امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ

اسم هدیـهـ رفـته تو اسم کیانا شـده تُـرشی مخلوط !V:

خدافض..(:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Blązing~Ŝtąr ، !~IмДи~! ، ~KiAηA~ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ~~SARA:HIVA~~
آگهی
(01-05-2014، 19:22)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 19:19)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 19:18)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 19:13)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='frost' pid='1837576' dateline='1398960743']
[quote='~KiAηA~' pid='1837574' dateline='1398960712']

نفهم نفهم نفهم ... تو نفهمی ..

واس من قد قد نکن میزنم بچسبی به سقف ... =__=

من بافهمم!
اسم خودتو به من نچسبون!
جرئت داری بچسبونم به سقف!
میخوام ببینم چه جوری...

من اسممو کنـآر اسم تو بچسبونم ؟؟

اسم من اینجـاست اسم تو اون پـایین مـایین .

.
.
.
.
.

.

.

. تازه این پـایین مایینا هم نیست ...

بچه ها دارن تو خصوصی میگن اذیتش نکن گنـاه داره .. :cool: بای

اسمـتو گم کردی نع؟؟؟
به اون بچه ها بگو کم اوردم حرف ندارم بزنم...-___-
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ~~SARA:HIVA~~
(01-05-2014، 19:19)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 19:18)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 19:13)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 19:12)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 19:11)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مال منو میگی نع؟-___-

واســه همه ی صــورَتیــآ-_-
||:

همیشه من اول بت میدم|:
دیگه بت نمیدم|:
بیلیاقت!|:

(01-05-2014، 19:12)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخـتره چقدر نفهم بـود خخخخخ :ag54: Big Grin

اخرین بارت باشه که به یه دختر میگی نفهم -___-

من بافهمم!
اسم خودتو به من نچسبون!
میخوام ببینم چه جوری...

(01-05-2014، 19:19)Blązing~Ŝtąr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 19:06)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 19:03)Blązing~Ŝtąr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 19:01)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نــ, |:

لـآمصـب هرچی فـِک مـیکـنم نمیـدونم کی هسـی -_-

معـرفی کُـن خـودتـو عخشـی {!!} HeartHeart
نام کاربری قبلیم tania♥ بود!
بازم یادت نیومد؟؟Blush

دـ ر و غـ میگـی نـ َ ؟ |:

ت نویســــنده شـُدی !؟ ...

وآییییییی مبـآرکــــــــــــع4xv999999:492::492::492::492::492:

لآمصب هیشکی منو با این اسم نمیشناسه!Dodgy
مرسیـــــــ عزیمHeartHeart
هوممم...
دقیقا الـــان مدتیه که میخوام بدونم تو کی هســــتی؟؟؟؟

جدی؟
چن وخته دقیقا؟؟Blush
قبلنم نمیشناخدی نع!؟؟Sleepy
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ~KiAηA~ ، ~~SARA:HIVA~~
ایــمـان؟-_-
کیـآنـآ رو اذیت کردی نکــردیـآ-_-
چــی گُفتَم|:
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Blązing~Ŝtąr ، !~IмДи~! ، ~~SARA:HIVA~~
بـآیـ !×!
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Blązing~Ŝtąr ، Brooklyn Baby ، ~~SARA:HIVA~~
(01-05-2014، 19:22)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسم هدیـهـ رفـته تو اسم کیانا شـده تُـرشی مخلوط !V:

خدافض..(:

کـــــــــــو؟
الان ک نیع!

(01-05-2014، 19:25)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـآیـ !×!

نروووووووووو!Sad
 سپاس شده توسط Dead Silence ، ~~SARA:HIVA~~
(01-05-2014، 19:25)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایــمـان؟-_-
چــی گُفتَم|:

هومم اقا ایمان!
فمستی چی گفت؟؟؟

(01-05-2014، 19:24)Blązing~Ŝtąr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 19:12)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واســه همه ی صــورَتیــآ-_-
||:

همیشه من اول بت میدم|:
دیگه بت نمیدم|:
بیلیاقت!|:

(01-05-2014، 19:12)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخـتره چقدر نفهم بـود خخخخخ :ag54: Big Grin

اخرین بارت باشه که به یه دختر میگی نفهم -___-

من بافهمم!
اسم خودتو به من نچسبون!
میخوام ببینم چه جوری...

(01-05-2014، 19:19)Blązing~Ŝtąr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 19:06)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 19:03)Blązing~Ŝtąr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نام کاربری قبلیم tania♥ بود!
بازم یادت نیومد؟؟Blush

دـ ر و غـ میگـی نـ َ ؟ |:

ت نویســــنده شـُدی !؟ ...

وآییییییی مبـآرکــــــــــــع4xv999999:492::492::492::492::492:

لآمصب هیشکی منو با این اسم نمیشناسه!Dodgy
مرسیـــــــ عزیمHeartHeart
هوممم...
دقیقا الـــان مدتیه که میخوام بدونم تو کی هســــتی؟؟؟؟

جدی؟
چن وخته دقیقا؟؟Blush
قبلنم نمیشناخدی نع!؟؟Sleepy
از وقتی نویسنده شدی به چشمم اومدی!
فک نکنم|:
هـدیـع کسـی مـحل نمیـدع بـرمـ بهــترهـ . . . {{!!}}( ـ_ـ*)
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Blązing~Ŝtąr ، ~~SARA:HIVA~~
(01-05-2014، 19:25)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایــمـان؟-_-
چــی گُفتَم|:

یکــــ کلمه از مـادر عروز ...

کیـانآ رو اذیت نکردی کردیـا =___= .

کیـانـآ مـاله اذیت کردنه ؟؟؟

میـگم کیـانا یاده یکی میـوفتم بـآی >__<
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Brooklyn Baby ، ~~SARA:HIVA~~
دیشب منظورم ب اون نبود ولی الـان منظورم ب اونیههه خیلی خیلی بیشورهههههههه از ته دلم ازش بدم میاد

اون از مسخره کردنش اینم از این حرفاش ..

دیگه اصلـا ازش خوشم نمیاد .. اون ی ذره ای که دوسش داشتم هم دیگه ندارم ..

فاطی پ.خ رو باز کردم خانومی ..

سَـ ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ 54

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 57 مهمان