امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

_ گـفـتـگـوی آزاد 214 _

(17-10-2014، 15:17)☺Mig Mig☺ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستا اصن به نظر من همه خوشکلن خدا زشت نمیافرینه و زیبایی هم یه چیز نسبیه و نمیشه گفت فلانی زشت ترین ادم دنیاس یا بلعکس بعدشم مهم زات آدمه که خوب باشه اگه خیلی هم خوشکل باشی بعد یه مدت عادی میشی ضمنن انقدر بحثو دو جانبه نکنید دخترو پسر نداریم که طرف باید آدم باشه که متاسفانه کم پیدا میشه در اخر جمع بندی میکنم که خودم نفهمیدم چی گفتم فقط امیدوارم منظورمو رسونده باشم دی ^ـــــــ^

اینم خوشگله؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.irannaz.com/news_cats_1.html
آگهی
(17-10-2014، 15:17)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ /(. .*)\

O_o
دختر بودن یعنی  
.
.
.
.
.
.
.
.
.دنیایی پر از ظرافت دخترانگی 
(17-10-2014، 15:17)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2014، 15:15)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.

مستر بداخلاق رو میگم ._.

بعدن بهم بگو کی رو میگی :|

(17-10-2014، 15:16)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن:|
قهر کار بچه هاس(:

هع پَ جواب پ.خ رو بده ._.

:|

اوکی(:

سینا این دو سیب البالو خیلی ترکیب مزخرفی تو قلیونه!
الان متوجه اسمت شدم:|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
فعلا

||::
داش اهورا منظورمو گرفتی دیگه!

میگم یکی هست واقعا خوشگله ولی اینقدر خودشو میگیره که ازش متنفر میشی

برعکس

یکی هست اینقدر لارج و باحاله که شب تا صبح دوس داری باهاش بشینی بحرفی ولی قیافه نداره!

(17-10-2014، 15:20)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2014، 15:17)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2014، 15:15)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.

مستر بداخلاق رو میگم ._.

(17-10-2014، 15:16)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قهر کار بچه هاس(:

اوکی(:

باید نفس داشته باشی داشی
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
(17-10-2014، 15:24)2 سیـب آلـبالو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برعکس

یکی هست اینقدر لارج و باحاله که شب تا صبح دوس داری باهاش بشینی بحرفی ولی قیافه نداره!

(17-10-2014، 15:20)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.

مستر بداخلاق رو میگم ._.

قهر کار بچه هاس(:

اوکی(:

باید نفس داشته باشی داشی

گرفتم!
من که دیگه نمیکشم..
ولی اون زمان یه بار زدم حالم بهم خورد
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
دوستانی که الان اینجا ادعای زیبایی میکنن ...خدا زیادتون کنه میدونستید میگن میمون هر چی زشت تر اداش بیشتر -ـــــــــــ-
.
.
.
.
یه چیز دیگه هم میگن...امون از وقتی که یه سکه دوزاری خودشو تراول فرض کنه 0ــــ0
.
.
.
.
نمیتونین مخ بزنین چراربطش میدین به زشتی از قدیم گفتن گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف بو میده :/
با هـــــــــــــــــــــــــــــ♥♥♥ــــــــــــــــــــــــــــــر منطقی حساب میکنم خســــــــــــــــــــــــــــــ♥♥♥ــــــــــــــــــــــــــــتم...
 سپاس شده توسط آرامش
(17-10-2014، 15:27)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2014، 15:24)2 سیـب آلـبالو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برعکس

._.

مستر بداخلاق رو میگم ._.

قهر کار بچه هاس(:

اوکی(:

باید نفس داشته باشی داشی

گرفتم!
من که دیگه نمیکشم..
ولی اون زمان یه بار زدم حالم بهم خورد
خیلی سنگینه لامصب

سر درد میاره اگه عادت نباشی

ولی کام میده اساسی
تو ایران خوشگلی نداریم
تمام دخترای ایرانی چه تو فیسبوک یا لاین یا همین انجمن کوچولو 
تشکیل شدن از: عمل دماغ ...گونه...لب..ارایش چشم..لب ..گونه...سایه چشم...
افاده
غرور کاذب
خود داف پنداری
و اکثرشونم قیافه پرستو پول پرست و اهن پرستن
همه هم عملی و عین چی ارایش میکنن
تموم شدWink
مثال همین بچه های این انجمن دختره 15 سالشه عکساشو ببینین
قصه رفاقت،قصه سنگ های کناره ساحله-یکی یکی اونارو جمع می کنی...بعدش یکی یکی پرتشون می کنی توی دریا..
اما بعضی وقتا سنگای قیمتی گیرت میاد که هیچ وقت نمیتونی پرتشون کنی و برای خودت همیشه نگهش میداری!!
MIG MIG HAMONI K KHODET NEVESHTI IANI MAGHRORI BEHET MIAD|:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 33 مهمان