امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴7»

(18-07-2021، 21:36)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-07-2021، 21:33)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون شما سلیقه هات متفاوته عزیزم

نخیر چون بقیه ابلهن ابلهههه
فقط من خوبم
کاش همه غیب میشدن فقط من میموندم

اینجوری که افسردگی میگرفتی
 سپاس شده توسط سهَ‌ند ، شـــقآیــق
آگهی
(18-07-2021، 21:39)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-07-2021، 21:36)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط من خوبم

نخیر
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Prometheus
(18-07-2021، 21:42)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-07-2021، 21:39)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نخیر

‏همسایمون به مادرم گفته: پسرتون جوونه، بیشتر مراقبش باشید، اون روز تو آسانسور با یه دختر دیدمش.

مادرمم گفته: آره باید بیشتر مراقبش باشم یه بارم خودم تو آسانسور با دختر شما دیدمش

قشنگ طرفو لکه دار کرد?
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق ، Prometheus

(18-07-2021، 21:33)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون شما سلیقه هات متفاوته عزیزم

فقط من خوبم

حتی من؟.-.
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط Prometheus
(18-07-2021، 21:44)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-07-2021، 21:42)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نخیر

‏همسایمون به مادرم گفته: پسرتون جوونه، بیشتر مراقبش باشید، اون روز تو آسانسور با یه دختر دیدمش.

مادرمم گفته: آره باید بیشتر مراقبش باشم یه بارم خودم تو آسانسور با دختر شما دیدمش

قشنگ طرفو لکه دار کرد?

الان چون تو آسانسور دیدنت پس باید مراقبت باشن و اینا ؟
ناشناس
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، Prometheus

نخیر

راز موفقیت شما در چیست¿
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
(18-07-2021، 21:45)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-07-2021، 21:44)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قشنگ طرفو لکه دار کرد?

احتمالا
خدایی من راه خودمو میرم به من چه همزمان یه دختر میاد تو. تازه خونه خودمونم نه اسانسور خونه خالم=/
خونه خودمون اسانسور نداره
 سپاس شده توسط Mohlek
(18-07-2021، 21:37)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-07-2021، 21:36)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تگشون میکنم خاب(=
ادامه بدی می‌زنمت.

A broken heart is all that's left
(18-07-2021، 21:47)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-07-2021، 21:45)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احتمالا
خدایی من راه خودمو میرم به من چه همزمان یه دختر میاد تو. تازه خونه خودمونم نه اسانسور خونه خالم=/
خونه خودمون اسانسور نداره
خب وقتی خودش میاد تو تو هم خودت برو توش Telegh_01
اینجوریشو دیگه ندیدیم ناموصا
ناشناس
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(18-07-2021، 21:44)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط من خوبم

حتی من؟.-.

ارهههه
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان