امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【124】

(20-05-2014، 11:10)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2014، 11:09)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2014، 11:05)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2014، 11:01)undefined نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همـــین ترس بـــرات بســه...

تو ایرانی نیستی چون به جای درود میگی سلام و به جای بدرود میگی خداحافظ
توی پروفایلم هست اگه می خوای بخون می خوای هم نخون به درک 
گفت و گو رو هم تموم کن 

هع!

اینــآ نشونه ی کم اوردنه!

عمو جون بحثو عوض نکن!

ترسیدی ،بگو ترسیدم!

مـــــن اصلیتم عربه!

تورو سَ نَ نَ!
کنار کشیدن نشانه ترس نیست
نشونه ی بزرگیه که تونستم جلوی خودم رو بگیرم و تمام گفت و گو رو باجمله های خودم که فقط با گفتن یه حرف پارسی شروع شده پر نکنم 
و وقتم رو برای امثالی مثل تو حروم نکنم
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【124】 54
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
آگهی
(20-05-2014، 11:10)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه تو کار هیجانن تو خانه ی ما |:
مامانم : دبیر شورای حل اختلاف |:
اسمش چیه؟

هه هه :|

زرنگی من اسم بابامو نمیگم جلو همه :|

اگه بگم آشنا درمیایم یهو دیدی :|

دلم نمیخواد باهات آشنا دربیام :| ..

ما تو خانوادمون همه تو هُنر و هیجانن :|

مامانم خانه دار .. آبجیم . دُکترای گیاه شناسی .. اون یکی آبجیم خیاطی .. اون یکی آبجیم هم اُستاد ادبیات :|

پدر : قاضی و وکیل ..

من :| .. نقاش .. عکاس .. بازیگر .. خواننده .. فوتبالیست .. والیبالیست .. بسکتبالیست .. گیتاریست .. زبان .. و .. :| یه هنرمند کامل . رپر هم هستمم ^_^ !! :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【124】 54
 سپاس شده توسط ✔ בختر ایرونـــــــے ✔ ، First Star ، ×ThundeRBolT× ، Magical Girl
(20-05-2014، 11:10)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مُحسن عاشقه .. من میدونم مُحسن کی رو دوست داره بگم !؟ :|

امیر و پریسا پریسا و امیر :| ..

سارا بهم میان!؟ /:

نع من قبول ندارمششش -_- دختر باس جذبه داشته باشه :| نع مظلوم .. باس شرارت از چشاش بباره مث من و سارا و فاطی و پری و تارا و .. غیره :|
وااااااااااااااااای بگو بینم کیه زن داداشم ^.^
محسن @_@
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Magical Girl ، MOHSENEBRAHIMI ، ✔ בختر ایرونـــــــے ✔
(20-05-2014، 11:10)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سارا بهم میان!؟ /:

نع من قبول ندارمششش -_- دختر باس جذبه داشته باشه :| نع مظلوم .. باس شرارت از چشاش بباره مث من و سارا و فاطی و پری و تارا و .. غیره :|

امیر دیه پسندیده ، حرفی برا من نمونده -_-
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ×ThundeRBolT×
بچـــه هـــا مــامــآنم خــِرمو گـــرفـــته میگــــیه بشـــین پــآی درست!

نوموخوام برم!!

ولــــی بــــاید برم!!

خـــدافس!
 سپاس شده توسط Magical Girl ، ×ThundeRBolT×
(20-05-2014، 11:10)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2014، 11:07)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوری؟؟؟
من از دست شما چیکار کنم؟؟
همش فری و نوری رو اشتباه می نویسم>.<

اشکال ندارع ^_^

^_^
نوری نوری
 سپاس شده توسط First Star ، ×ThundeRBolT×

:||||||||||||||||
من همون رومیساما crying :viki:
 سپاس شده توسط First Star ، Ƒαкє ѕмιƖє ، -м α є ∂ є- ، Adl!g+ ، ✘ 2gнєтєя4єνєя ✘ ، ×ThundeRBolT×
(20-05-2014، 11:14)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سارا بهم میان!؟ /:

محسن @_@

همه چشاشونو رو محسن اینجوری قفل کنن ====> @_@
محسنننننن @_@
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط ✔ בختر ایرونـــــــے ✔ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، MOHSENEBRAHIMI ، ×ThundeRBolT×
(20-05-2014، 11:14)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محسن @_@

واستا باس جواب بله رو بده تا بگم :|

محسن بله یا نع !؟ :|

نقل قول: امیر دیه پسندیده ، حرفی برا من نمونده -_-

این پسره بد سلیقس باو ولش کن -_- !!

پری خوبی ؟! ^_^
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【124】 54
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є- ، MOHSENEBRAHIMI ، ×ThundeRBolT×
اومــدم خوردافسی کنم (((: ما هم رفتنی شدیم ((((: |||:
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ✔ בختر ایرونـــــــے ✔ ، First Star ، Aiden Pearce

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 54 مهمان