امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتـگـوی آزاد نـسـخـه [204]

بوی بوی:500:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
آگهی
(12-09-2014، 18:23)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا توی شرایط نویسندگی گفته بیش از 9 موضوع اون وقت من تو ادبیات 28 تا دارم مدیرش گفته تاپیکاتون کمه یا بهتره بگم اصلا ندارید
خواهشا این قسمت شرایط رو تغییر بدین که الکی دل کاربرا خوش نشه بعد مدیرا ب*ینن تو حالشون

من پیش از 150 تآ موضوع تو فیلم و سینمآ دآرم اصا فکر نویسندگیم نمیکنم ._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتـگـوی آزاد نـسـخـه [204] 56
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، t★r G!RL$
(12-09-2014، 18:05)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2014، 18:01) ~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2014، 18:01)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیانا .____. ؟

هممم؟(..)

چرا دیروز گفتی میخوام از فلش برم ؟ ._.

سرعت نت چیزیه (..)
هیچی دیروز حرف درس خوندن شد خونوادتن تصمیم به فرستادن من کردن به المان پیش دخدر عموم،برای کالج،همچین جو درسخونی دادن،منم جو گرفتتم ،گفتم بیوفتم به جون درس،از فلش برم،بعد امرو گفتم درس کدوم خریه،برگشتم!
(12-09-2014، 18:22)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2014، 18:19)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اواتار وامضا جدیدbathtime

علآقه ی زیآد شیوآ به گرگ هآی بقیع ._.

گرگای خودمه بقیه کیه/cry girl
Channel
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
(12-09-2014، 18:02)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2014، 17:58)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوتا کوه درومد-.-

(12-09-2014، 17:58)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2014، 17:56)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همم\:

مشکل اینه اینجا کو هم نداریم که بپرسیم کسی هس؟بگه هس هس...

خآنوم خُشگله ! .-.

من اَستم ! (:

خانوم زشته^.^
وجودت تو رادار معلوم شده بود^.^
بیا و ببین ! -_-

یه دونه خوبی میکُنیم بشون امید میدیم :V اینَم جوابش ! :||

خـآنوم زشته ! _-_ .. :V

نازت کردم خره اما این مدلیش|:
(12-09-2014، 18:25)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2014، 18:23)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا توی شرایط نویسندگی گفته بیش از 9 موضوع اون وقت من تو ادبیات 28 تا دارم مدیرش گفته تاپیکاتون کمه یا بهتره بگم اصلا ندارید
خواهشا این قسمت شرایط رو تغییر بدین که الکی دل کاربرا خوش نشه بعد مدیرا ب*ینن تو حالشون

من پیش از 150 تآ موضوع تو فیلم و سینمآ دآرم اصا فکر نویسندگیم نمیکنم ._.
میدونم
یکی از دوستای من 256 تا داش گفتن تاپیکات کمه تازه باکیفیت و پر بازدید هم بود
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
داره از این دنیا خوشم میاد-.-هم تیپمه-.-
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
بچه ها یعکس بدید برای تیتر منتخب 12

این چطوره؟

Channel
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
(12-09-2014، 18:26)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2014، 18:22)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2014، 18:19)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اواتار وامضا جدیدbathtime

علآقه ی زیآد شیوآ به گرگ هآی بقیع ._.

گرگای خودمه بقیه کیه/cry girl

وآسه قآفیش گفتم ._.
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
ایم دخدره کیه مد شده همه اواتارشو میذارن؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان