امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

: گــفـتگـوے آزاد 【95】

پدرام زن میخوای ؟!
من کیسه خوب سراغ دارما خعلی زیاد |:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط میترا233 ، P e D i
آگهی
(24-03-2014، 14:33)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 14:30)shamim 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 14:28)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 14:22)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من فعلا بینندم

آرع خیلی خوبه ببندی
فقط تماشا کنIdea

فرین چطوری عایا؟!_!
تو هنگیم!
توهنگه چی؟_؟

بدون سیب

کاشف جاذبه می شدم،

تنها اگر :

من و تو و نگاهـــــــــــــــــــــ ــــت،

قبل از نیوتن بودیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــم

(24-03-2014، 14:34)میترا233 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 14:33)ستاره پرک نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام  :|
سلام ستاره:bighug:

ما هم از همون :دی!

: گــفـتگـوے آزاد 【95】 54
(24-03-2014، 14:34)pedram021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 14:32)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 14:27)pedram021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 14:26)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 14:23)pedram021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من زن میخوام
من
من
من
من
من
من
من
من
من
من
من
من
من
برو
برو
همه رو برق میگیره مارو چراغ نفت سوز!

اما میوتنم برات یه زن پیدا کنم که دست بزن داشته باشه!
همچین بزنتت که دیگه از جات بلند نشیBig Grin
مـــــــــثـــــــــلــــــا کـــی ؟!
می خوای یا نچ؟؟؟
اما بگم همچین بزنتت
که دیگه غلط کنی بگی زن میخوام
تازه تو هنوز دهنت بو شیر میده!
نمیشه زن بگیری
از ما گفتن بودBig Grin

میخوام!!
خب من برم با اعضای همسر یابی فلشخور و کاندیدا مشورت کنم !
فردا همین موقع لینکشو برات پ.خ میکنمBig Grin

بـآی اُل فریـندز ...

عاطی پاتی .. یه وقت گریـه نیوفتی !!

بچه ها این عاطفـه ( دلارام ) رو اذیت نکنین . جنبش پایینه گریـه میوفته ... Angel واسه اطلآع .. Angel

بایBig Grin
(24-03-2014، 14:34)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 14:33)ستاره پرک نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام :|
سلام ستی
احوالات؟؟؟؟؟؟
چه خبر؟
منو نجات بده از دست این خلها

سلام فری!
جوجوی مارو کی اذیت کرده ؟!

:دیTongueی

پدرام بروبا پری ازدواج کنBig Grin
(24-03-2014، 14:33)میترا233 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان مردم ازارcrying

من که لال شدم :|
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
(24-03-2014، 14:36)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـآی اُل فریـندز ...

عاطی پاتی .. یه وقت گریـه نیوفتی !!

بچه ها این عاطفـه ( دلارام ) رو اذیت نکنین . جنبش پایینه گریـه میوفته ... Angel واسه اطلآع .. Angel

بایBig Grin
اهم اهم:angry2:
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
(24-03-2014، 14:35)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 14:34)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 14:32)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 14:30)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 14:29)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موافقم

:| چه قدر هوادار:|
بخدا میندازمت لیست سیام
پدرمو در داری میاری عرفان بیشعور
>__<

باشه باو
دیگه پ.خ تو نبینم
-__-
عرفانو اذیت نکن نیکی:|هواشو داشته باشIdea

عرفان تو هم لوس نشوع:cool:

سپاس شده توسط Ξrιc logιc

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان