امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ193(2

(18-08-2014، 14:54)Anita12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 14:52)ghjkl25 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا ترسیدم من با بچه های کوچولو کل نمیکنم بسرا و مردا تو هم چی برترن زنا چی؟؟؟هیچیHeart
بابا بی جنبه نشین هر کی بی جنبه هست کل کل نکنه DodgyAngry

اخت رسيدم الهيب ميرم بيچاره داشت از اون موقع تا حالا فكر ميكرد چي بنويسه اوخي
من با بی سوادا کل نمیکنم بدبخت:cool:
 سپاس شده توسط hidden ninja
آگهی
(18-08-2014، 14:48)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانم خوش خنده به چی میخندی؟؟؟
نباس بخندم ؟ :/
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(18-08-2014، 14:47)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 14:45)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 14:42)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 14:41)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
به
داداشم
اهورا
و
خواهرم
آیسان.
لدفن
این
روش
نوشتن
رو
خز
نکنیید.

خواهرم
خودت
فهمیدی
چی
گفتی?:|

آره داداش.
نوشتم سلام به داداشم اهورا و خواهرم آیسان.
لطفا این روش نوشتن رو خز نکنید....

آیسان...هی چی دارم فکر میکنم یادم نمیاد اون کلمه معنیش چی میشد.از مامانیم میپرسپ بت می گم.

مامانت کره ایه?4fvf

خانوادم از کره متنفرن.غیر از حواهر بزرگترم.>_<
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
(18-08-2014، 14:54)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 14:53)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

25r30 ._.
اسپـم نده :|| ..

اخطآر میدمـآ 4fvf

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ193(2 53

عـجب .. ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ193(2 53
 ,ιт'ѕ a paper тown
, paper нoυѕeѕ and paper people
(: ... everyтнιng'ѕ υglιer υp cloѕe

سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
کل کل خودش تاپیک داره-_-
یه بحث سالم رو هم بندازین واسه کل کل
یه پرسپولیس استقلالی یه چیزی..!
خوبه خودتونم خوب میدونید نمیتونین بدون جنس مخالف دووم بیارید-_-!
بعد الان من احتمال یه دعوا رو پیش بینی میکنم:|
 سپاس شده توسط ~JaSmIn~ ، hidden ninja ، S R U H ، First Star
درود بر همگی
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط First Star ، ✘v!☻lent girl✘ ، hidden ninja ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ~JaSmIn~
(18-08-2014، 14:55)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 14:48)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانم خوش خنده به چی میخندی؟؟؟
نباس بخندم ؟ :/

خو نویسنده محترم دارم بت میگم چرا میخندی خو>_<
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
(18-08-2014، 14:55)ghjkl25 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 14:54)Anita12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 14:52)ghjkl25 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا ترسیدم من با بچه های کوچولو کل نمیکنم بسرا و مردا تو هم چی برترن زنا چی؟؟؟هیچیHeart
بابا بی جنبه نشین هر کی بی جنبه هست کل کل نکنه DodgyAngry

اخت رسيدم الهيب ميرم بيچاره داشت از اون موقع تا حالا فكر ميكرد چي بنويسه اوخي
من با بی سوادا کل نمیکنم بدبخت:cool:

اولا من بي سواد نيستم
دوم چون كيبورد ايپدم عربي هست و فارسي نداره كلمات فارسي رو اشتباه تايپ ميكنه
#Bad faz#
(18-08-2014، 14:56)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر همگی
درود بر ایدن مرد بزرگ واچ داگزHeart
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
(18-08-2014، 14:56)~JaSmIn~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عـجب .. ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ193(2 53
هعــی !

چن وقته احسآس میکنم مدیرم =(( ..
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ~JaSmIn~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 32 مهمان