امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

¤¢گفتگو آزاد نسخه 235¢¤

(16-04-2015، 15:11)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2015، 15:05)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2015، 15:03)✯ѕтαя gιяℓ✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونم همه الان دارن با خودشون میگن سحر خانوم و این منظورشون از این حرفا چیه؟!-_-

قراره مدیر ازمایشی شی :|

از پروفایلش معلومه :| ..

سلامـ :|

نگران نباش تو هم میشی:-) 

علیک!

(16-04-2015، 15:07)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2015، 15:05)✯ѕтαя gιяℓ✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی خدا...
پیر شدم اینقدر ارسال کردم!

پیرترم میشی ._.

الان من با این که نویسنده نیستم ولی روزی حداقل 8 موضوع رو میزنم

:-) مدیر وظیفه شناسی هستی دیگر:-) 
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Navisa. ، мoвιɴα т
آگهی
(16-04-2015، 15:13)✯ѕтαя gιяℓ✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2015، 15:11)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2015، 15:05)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2015، 15:03)✯ѕтαя gιяℓ✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونم همه الان دارن با خودشون میگن سحر خانوم و این منظورشون از این حرفا چیه؟!-_-

علیک!

(16-04-2015، 15:07)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2015، 15:05)✯ѕтαя gιяℓ✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی خدا...

پیرترم میشی ._.

چیزی معلومـ نیس .. (:
 سپاس شده توسط Navisa. ، мoвιɴα т ، || Mιѕѕ α.η.т ||
(16-04-2015، 15:12)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روز همه خوش
بای همه
بای مبی ، سحر ، امیر ، محمد ، مهراسا و..

فعلا اهنگ
 سپاس شده توسط мoвιɴα т ، || Mιѕѕ α.η.т || ، |мιѕѕ мєняαѕα|
(16-04-2015، 15:14)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2015، 15:13)✯ѕтαя gιяℓ✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علیک!

هی خدا...

پیرترم میشی ._.

چیزی معلومـ نیس .. (:

الان تو پخ بهت میگم:-) 
 سپاس شده توسط мoвιɴα т ، Brooklyn Baby
خدافس آهنگ
 سپاس شده توسط Navisa. ، || Mιѕѕ α.η.т || ، |мιѕѕ мєняαѕα|
من برم بدرسم ..

فعلا دوستان (:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، || Mιѕѕ α.η.т || ، мoвιɴα т ، |мιѕѕ мєняαѕα|
خداحافظ!
(...)
 سپاس شده توسط мoвιɴα т ، Navisa. ، |мιѕѕ мєняαѕα|
خدافظ سحر

منم میرم خدافظ
 سپاس شده توسط || Mιѕѕ α.η.т || ، Navisa. ، |мιѕѕ мєняαѕα|
(16-04-2015، 15:12)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روز همه خوش
بای همه
بای مبی ، سحر ، امیر ، محمد ، مهراسا و..
من نقطه دومیه بودم:|
¤¢گفتگو آزاد نسخه  235¢¤ 57
های خوشکلا  Shy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط |мιѕѕ мєняαѕα| ، Navisa.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان