امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 145 ❝

(17-06-2014، 19:22)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا قهری؟ ..

همه قهرن ..

من با همه قهرم..!/:

همین که دیگه به کسی پیامـ نمیدم...بسه..!کاش پام به فیسبوکـ باز نمیشدو نمیدیدم..!
 سپاس شده توسط امیررضا*
آگهی
پری چی تو فیسبوک دیدی هــا؟! ._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 145 ❝ 55
 سپاس شده توسط امیررضا* ، ღSηow Princessღ
(17-06-2014، 19:23)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 19:21)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره دیگه..!

ایمـآن خیلی دوسش داره..!روش نمیشه بگه..!Sleepy

ای خدا از دست تو25r30

اونم دوست داره..!$__$

تـارا میخـوامـ یه عکس از نیم رخ بذارمـ....!*__*

بذارمـ..؟!Rolleyes
 سپاس شده توسط Wanton ، T A R A
(17-06-2014، 19:23)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه با خودته .-.

تا 4 ماه دیگه !
 سپاس شده توسط T A R A
(17-06-2014، 19:23)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 19:19)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فلیون نازا میکنه ، نکش >___<
پوستتُ خراب میکنه >___<
آسم میگیری >____<

من ترک کردم ^_^

مهم نیس .-. !

نمیدونی چ حالیی میده ^_^*

هیچ لذتی نداره :|

انگار داری هوا میخوری :|||||

خدافظ
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط T A R A ، ღSηow Princessღ ، Dead Silence ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(17-06-2014، 19:24)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هم سپاس  کارولا رو گرفتم هم پریا هم ایمان

اگه تونستی نقطه ضعف منو پیدا کنی به 40 تا از موضوعات سپاس میدم :}
 سپاس شده توسط امیررضا*
(17-06-2014، 19:22)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود . . . .

من عـآدت کردم -ـ- ..!
صپـآص خیلی راحته (:‌.. !
درود \: .. !
 سپاس شده توسط امیررضا*
(17-06-2014، 19:26)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 19:24)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سیرجان؟ :>
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Mason
(17-06-2014، 19:25)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پری چی تو فیسبوک دیدی هــا؟! ._.

هیچــی اون رویِ بعضی بچه هارو..!Confused

(17-06-2014، 19:26)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حیفـ که من اهلِ اینکارا نیستم..!kaffe2
 سپاس شده توسط T A R A
(17-06-2014، 19:27)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سیرجان؟ :>

3 تان ! Angel

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان