امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه 339

(18-03-2020، 20:36)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوففففففف

بگو چرا حرفاتو نمی زنی تو که همه فوشاتو به من پیش اون طرف داده بودی اینجاهم بده دیگه
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
آگهی
(18-03-2020، 20:44)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2020، 20:36)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوففففففف

بگو چرا حرفاتو نمی زنی تو که همه فوشاتو به من پیش اون طرف داده بودی اینجاهم بده دیگه

برو بابا حوصلتو ندارم
شروع کنم دیگه ول نمیکنما
از من گفتن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16293567424736
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
(18-03-2020، 20:46)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2020، 20:44)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوففففففف

برو بابا حوصلتو ندارم
شروع کنم دیگه ول نمیکنما
از من گفتن

من ترسی ندارم هر چی بگی هم بازم به اندازه فشات و توهیناتت به ملیتم نمیرسه

تو هر چی داشتی پیش ..... گفته بودی منم بخشیدمت چون یاد نگرفتم کینه ای باشم درسته هیچ چیزی به اندازه ملیتم و دینم برام مهم نیست ولی فهمیدم این دنیا ارزش کینه رو نداره

راحت باش بگو
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
(18-03-2020، 20:49)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2020، 20:46)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوففففففف

برو بابا حوصلتو ندارم
شروع کنم دیگه ول نمیکنما
از من گفتن

من ترسی ندارم هر چی بگی هم بازم به اندازه فشات و توهیناتت به ملیتم نمیرسه

تو هر چی داشتی پیش ..... گفته بودی منم بخشیدمت چون یاد نگرفتم کینه ای باشم درسته هیچ چیزی به اندازه ملیتم و دینم برام مهم نیست ولی فهمیدم این دنیا ارزش کینه رو نداره

راحت باش بگو

اوه..مای عمه!
اره تو راست میگی...دروغ جدیده؟
برو...برو بچه...به همین جرم بدمت دست فتا + اینکه گردن یکی دیگه انداختی+الانم تهمتش
شلاقو داره ها
برو بازیتو بکن..این چیزا به تو نیومده

خخخخ دنیا برعکس شده
عوض اینکه من ببخشم تو میبخشی؟؟؟خخخخخخ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
(18-03-2020، 20:16)|HEllen| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=269586

@محمّد

شما قرار نبود ت این تایپیک با من همکاری داشته باشید آیا؟ ._____.

گفتم اگه مطلب پیدا کنم میذارم
مطلب پیدا نکردم ):

(18-03-2020، 20:19)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2020، 20:19)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2020، 20:18)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بر همگی

(18-03-2020، 20:17)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2020، 20:16)اعزازی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما هوا دوستامونو داریم

حواسم هست
منم هوای دوستامو دارم
کسی ب دوستام چیزی بگه...با من طرفهTelegh_53Telegh_38

ما هم حساب میشیم Big Grin منظورم دوستت

بعله پس چیییییی
همتــــــــــووووننننننن Big Grin  Heart
فدات Heart

فدات کام؟
Fa.com
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، کــــــــــⓐرمَن ، Sirvan10_a ، ⓩⓐⓗⓡⓐ
(18-03-2020، 20:56)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2020، 20:16)|HEllen| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=269586

@محمّد

شما قرار نبود ت این تایپیک با من همکاری داشته باشید آیا؟ ._____.

گفتم اگه مطلب پیدا کنم میذارم
مطلب پیدا نکردم ):

(18-03-2020، 20:19)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2020، 20:19)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2020، 20:18)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بر همگی

(18-03-2020، 20:17)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حواسم هست
منم هوای دوستامو دارم
کسی ب دوستام چیزی بگه...با من طرفهTelegh_53Telegh_38

ما هم حساب میشیم Big Grin منظورم دوستت

بعله پس چیییییی
همتــــــــــووووننننننن Big Grin  Heart
فدات Heart

فدات کام؟
Fa.com

عجب عجب ت هنو داری مسخره میکنی
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
من نرفامو زدم

اره من میبخشم تو که بلد نیستی در مکان عمومی درست حرف بزنی میخوای به من بگی چطوری حرف بزنم

مهسا خانوم منو از فتاح نترسون عموم فرمانده کل ارتش اذربایجان غربی پس بدون من از تو زیاتر قوانین رو میدونم که چطوری

راستی یادم رفت بگم وایه همه فشای که دادی ممنونم

من دیگه حرفی ندارم بگم تمام

اقا محمد ببخشید ها این حرفا اینجا جاش نبود از شو ما و بچه های انجمن معذرت میخوام به جز خانوم m.
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
(18-03-2020، 21:00)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نرفامو زدم

اره من میبخشم تو که بلد نیستی در مکان عمومی درست حرف بزنی میخوای به من بگی چطوری حرف بزنم

مهسا خانوم منو از فتاح نترسون عموم فرمانده کل ارتش اذربایجان غربی پس بدون من از تو زیاتر قوانین رو میدونم که چطوری

راستی یادم رفت بگم وایه همه فشای که دادی ممنونم

عه ن بابا
خوش به حال زنش!
یه کاری کنم همین امشب بریزن رو سرت؟
ادم نیستی نه؟
بعد اون همه دروغ و دغل بازیت بازم دست برنمیداری؟
چیزی برای بخشیدن تو وجود نداره

نوش جووونت
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Sirvan10_a
@محمّد

پیدا نکردی یا اصن دنبالش نرفتی؟ Telegh_40
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Sirvan10_a ، م‍حمّد
منو از چی میترسونی من امروز نمیرم فردا که می میرم

فقط اگه خواستی یه قزیه رو در مورد یه نفر بیا خصوصی شاید از شنیدنش خوشت بیاد

میل خودته اگه هم نیومدی باکی کیست

تمام
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 27 مهمان