امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154|

ـ_ـ

من روانیم ^_^...

:|...

شکلک دخترونه... ـ__ـ

اون از پاستیل:|

اینم از این :|...

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mason ، Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A
آگهی
(28-06-2014، 16:01)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 15:59)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 15:57)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صبا چطوری ؟  

هروقت تو میای ، شوهرت نیس ، هروقت اون میاد ، تو نیستی :|

خوب هماهنگ کنید ی دفه ای با هم بیاین دوتاتونو ببینیم Angel

من و عرفان چی ؟ Angel

تکست منو دیدی مرضی ؟ ^_^

تو و عرفان ؟ ! :|

تو که دیروز تو گفتگو با عرفان بودی :|

نه الان میرم ببینم .. Shy

cry girl

باشه ..
 سپاس شده توسط Dead Silence
(28-06-2014، 16:02)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 16:00)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 15:58)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 15:56)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 15:53)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاک تو سرت کنن

اسکار کیه ؟

بآزيكن برزيل شوور من!

بازیکنه منچسترو میگی ؟¿ o_O

خفه شو اونو نیمار مال منن .-.

انیشتین اسکار برا چلسیه

خخخخ

بیخیال
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، ◄Iяαи►
(28-06-2014، 16:03)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ـ_ـ

من روانیم ^_^...

:|...

شکلک دخترونه... ـ__ـ

اون از پاستیل:|

اینم از این :|...
خوب میشی .__.

اون شکلک دخترونه نیس .. احمت و ایمان هم دیدم که استفاده میکنن ._.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A ، Mᴏsᴇs
(28-06-2014، 16:03)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 16:00)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 15:58)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 15:56)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 15:53)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاک تو سرت کنن

اسکار کیه ؟

بآزيكن برزيل شوور من!

بازیکنه منچسترو میگی ؟¿ o_O

خفه شو اونو نیمار مال منن .-.

ععععععع ديه ديره من بچه دآرم!

اسکاررررررررر...

بیا ببین این زنیکه چی میگه *-*
برم دوباره مورد اضطراری Big Grin

همگی بای
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Av!Sh@ 1D ، ◄Iяαи►
رضا رو اذیت نکُنید خو ._.
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154| 54
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، T A R A ، Mᴏsᴇs
گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154| 54

.__. ؟! ..

(28-06-2014، 16:05)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضا رو اذیت نکُنید خو ._.

خاک بر سرت شوهر ذلیل :||
 سپاس شده توسط Av!Sh@ 1D ، T A R A ، Mᴏsᴇs ، Ƒαкє ѕмιƖє
خدآفظ من ساعت 7 امتحآن دآرم تآزه اسكآر اينجآس برم پيشش بآي آل
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154| 54
 سپاس شده توسط Av!Sh@ 1D ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(28-06-2014، 16:07)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدآفظ من ساعت 7 امتحآن دآرم تآزه اسكآر اينجآس برم پيشش بآي آل

برو خالی بند .-. ؟!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 116 مهمان