امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

_ گـفـتـگـوی آزاد 214 _

(17-10-2014، 15:58)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2014، 15:42)☺Mig Mig☺ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با دوستام داشتیم از کلاس زبان بر میگشتیم پسره میگه
چطورید ملت لامپی؟!!!:/
دهنم باز مونده بود که چقد مردم باید بی شعور باشن

توهم میگفتی چطورید ملت حلقه ای؟
یا صابون گلناری؟Big Grin

جریآن صآبون گلنآر و حلقه چیست ؟؟!! O_o
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Navisa. ، hanie directioner
آگهی
راسی یکی جواب منو بذع
با هـــــــــــــــــــــــــــــ♥♥♥ــــــــــــــــــــــــــــــر منطقی حساب میکنم خســــــــــــــــــــــــــــــ♥♥♥ــــــــــــــــــــــــــــتم...
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
جوآب پسرآ رو به هیچ وجه ندین ._.

دخدر خآله دوست من میگه دوستش تو پآرک .. جوآب یه پسره رو دآده .. پسره هم بآ دوستآش ریتن سرش .. دختره رو بآ رفیقآش زدن .___.*
 سپاس شده توسط Navisa. ، ☺Mig Mig☺ ، ըoφsիīkα ، an idiot ، hanie directioner
(17-10-2014، 16:01)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2014، 15:58)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2014، 15:42)☺Mig Mig☺ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا صابون گلناری؟Big Grin

دو تا شیع ایشالا بزرگ شدی میفمی کاربردش چیه
با هـــــــــــــــــــــــــــــ♥♥♥ــــــــــــــــــــــــــــــر منطقی حساب میکنم خســــــــــــــــــــــــــــــ♥♥♥ــــــــــــــــــــــــــــتم...
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، hanie directioner
(17-10-2014، 16:02)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسره هم بآ دوستآش ریتن سرش .. دختره رو بآ رفیقآش زدن .___.*

|:
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
عامو پسرا عقل درس حسابس ندارن
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(17-10-2014، 16:02)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخدر خآله دوست من میگه دوستش تو پآرک .. جوآب یه پسره رو دآده .. پسره هم بآ دوستآش ریتن سرش .. دختره رو بآ رفیقآش زدن .___.*

این خوبه
دوستای دختر داییم رو جلو مدرسه زدن
یکی از پسرا چینی زدی بود تو گوش یکی شون بد بخت داشت تلو تلو میخورد...
دختر بودن یعنی  
.
.
.
.
.
.
.
.
.دنیایی پر از ظرافت دخترانگی 
 سپاس شده توسط Navisa. ، ~Mahnaz~

غیرت پسرای ایرانی ._.

اینم از پسر جماعت :/
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، an idiot ، hanie directioner
(17-10-2014، 16:04)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|:

ملّـت خیلی وحشی و وقیح شدن .. :|||

خدآ میدونه چی گفده .. :|
 سپاس شده توسط an idiot ، ըoφsիīkα
(17-10-2014، 16:03)☺Mig Mig☺ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2014، 16:01)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا صابون گلناری؟Big Grin

دو تا شیع ایشالا بزرگ شدی میفمی کاربردش چیه

ببشخید مآ مث شما بآتجربه نیستیم :|
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 41 مهمان