(17-05-2015، 18:34)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-05-2015، 18:28)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اخه چرا همه از من بدشون میاد اه>_<
من ک با همه شوخی میکنم خنده میکنم تو هر زمینه ای ازم کمک میخوان بشون کمک میکنم>_<
دختره نامرد._.
من يدونه مستثنام (._.)\
شايد خيلي رو مخي
ولي ازت بدم نمياد :|
+سلام ملت ._.
+--(^_^)--+
عجب دختری شدما:|
سوت سوت:|
(17-05-2015، 18:34)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-05-2015، 18:33)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-05-2015، 18:32)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-05-2015، 18:28)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اخه چرا همه از من بدشون میاد اه>_<
من ک با همه شوخی میکنم خنده میکنم تو هر زمینه ای ازم کمک میخوان بشون کمک میکنم>_<
دختره نامرد._.
ازت متنفرمممـ :|
:|
ولی من دوست میدارم+--(^_^)--+ (کلا همچین موجود گلی هستم من._.)
آخی داداش کوچولو ._. !
.__.
رابطه برادر خاوهرنه در بین منو مرضی موج میزنه._.