ترین کشور دنیاست
زمان شاه شاه که به نوعی سگ امریکا بود فقط میخواست با جشن های 2500 ساله به حکومت خود مشروعیت ببخشه
کشوری که حتی نمیتونست افتابه بسازه
کشوری کاملا وابسته که دلیل حمایت امریکا نفت مفتی بود که شاه میفروخت با قیمتی بین 5 تا 10 دلار:|
متاسفم و اگه درکی داشته باشید فرق الان با زمان شاه رو متوجه میشید
پاسخ
یه نکته البته امیدوارم برداشت بدنشه ولی شمادقت کردی اگه شاه همون تامکتاوتجهیزاتوازآمریکانخریده بودالان کمپلت خوزستان دست صدام بود؟
ودرضمن این سویچونمیدونم ازکجاآوردی شماولی اگه درسته پس چرااون موقع زمان جنگ یاالان آمریکاهمچین کاری نکرده؟
این چیزی که شمامیگی چراهست ولی اون زمان نبوده مال ده سال پیشه نه سی سال
خوب قدیمی ترین وپهناورترین کشورزمان شاهم بودمعیاراتونولطفابه روزکنید
اینجافرق شاه وامام خمینیونمیگیم اینجافرق توان نظامیومیگیم که به نظرمن کمپلت این پست اشتباهه چون یک فقط مال ارتشوحساب کرده سپاه دوغ ودواین که مال صدسال پیشه
زندگۓ سزاۓ کسۓ است که به شکم مادرش لگد مۓ زند
پاسخ
شاه تجهیزاتش رو با گلوله هاش خرید بعد از انقلاب آمریکافهمید چی کار باید کنه حالا به بقیه کشور ها تجهیزات می ده ولی یه چیزش رو نمی ده
الآن ما تو علم اسلحه سازی خیلی پیشرفت کردیم چه تو سپاه چه تو ارتش چون اگه این طوری نبود حتما آمریکا به حمله می کرد(گرچه ایمان و اون رعب و ترسی که تو دل دشمنان اسلام می ندازه حرف اول رو می زنه )
من هم موافقم که ایران الآن عالی نیست حتی تو بعضی موارد هم خوب هم نیست ولی قبول کنین اگه قبل انقلاب نمره مون 2 بوده الآن دیگه 12رو می گیریم دیگه
زن یک سرباز نیست ...
اما به قدر سرباز میدان جنگ شجاعت دارد و با این که جهاد در میدان های رزم بر او واجب نیست 
اما به قدر یک جهادگر در راه خدا تلاش می کند و در تمام صحنه ها حضور دارد 
امام خامنه ای
مقایسه توان نظامی ایران و آمریکا 6
پاسخ
شمابروتوتاپیک مقایسه ذوالفقارباآبرامزببین تانک ساختیم آلبالوقشنگ آبرامزوقورت میده
تنهاچیزی که عقب هستیم هوایی هست که ایشالااونم داره برطرف میشه
توخیلی مواردعالی توخیلی مواردخوب وبعضاضعیف هستیم
قبول دارم نترسیدن ازمرگ خیلی موثره توبلوچستان کلی سربازایرانی سرهمین کشته میشن یهوسه تاقاچاقچی کلی سربازسادرومیکشن متاسفانه چون اون سربازاازمرگ میترسن معمولابچه تهران وشهرای مرکزیم هستن امایهویه تکاورمیره چهل تاقاچاقچیوقتل عام میکنه چون ازمرگ نمیترسه
این ایمانی که شمابهش میگی ایمان همون نترسیدن ازمرگه مااسمشومیذاریم ایمان
رعب ووحشت آنچنانیم تودل کسی نمیندازه فقط رعب ووحشت دشمن بیشتره چون کسی که ازمرگ نمیترسه اون وحشتی که کسی که ازمرگ میترسه داره رونداره
زندگۓ سزاۓ کسۓ است که به شکم مادرش لگد مۓ زند
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  خفت(توان نظامی آلمان)
  تعداد تانک های ایران چقدر است؟ بهترین تانک ایران کدام است؟
  _سه مدل جنگنده ساخت آمریکا در دهه 1940-[نورثروپ]
  -هواگرد های آزمایشی ساخت آمریکا 2010-2019-
  -موشک‌های هوا به هوا جنگ سرد ایالات متحده آمریکا-
  -چند مدل هواگرد آزمایشی ساخت آمریکا از 1940 تا 1949-
  -سه مدل از برترین جنگنده های آمریکا در دهه 1990-
  -عکس هایی از هواپیما ترابری نظامی آنتونوف ای‌ان-۲۶-
  |-هواگردهای ترابری نظامی اتحاد جماهیر شوروی از ۱۹۶۰–۱۹۶۹-|
  -عکس هایی از هواپیما نظامی بوئینگ ئی-۳ سنتری-

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان