امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 142(2) ஜ۩۩ஜ

(14-06-2014، 22:08)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 22:04)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن مردم دوس دارن ی بیل بیارن هی بزنن رو اعصاب من

بیل من رو یکی بده :| !

ها؟
آگهی
(14-06-2014، 22:08)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 22:06)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه باز یه جا شنیدم معنیش بد نبود

کلا بیخیال شو انقد نگو |:
بد آموزی داره پسرم |:

یکی دیگه یکی کاری میکنه چوبش تو سره من!

مگه من گذاشتم؟
 سپاس شده توسط Av!Sh@ 1D
(14-06-2014، 22:08)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 22:08)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 22:06)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بد آموزی داره پسرم |:

قضیه بالای 80+ سال شد|:

تف |:
خفه بمیر
 سپاس شده توسط #marya#
چخبرهHuh
(14-06-2014، 22:09)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 22:08)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 22:04)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن مردم دوس دارن ی بیل بیارن هی بزنن رو اعصاب من

بیل من رو یکی بده :| !

ها؟

اولین رو مغز بیل نمیزنن و شخم میزنن دوما بیل اندازه چ....... خ ...... میمونه چطور میخواد روی سر رو بیل بزنه|:
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط امیررضا*
(14-06-2014، 22:07)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 22:06)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 22:01)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 21:54)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 21:53)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله؟
مگه میتونی عوض کنی که میگی بله؟ :V
اره میتونم
-----------
من معنی امضای استاررا رو نفهمیدم!میدونم بده ام نمیدونم چیه!3

یه بار تو فلش یه خارجیه بهم گفت فکر کردم خوبه!اومدم اینجا تو گفتگو سوال کردم گفتند ببند دهنتو<<با کمی غلو >>

:| استارا نه "نسترن"
:|
(: خودشم گفته تو هیچ وقت نمیفهمی ((((:
((((((((((:

ههههههههه میخواستی بگی نسترن نه استارا؟
هههه
--------------
میفهمم
:| اره
اخه دارم دنبال عکس میگردم! :|
(((((((:
 سپاس شده توسط امیررضا*
(14-06-2014، 22:10)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 22:08)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بد آموزی داره پسرم |:

قضیه بالای 80+ سال شد|:

تف |:
خفه بمیر

ادبیاتون کشته ما رو شما از دست پرورده های آقای احمدی نژاد نیستین
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط امیررضا*
كاربره ساعت gussiطرح لاو@_@

جلل خالق@_@
فاتحتوبخون
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
حالا مگه شما چه قدر ز من بزرگیتری؟
 سپاس شده توسط Av!Sh@ 1D
(14-06-2014، 22:09)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بد آموزی داره پسرم |:

یکی دیگه یکی کاری میکنه چوبش تو سره من!

مگه من گذاشتم؟

اصن تو برو ببین لای کتابای انوره دوبالزاک و جین آستن نخود سیاه پیدا میکنی یا ن |:
دیگ هم پیش رو نگیر
بزرگ میشی میفهمی |:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان