05-05-2013، 17:40
حسادت نکن....
این که بعد از تو بغل گرفته ام،زانوی غم است
|
کنارم هستی و اما دلم تنگ میشه هر لحظه |
|||||
حسادت نکن....
ایـטּ روزهـا آنـقَـבر بُغضـَم سَنگـیـטּ شـُבه
ڪــہ، اَگـَر گـَرבنَـم را هَــم بِزَنے بــہ جـاے פֿـوטּ اَشـڪـ میـریـزَב... !
05-05-2013، 17:42
من می گذرم
و تو می گذری من از گناه تو وتو از دل من چه بازی ناخوشایندیست زندگی
05-05-2013، 17:43
ایـْـטּْ رפزهــآ...!
בْیگــَر פُجـْـوבَتـْـ رآ בَر ایـْـטּْ טּـَزدیــْڪـْے حـِـسْ نِمـْے ڪُــטּـَـمـْـ ! טּـِــمـْـے گــפیـَمـْـ בِلـْـتَـטּـْــگـْـتـْـ نــیسْـتــَمـْـ ... نــَہْ! ذَرهْـ ذَرهْـ פُجــوבَمــْ تــورآ مـےطَلَـــبــَב פَلــے بــَבْ غــُصِـهْ اے בآرَב قـِصّــه ے عـــآבَتـْــ.....
05-05-2013، 17:45
بگو کدام یک عاشق تریم؟؟
من که به احترام تو رفتم یا تو که آشوب نگاهم را ندیدی و گفتی: "دیگر نمی خواهمت"...؟؟
05-05-2013، 17:47
خــسته ام!خــسته ی نــبودنــت..!
خســته از روزهــایی کــه بـــی تــو شـــب مـــــی شـــود. وشـــب هـــایی کـــه بازهــم بـــی تــو مــــــی گــذرد تــا کــه طلــوع و غــــروبـــی دیــگــــر بــیایـــند وبـــاز هـــم گـــذر زمـــان هــا کـــه بـــــی تــــو مــــــی گــذرد! مـــــــی گذرد...! مـــــی گــذرد و بــاز هـــم مـــــی گذرد...
05-05-2013، 17:52
تــا آخــر عـمـرتــــ هـم اگـــہ تـنـهـا مونـدے
مـهــم نیـسـتـــ ! فـقـط نـذار بــــہ جـایے برسے کـــہ تــو آغــوش کسـے بـا یـاد کــس دیـگــہ اےبـخـوابـے
05-05-2013، 17:54
دیـگــر چـیـزے مــرا بــہ تـ[♥]ـو نـمـے رســانــد
نـہ ایــטּ جــاده هــا نـہ ایــטּ مـاشـیــטּ هــا نـہ ایــטּ اتـوبــوس هــا و نـہ ایــטּ پـاهــاے بـے פֿــاصــیـتــҐ (!) قــبـلـاً یـڪ دلـتـنـگـے ڪـوچــڪ هــҐ مــرا بــہ تـ[♥]ـو مـے رســانــد . . .
05-05-2013، 17:55
ماه را خاموش می کنم تا بتابد چشمانت !
.
اسبــابــ بازےهایـݜ را جمـ؏ میڪرנم….ماتـــَـم بــُرנ…..
وقتےנلــم را נر میاלּ آنهــا נیـנم..!! ... تـنهآیے مُطلق .. شَب خوآبیدے رو تختتـــُ هـِی قل می ـخوری .. خوـآبت نمیـــ بره ، بَعد گوشیت ُ بَرمیــدآری مے نویسی : "خوآبــَم نمی بــَره" ωـرد میشــی .. بـُغض می ڪُنی .. می ـبینــ ـی هیچ ـکَسو نَدآریـ کـﮧ وآسَش اینــو بفرستـ ـ ـ ـے ! چ ـقَدر تنهــ ــآیی سختهـ لَعنتی ..
| |||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|