(04-05-2017، 18:54)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.امیر نچفی و ملقب به امیر لوپز ) خوشبختم . و بای
(04-05-2017، 18:48)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هوم ._.
(04-05-2017، 18:46)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اتفاقا سر همین ایکس ویدیوز بودم گفتم یه سر فلش بزنم .
(04-05-2017، 18:44)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.گذشته هارو ول کن حالا !
(04-05-2017، 18:43)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منم تا قبل اینکه ایکس ویدیوز برم حافظم خوب بود یادش بخیر
خب این بخاطر اینه ک من حافظه ی خیلی قوی ای دارم ._.
وگرنه یه بار قبلا بیشتر باهم حرف نزده بودیم :/
احمد عشقم ادتو باز کن بیارمت گروه دلم واست تنگ شد
چی شد ک دوباره گذرت اینجا افتاد ؟ :/
+
احمد کیه ؟ :|||||||||||
احمد دیگه پدر پشم جهان
اا اشتباه شد اسمش شبیه احمد بود |:
اها... بذار خودمو معرفی کنم :|
درسا 15 تهران !
+
من دیگه باید برم ..
خدافظ دوستان (:
(04-05-2017، 18:55)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره ازین فونت سوراخ دارا ((:
(04-05-2017، 18:53)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-05-2017، 18:52)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فک میکردم تو احمدی نه اون ))
(04-05-2017، 18:48)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-05-2017، 18:46)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اتفاقا سر همین ایکس ویدیوز بودم گفتم یه سر فلش بزنم .
گذشته هارو ول کن حالا !
چی شد ک دوباره گذرت اینجا افتاد ؟ :/
+
احمد کیه ؟ :|||||||||||
احمد دیگه پدر پشم جهان
اا اشتباه شد اسمش شبیه احمد بود |:
ایشون کوروشِ ._.
اگه منظورت آرش بود اشتباه گرفتی فقط فونتشون مثل همه ._.
منم اوایل این اشتباهو می کردم ._.
Im done here . bb
آها (((:
آره فونتِ ما هم شبیهه :/
._.\