(25-09-2020، 11:30)red_Queen نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-09-2020، 11:29)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-09-2020، 11:28)red_Queen نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام
چند هفته نبودم چقد دیر کردن اسما و اعضا
الان هیچکسو نمیشناسم
به به نفس خانوم^^
(ملیکام
چطوری ملیکا خانوم گل
فکر کردم عضو جدیدی
بدون ما خوش میگذره
دیگه مدیرم نیستم نمی تونم بهتون گیر بدم
خیر بدون شما اینجا سوتو کوره )=
(25-09-2020، 11:32)جاویدم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-09-2020، 11:31)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یه سوالم من بپرسم؟
(25-09-2020، 11:29)جاویدم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کرونا رو سطحم موندگاره
(25-09-2020، 11:26)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه دیگه. نشد.
(25-09-2020، 11:22)جاویدم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خیر
عحب.
بن تن یه قسمتی داشت توش یه دکتری بود که پروژه سفر در زمانش شکست خورده بود. در نتیجه این شکست همکار اون اقا به یه موجودی تبدیل شده بود که با لمس هرچیزی اونو سیاه و خاکستر میکرد.
درسته؟
جواب اصلی کرونا یا عمونcovid 19 بود
من کرونا رو به یه شخصی تشخیص کردم که با
دست زدن به هر چیزی اون رو سیاه(نابود) میکنه
همیشه نباید دنبال سخت ترین جواب باشی
))=
۱. گفتی به هرچیزی دست بزنه. چیزا کرونا نمیگیرن. فقط ادما میگیرن.
۲. حتی اگه منظورت از چیز ادم بود بازم همرو نابود نمیکنه.
۳. پروردکار وکیلی این سخت تر بود یا بن تنه؟
۴. باشه.
بپرس