امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ]

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: ƝAƲA، ภครเ๓
من و نوا: )
مرسی
منم خوبم
 سپاس شده توسط ƝAƲA ، # αпGεʟ
آگهی
(25-08-2015، 19:00)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 18:58)ϟ UnKNoWN ϟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام دوستان  cof

سلام برادر بد بوي

خوبی داش؟ :ngh:
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(25-08-2015، 19:01)ϟ UnKNoWN ϟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 19:00)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 18:58)ϟ UnKNoWN ϟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام دوستان  cof

سلام برادر بد بوي

اممم خوبم Big Grin
ارش هستم Big Grin
ميشناسي يا بقيشم بگم؟
اصل ميدي؟
 سپاس شده توسط τοxικ ، # αпGεʟ
(25-08-2015، 19:02)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 19:01)ϟ UnKNoWN ϟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام دوستان  cof

سلام برادر بد بوي

اممم خوبم Big Grin
ارش هستم  Big Grin
ميشناسي يا بقيشم بگم؟
اصل ميدي؟
اسمتو میدونم!
ولی بقیشو نه!

من احسانم 18 ساله از تهران Big Grin 
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
اسموک یه نفس راحت داره میکشـه ._.

25r30
(25-08-2015، 19:09)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

25r30

چی شده؟ ._.

سلام
 سپاس شده توسط _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_
(25-08-2015، 19:09)ϟ UnKNoWN ϟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 19:09)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

25r30

چی شده؟ ._.

سلام
هیچی..
رو صندلی داغ بوده.. نفری 10 بار ازش سئوال پرسیدن ._.
بیچاره ــــ رفت^_^

سلـام (:

من برم؟|:
یکـی بیاد بگه مدینـه نرو ._.
 سپاس شده توسط sober ، τοxικ ، ƝAƲA
س کسی نمیدونه چرا بازی سپاهان متوقف شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

[ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] 59
Oreb#
(25-08-2015، 19:12)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 19:09)ϟ UnKNoWN ϟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

25r30

چی شده؟ ._.

سلام
هیچی..
بیچاره ــــ رفت^_^

سلـام (:

من برم؟|:
یکـی بیاد بگه مدینـه نرو ._.
نرو
کاش همه می فهمیدن...
دل بستن به کلاغی که دل دارد،
بهتر از دل بستن به طاووسیست که
تنـــــــــــها زیـــــــــــــــــــــــــــبایی دارد . . .
[ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] 59
 سپاس شده توسط sober ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_
(25-08-2015، 19:12)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

25r30

چی شده؟ ._.

سلام
هیچی..
بیچاره ــــ رفت^_^

سلـام (:
سلام مدینه
خوبی گلم؟

صندلی داغ من رو باید دید
خدا به دادم برسه :ngh:
اما الان درخواست نمیدم:|
 سپاس شده توسط _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان