امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【89】

(14-03-2014، 21:23)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاریزما خیلی زرنگه. اسمشو از تو منحرفا در آورد. در عوض کیانا و ملود به منحرفا اضافه شدن. ایمان چرا اینقدر از مای بی بی سر در میاری آخه>___<

منظورش با اون ایمـان مدیره بود ای ملت
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(14-03-2014، 21:23)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم تازه وارد|:

خوبید؟؟؟
خیانت تلخ ترین قسمت یک زندگی عاشقانه است ، جایی که با قلبی شکسته و وحشتناکترین دردها متوجه میشی با تمام وجودت زیباترین داشته ات “عشق” رو به بی لیاقت ترین شخص دادی !!!
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
مونا(>_<)
میمون نیستی گلم(:
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، MONA-GH
(14-03-2014، 21:22)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:17)ჯ Simón BóLIvaЯჯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:10)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:08)ჯ Simón BóLIvaЯჯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســــــــــــــــــــــــــــــلام

امـضـات^_^چـقـد خـوشـگـلـه^_^مـایـلـیـه^_^

آره
اتفاقا تا همین الان داشتم برا مامانم توضیح میدادم که پسره داره آبنبات میخورهAngel

دوسـش دارم(: اسـمـت چـیـه؟(:

اونو دوست داری اسم منو میپرسی؟Angel
من حسنم داداش احسان
یادت رفتهShy
BYE
(14-03-2014، 21:24)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:19)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهوم تورو دارم خوبــم (:

یه عکس دیدم فک کنم لویی بود با لوک !
یـه عـکـسم دارم زیـن و لـوک و مـایـکـل و لـویی پینت بال بـازی میکنن(:

لـویی دوسـشـون داره(:کـلـا وان دی و فایو اس او اس فـابریکن(:

وایی زینم با ایناس؟؟!

من خوشم نمیاد ازشون! :/

یه جوریـــن !

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

(14-03-2014، 21:26)♠♣FIRE boy♠♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 21:23)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم تازه وارد|:

خوبید؟؟؟

بله ممنون(:
اسمتون چیه؟
 سپاس شده توسط ♪♫ ¥MËLØÐ ♪♫
چه خبر؟
-__-
مـونـای خـر تـو گوگولی خـودمـی^_^چـشـمـات خـیـلـی خـوش رنـگـه(:

(14-03-2014، 21:25)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ჯ Simón BóLIvaЯჯ آنلاین
امضات مایلیـــــــــــه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ o___O

دوس پســرشـــه ؟؟؟؟؟
نـه تـوی یـکـی از فیلمای مایلی در نقش دوس پسرش بود(:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، MONA-GH
فاطی دهنت سرویس...
سلام بچه ها
گــفـتگـوے آزاد 【89】 52

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان