امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 152 ஜ۩۩ஜ

مهناز الان چن سلت شده دقیقا؟؟؟
روزی سه سال رشد میکنی|:
فک کنم باس شورت بدم|:
آگهی
عشق لحظات ناب دو انسان هستند که آن را بین خود تقسیم میکنن

سروش شکسپیر
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
(26-06-2014، 15:16)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 15:14)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 15:12)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 15:11)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خدافظی کردم همه رفتن !!

درودی 3 باره .

اهای!!
مهی!!
این داییته|:
من چه خونواده بزرگی دارم|:

دنیـا و نـازنینم اسم زنداییته .

ماشالله زندگی داییت پر برکته|:
یکی دوتا نداره که|:
ده تا ده تا برات زندایی میاره|:

بگـو ماشالله داییت چشم نخوره ایشالله . 5 بار تکرار کن .Dodgy بعد کلتو بکوب به تخته . Dodgy
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، ~Mahnaz~
(26-06-2014، 15:19)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 15:18)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 15:16)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 15:15)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 15:13)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(.. )  من نمیدونم یهو آقا امیر چش شــد؟!  :|

دیدم ب همه سپسا میدی هیچ کی نی بت سپاس بده منم ک وقت ندارم ب خاطر همین ب ماریا گفتم بت سپاس بده
پشت سر منم صفحه نزارین من برم باس امرو 4 ستاره رو هم بگیرم
بچه ب خوبی من دیدی 
چ حرف گوش شدم من!

الان دقیقا خاشوالیسی کردی دیه نه؟
نه!
همین جوری گفتم
یه سوال؟بگم؟

نه
 سپاس شده توسط #marya#
(26-06-2014، 15:20)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 15:18)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 15:16)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 15:14)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 15:12)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهای!!
مهی!!
این داییته|:

سلــآم دآیی.

مــن دو تــا زندآیی دآرم؟! O__o

مآمآن کودوم زندآیی بیشتــر اذیتت میکنــه؟! .__.

زندایی نازنینو نمیشناسم ولی حوصله زندایی دنیاتو ندارم|:
تو کلن زندایی هاتو بیخیال شو|:
هر روز اپدیت میشن|:

OK.

مـآشـآالله خدا از دختــر دآیی و پسر دآیی بهم رحــم کنـه! :|

داییت کلن تو کار بچه نیس|:
راحت باش|:
یه پسر خاله داری با یه خواهر |:
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، ~Mahnaz~
سلام!!
نسخه جدید مبارک!
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، #marya#
(26-06-2014، 15:20)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 15:18)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 15:16)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهای!!
مهی!!
این داییته|:

سلــآم دآیی.

مــن دو تــا زندآیی دآرم؟! O__o

مآمآن کودوم زندآیی بیشتــر اذیتت میکنــه؟! .__.

زندایی نازنینو نمیشناسم ولی حوصله زندایی دنیاتو ندارم|:
تو کلن زندایی هاتو بیخیال شو|:
هر روز اپدیت میشن|:

OK.

مـآشـآالله خدا از دختــر دآیی و پسر دآیی بهم رحــم کنـه! :|

بچـه ندآریم . . .. Big Grin

ولی اگـه تو بخـوای زنگ میزنم زن داییات برات 7-8 تا بیارن . . .
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، ~Mahnaz~
(26-06-2014، 15:20)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روزی سه سال رشد میکنی|:
فک کنم باس شورت بدم|:

اتفاقامنم دناله زنمBig GrinBig GrinBig Grin
الفرار الان لا باس فلش رو ترک کنم هیچی باس ای پیم رو هم عوض کنمTongueTongueTongue
 سپاس شده توسط #marya# ، ~KiAηA~
شیوا ^_^
ینی خاله شیوا:|
از پنهانی دراومدی!!؟ -_^
 سپاس شده توسط #marya#
(26-06-2014، 15:20)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روزی سه سال رشد میکنی|:
فک کنم باس شورت بدم|:

نمیدونــم!

هــآن؟
شوور؟!!!!!

(.. ) من میخوآم ادآمه تحصیــل کنــم :|
 سپاس شده توسط #marya# ، ~KiAηA~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان