موضوعها: 0
سپاس ها 205
سپاس شده 84 بار در 68 ارسال
حالت من: هیچ کدام
من تک فرزندم ولی واس من تقریبا بین مثبت ومنفی بود
موضوعها: 1,295
سپاس ها 6996
سپاس شده 9825 بار در 4207 ارسال
2222222222222222222222222
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ
موضوعها: 116
سپاس ها 1226
سپاس شده 4175 بار در 914 ارسال
تک فرزندان
نقاط مثبت: این افراد همان ها هستند که دنیا را متحول می کنند. افرادی تکلیف گرا، مرتب و منظم، با وجدان و وظیفه شناس و بسیار قابل اطمینان می باشند. آنها عاشق واقعیت، افکار و اندیشه ها و جزئیات هستند و از قبول مسئولیت های مختلف واهمه ای ندارند.
نقاط منفی: یکی از خصیصه های منفی این افراد سرسختی و خشونت شدید آنهاست. کمی کینه ای و پرتوقع هستند و معمولاً از قبول اشتباهاتشان سر باز میزنند. به هیچ وجه انتقادپذیر نیستند. در برابر دیگران افرادی بسیار حساس و نفوذ پذیرند که احساساتشان خیلی زود جریحه دار می شود.
موضوعها: 82
سپاس ها 4648
سپاس شده 1910 بار در 831 ارسال
فرزندان آخر خانواده
نقاط مثبت: افرادی شاد و سرزنده اند که این شادی و سرخوشی را با خود به همه جا می برند و دیگران را نیز از آن بهره مند می کنند. مهارت های مردمی آنها بسیار قوی است و عاشق این هستند که دیگران را با حرف ها و کارهایشان سرگرم کنند. هیچ کس برای آنها غریبه نیست و به سرعت با همه صمیمی می شوند. افرادی برونگرا هستند که از وجود دیگران انرژی می گیرند. از ریسک کردن واهمه ای ندارند.
نقاط منفی: خیلی زود خسته می شوند. از طرد شدن واهمه داشته و افق توجهاتشان کوتاه است. افرادی خود گرا هستند. معمولاً به خاطر توقعات غیر واقعی از رابطه ی داشته تصور می کنند در همه ی رابطه ها باید همیشه خوشی و خنده برقرار باشد
❤Lєσ❤
موضوعها: 71
سپاس ها 333
سپاس شده 1548 بار در 349 ارسال
نقاط مثبت: افرادی شاد و سرزنده اند که این شادی و سرخوشی را با خود به همه جا می برند و دیگران را نیز از آن بهره مند می کنند. مهارت های مردمی آنها بسیار قوی است و عاشق این هستند که دیگران را با حرف ها و کارهایشان سرگرم کنند. هیچ کس برای آنها غریبه نیست و به سرعت با همه صمیمی می شوند. افرادی برونگرا هستند که از وجود دیگران انرژی می گیرند. از ریسک کردن واهمه ای ندارند.
نقاط منفی: خیلی زود خسته می شوند. از طرد شدن واهمه داشته و افق توجهاتشان کوتاه است. افرادی خود گرا هستند. معمولاً به خاطر توقعات غیر واقعی از رابطه ی داشته تصور می کنند در همه ی رابطه ها باید همیشه خوشی و خنده برقرار باشد
یه خر بوست کنه بهتر از اینه که یه بوس خرت کنه
موضوعها: 120
سپاس ها 876
سپاس شده 2325 بار در 1509 ارسال
من تک فرزندم. کاملا درست بود.
میسی.