امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 2.73
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 202 ❝

p336دلم هوا مشهدکرده
آگهی
سلام .ــ. !

وای دایی !ـــــ!

دلم برات سوراخ شده بود -ــــ-..!
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 202 ❝ 57
 سپاس شده توسط CTG ، ~ُُBön َBáŠŦ~
(06-09-2014، 11:25)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پفیلا پایم سوهان؟نه-__-

200 تا ظرف سوهان بزارن جلوم اگه دندونامم درد بگیره باز تا آخرش میخورم . :hiccp:

امیـر سپـاس بده بچه خسیس نباش -__<

آقـا 2 روز دیگه تولدمه =__= کادوهـاتونو از الان اماده کنین . 6gd
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_ ، tyjtfhdhr ، *Nafas*
(06-09-2014، 11:25)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2014، 11:20)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2014، 11:16)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2014، 11:15)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غیـره مجـاز مآ نیستیم  !

اونیـه که لای درزش موش میره .

هههههههههههههههه
منظورشو فهمیدی؟Big Grin

من منظورو خوب میگیرم . Angel

(06-09-2014، 11:18)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2014، 11:14)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2014، 11:13)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضام که صدا کرد رفت !!!

صدات کردم
هیجان زده شی!!!!!!!!

ایمان cry girlcry girl

رضا میگه کلا آواتار نزار cry girlcry girl

خوب نیست واقعا ؟ cry girl

ن خوبه . ادیداس Big Grin

(06-09-2014، 11:18)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2014، 11:17)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2014، 11:14)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از قدیم گفتن..
تم خوری=سگخوری
حالا جرعت داری یدونشو تنهایی بخورBig GrinBig Grin
هـ هـا .

من و دادشم داریم میخوریم .

تکـــ خوری محسوب نمیشه _|_

Angel
زنگ بزنم بابام برام بگیره-__-
دهنتو..
حوس کردم-__-

تـازه پفیــلا + سوهـان هم خریدیم . Angel

اونـا رو اجازه ندارم دست بزنم . . . گزاشتیم واس شب . Angel

پفیلا پایم سوهان؟نه-__-
من پستونك دالم حسوديتون بسه899
real eyes                  realize                     real lies
(06-09-2014، 11:27)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام .ــ. !

وای دایی !ـــــ!

دلم برات سوراخ شده بود -ــــ-..!
سلام پرند ^_^
کجا رفته بودی؟! .-.
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_
(06-09-2014، 11:28)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پفیلا پایم سوهان؟نه-__-

تا کیک ندی.-.از کادو خبری نیست·_·
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~
(06-09-2014، 11:27)^MôBįŇą^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

p336دلم هوا مشهدکرده
مبی دیه بت سپاس نمیدم :|
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_ ، мoвιɴα т
دوباره سلام .-.!
(06-09-2014، 11:28)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پفیلا پایم سوهان؟نه-__-

شکلات سنگی میدی برات تولد بگیرم؟-________-
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~
(06-09-2014، 11:30)^MôBįŇą^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پفیلا پایم سوهان؟نه-__-

تا کیک ندی.-.از کادو خبری نیست·_·

موز میخـوام بدم :ag54:
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان