12-05-2015، 21:18
وقتی عطسه میکنیم تهران سرما میخوره بعدم میبره میریزه ویرووسو هر جای کره
|
مخصــوص عــاشقــای رپ(نسخه2) |
|||||
12-05-2015، 21:18
وقتی عطسه میکنیم تهران سرما میخوره بعدم میبره میریزه ویرووسو هر جای کره
12-05-2015، 21:28
هنوز راست راست راه میرم آسفالت سهله انقدر پشتم گرمه انگار رو آفتاب خوابیدم
12-05-2015، 21:36
میگی تهران ماله منه تهران ماله منه×2
زاخار نمیتونی تو بیای از اون دور الکی دستو تکون نده (12-05-2015، 21:28)parsa mozayani نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. داداش گند زدي به شعر اصلش اينه من از شمرون تا جيحونو راست راست راه ميرم پشتم گرمه انگار رو آسفالت خوابيدم آفتابو از كجا در اوردي اخه؟ (12-05-2015، 21:36)✘✘ SiLhOuEtTe✘✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هميشه اماده بودم كه همه چيزو يجا آناً بدم من يه عالم گلم يه عالم حرفم بذار بازم بگم
12-05-2015، 21:41
ام جی در حال بازی با قلمه ولی سالاد
دنیارو بم بدن میگم نمیخوام / اگه یه وقت تو نباشی توش
12-05-2015، 21:46
(12-05-2015، 21:36)alireza-7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. داداش اطلاعاتت کمه این ورسه آهنگه دروغ تعطیله آره هنوز راس راس راه میرم ، آسفالت سهله // انقدر پشتم گرمه انگار رو آفتاب خوابیدم چون من اومدم تو شهر ولی ندیدم ردتو / په نبینم حرفـ مفت / بزنی چون رو میکنم سریعا دستتو میخواستی یه روزی بری تو mtv // چی شد زاخار ولی دیدیمت تو gem tv تز میدی میگی میخوای توی رینگ بمونی / تو ک×رمونی / شرط نمیبندم روت با یه نیم قرونی جلوم جوری میلنگی انگاری شله تاندونت // یه بیتم میارزه به کل آلبومت مثل گل بالکنت دیگه پلاسیدی // فکر نکن « سامان » نمیخونه دیگه تو باعثی فکر نکن به خاطر تو بود کردش خداحافظی / میگردی دنبال کی میخوای بری سراغ چی / تو کبریتی عمرا" یهو خمپاره شی جوابتو ندادیم واسه ده سال پیشت // عقدش مونده هنوز ده سال پیشت وا کن اخماتو یکم پاشو حرفاتو بزن // میخوای منو ببینی په در لپ تاپو ببند چی...؟
13-05-2015، 6:16
دوتا سیاه مثه برف دوتا سفید بور و زرد
یکی یکی میان آخر شب بشینن رو من
یکی دوتا میخوام سیاه مثه برف
یکی دوتا میخوام سیاه مثه برف
13-05-2015، 11:29
فلوم خوبه دیگه ایهام واسه چی
اره اکیپو میبینن میگن با اونایی وای
13-05-2015، 11:32
یه مَردم تو گوشهی تابلو،با دوتا چشم باز مونده به تو ..
| |||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
مخصــوص عــاشقــای رپ(نسخه3) |