امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【258】

(12-08-2015، 23:20)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2015، 23:18)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2015، 22:52)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2015، 22:49)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2015، 22:39)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا ؟O.o

دوباره حقیقت؟

خودتی .-.
این این عارفه خودمون یا اسمش همینه فقط؟

عـارفـه خودتون ؟ :| ســَـند داری ؟ :| 

عارفه بیت ُ دانلود کردی ؟؟؟ »_« خیلی میزانه بی شرف .. باحاله (: بزار یکم تغییرش بدم خیلی بهتر میشه ((((: 
***.-.
بیخیالش اصن-.-*

(12-08-2015، 22:51)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2015، 22:50)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی رو اعصابه‎:|‎

کیه؟ بده خودم نفلش کنم  5

با من بود-ـــــ-

خب من اصن تورو میشناسم‎:|‎
که رو اعصابم باشی‎:|‎؟
باشه
ولی ممن اینجوری حس کردم
*ــ*

این جوری حس نکن‎:|‎
.
آگهی
(12-08-2015، 17:37)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلــام خـدمت کـاربـران گـرامــی .. ツ

« گــفـتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 258

قوانین :

1- ارسال های هرگونه شکلک خالی و عاری از نوشته بر خلاف قوانین است ..

2-ارسال پست هایی از قبیل کاربران در حال بازدید و بیشترین ارسال کننده روز نیز ممنوع میباشد ..

3- رعایت ادب در گفتگو الزامی است ..

4-  عکس های خود را فقط و فقط با لینک مستقیم در این تاپیک قرار بدهید

5- از هم اکنون در صورت مشاهده ی هرگونه توهین ؛ تیکه انداختن ، و موارد امثال آن با کاربر متخلف برخورد خواهد شد ..

تذکر : در صورت عدم توجه به قوانین فرد خاطی اخطار و یا یک روز محروم میشود ..

نکته : برای مشاهده ی برگ ها و پست های جدید این کار ها را انجام دهید .

1- ابتدا وارد کنترل پنل کاربری شوید .

2- سپس وارد قسمت ویرایش تنظیمات شوید .

3- سپس در قسمت "حالت پیش فرض مشاهده ی موضوع ها " قسمت قرمز رنگ را به 10 ارسال تغییر دهید .

4- سپس گزینه ی به روز رسانی تنظیمات را انتخاب کنید .

(با انجام این کار ها تمامی پست ها در تایپک های پر برگ برای شما به نمایش در می آید .)

مدیران گرامی؛ پیش از اینکه تاپیک از مرز 200 برگ رد شود تاپیک نو را بزنید!!!

سلام
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~
خدافظ ._.!
 سپاس شده توسط ⓞⓜⓘⓓ ، ~ُُBön َBáŠŦ~
(12-08-2015، 23:22)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2015، 23:20)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2015، 23:18)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2015، 22:52)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2015، 22:49)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عـارفـه خودتون ؟ :| ســَـند داری ؟ :| 

عارفه بیت ُ دانلود کردی ؟؟؟ »_« خیلی میزانه بی شرف .. باحاله (: بزار یکم تغییرش بدم خیلی بهتر میشه ((((: 
***.-.
بیخیالش اصن-.-*

(12-08-2015، 22:51)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیه؟ بده خودم نفلش کنم  5

با من بود-ـــــ-

خب من اصن تورو میشناسم‎:|‎
که رو اعصابم باشی‎:|‎؟
باشه
ولی ممن اینجوری حس کردم
*ــ*

این جوری حس نکن‎:|‎
:p319:
خب
(12-08-2015، 23:23)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ ._.!

بگو بدرود پسر
Heartبه یادت هستم حتی اگر دنیا با تمام ناخوشی هاش سر گرمم کنه Heart
من تازه واردم حاضرین من تو جمع خودتون قبول کنین؟
(12-08-2015، 23:17)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2015، 23:11)باهوش و خوشگل ترین دختر انجمن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2015، 23:06)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2015، 23:00)باهوش و خوشگل ترین دختر انجمن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از من؟
بله؟
بپرس
خیلی به خـودت مطمئنی ؟ :| 
چون اسمتو گزاشتی باهوش و خوشگل ترین دختر انجمن :|
خخخخ
داستانش طولانیه
هوفففف
صابر تاپیکو باز کنه من نام کاربریمو عوض کنمم
من وقتی خواستم تازه عضو انجمن بشم موقع ثبت نام
اونجا که زده بود نام کاربری اولین اسم مسخره ای که به نظرم رسید رو وارد کردم
چون فکر کردم بعد از این که عضو شدم میتونم راحت عوضش کنم
بعدش زدم باهوش و خوشگل ترین دختر انجمن
بعدش که عضو شدم دیدم اشتباه کردم
حالام که هیچی به هیچی
ینی باهاش ُ خوشگل نیستی ؟ (: 

ن مغرور
اخه اون (ترین ) رو اعصابمه
خخ

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پری رویا ها  سلام
بعد اوني ك نشتمـ اينمـ‌بخونين بگين چجوريس؟

دآشتمـ خوآب ميديدمـ تو مـآشينيمـ دآريمـ بر ميگرديمـ تهرآن ._.
يهـو علي خوآبش ميبرهـ چپ ميكنيمـ‌ دآريمـ ميوفتيمـ تو درهـ‌ اون وسط يكي خوآبوندمـ پس كلهـ‌علي گفتمـ خآك تو سرت بآ‌اون رانندگيت :‌| كهـ مـآشين بهـ‌ يهـ شـآخهـ‌ درخت ك از وسط درهـ‌در اومدهـ بود گير كرديمـ ._.
دآشتيمـ‌ بآ زندگي ودآع ميكرديمـ و وصيتمـونُ ميگفتيمـ كـ آكـآونت فلش هر كي بهـ كي برسهـ همـون جـآ غزل گُف آكـاونت تُ ك بدرد نميخُرهـ هيچ *ني امـ نيستي ك توو فلش
و دعوآ شُدُ از تكون دعوآ منُ غزل مـآشين سقوط كرد :‌)
بعد از خوآب پريدمـ ديدمـ غزلُ اميـر بـآلآ سرمن دآرن اينجـوري بمـ‌ نگـآ ميكُنن :N56:
غزلمـ همش ميگُف چيزي نيس خوب ميشي خوب ميشي  ng2
مـآمـآنمـ صدآ زد ك نـآهـآر بريمـ ._.
يهـُ ديديمـ‌ يكي دآرهـ زنگ خونـرُ ميزنهـ ..فريد بود ولي فقط حشمت زير بغلش بود ! اصن از اول علآقهـ زيـآدي ب حشمت دآش !
اومـد بآلآ ُ رفتيمـ‌ك نآهـآرُ بخوريمـ ..
گفتيمـ زنت كو؟تقي!روح الله؟بيژنُ‌اقدسُ چيكـآ كردي؟
گف هيچي رفتمـ طلآقش دآدمـ حزآنت بقيهـ‌ بجـز حشمتُ دآدمـ بهـ خُودش تآ مهـريشُ نخوآد :|
نـآهـآر ك تموم شُد منُ برد يهـ گوشهـ گُف عـآرفهـ‌اون دُختـرهـ چيكــآرتهـ؟*_* اسمش؟
وقتي فهميد خوآهرمهـ  گُف كوش؟ 
گفتمـ رفتهـ كلاس رانندگي ._.
يهو علي يكي خوآبوند پس   كلش  گُف ح******ه  خجآلت بكش هر روز عـآشق يكي ميشهـ‌:‌|
و مـآ رفتيمـ  بيرن يكمـ تو شهر بگرديمـ تـآ عاطفمـ برگردهـ‌._.
Cats are answer to everything                           

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【258】 53
 سپاس شده توسط ✓SHINE AGAIN✓ ، ⓞⓜⓘⓓ ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، ~ُُBön َBáŠŦ~
ي مرد پيدا نميشه اينجا
Heartبه یادت هستم حتی اگر دنیا با تمام ناخوشی هاش سر گرمم کنه Heart
 سپاس شده توسط Cigarettes.at.daybreak ، ~ُُBön َBáŠŦ~
خدافظ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو و بحث آزاد(کشتی کج)
  سوال آزاد
  سوال آزاد
  【¤ گــفت و گــوی آزاد 300 ¤】
  " گفتگوی آزاد نسخه ی 272 "
Big Grin گفتگوی آزاد نسخه ی 270
  اتاق عاشقی عاشق هر شدی بیا دلیلشو بگو راحت باش ورود آزاد
  ژنتیک از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد برای تأییدپذیری کامل این مقاله به منابع بیشتری نی
  ایدز از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد لزوم بازبینی برای تغییرات صورت گرفته در این صفحه.نم
  گلبول سفید از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد برای تأییدپذیری کامل این مقاله به منابع بیشت

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان