10-07-2021، 10:05
اگه با چشمت منو نگاه کنی ،منو میبینی
اگه با دلت نگاه کنی "تو"رو میبینی
|
بغض قلم ❥ .. (نسخه یازدهم) |
||||||||||||||||||||||||||||||||
10-07-2021، 10:05
اگه با چشمت منو نگاه کنی ،منو میبینی
10-07-2021، 14:06
هزار خطبه هم بخوانند حرام است
معشوقه کسی را به دیگر دادند...
10-07-2021، 14:50
سلام بر کسانی که
بیهوده دوستشان میدارم سلام بر کسانی که جراحتهایم روشنشان میدارد. #محمود_درویش
10-07-2021، 15:27
تو یه کتاب خوندم نوشته بود یک روز آخرین کسی که تو را می شناخت خواهد مرد و فراموش خواهی شد...
ترسناک بود! ⸸
بيا روراست باشيم باهم،
هيچكس هميشه خوب نيست/هميشه هم نيست. . آدما هر لحظه ممكنه مودِشون تغيير كنه الان بخندن و دو دقيقه بعد بغض كنن. امروز دوستت داشته باشن و شما قشنگ ترين دوست دنيا باشين، و فردا يهو ببينى اصلا اون آدم ديروز نيست و متنفره ازت.! خودمونم همينيم خب نيستيم؟ يعنى لحظه هايى نداشتى كه از خنده قهقهه بزنى و دو دقيقه بعدش بشينى خيره به در ؟ . اينكه ما انتظار داشته باشيم آدما ٢٤ ساعت در خدمت ما باشن و تا ما ميگيم "ف" اونا بدوان بگن "بيا بريم فرحزاد"، اشتباهه اونا ممكنه خواب باشن،حال خودشون خوب نباشه،درگير باشن،سرشون شلوغ باشه يا اصلا حوصله ى مارو نداشته باشن مگه ما هم اينطورى نيستيم؟ اينكه بعضى وقت ها گوشى دستمونه ولى پيامى كه دوستمون دو روز پيش فرستاده رو جواب نميديم.! . . تهش اينكه : وقتى ما هم همين طورى هستيم بايد انتظار داشته باشيم بقيه هم باشن. همه آدميم.! نميشه ما فقط اخلاقاى خوبمون رو بگيم و بقيه بشن آدم بده ى ماجرا پس وقتى ميبينى دوستت نيست، به خودت بگو شايد مثل اون روزِ من حالش خوش نيست و نميخواد فعلا باهام حرف بزنه يا وقتى به جاى "سلام عزيزم" بهت ميگه "سلاام" يهو نشين فكر و خيال كن كه لابد بهتر از من پيدا كرده..! بگو شايد مثل فلان روز كه سر من شلوغ بود،وقت نداشتم كامل تايپ كنم،اون طورى شده. . . من يه مدتى با اين ديد زندگى كردم و ميكنم، قلبم آروم تر شده و شكوفه هاى گيلاسش خوشحال تر .
10-07-2021، 21:55
کلی بغل بهم بدهکاری(:
11-07-2021، 14:08
زندگیِ عزیز ؛
امروز هم ، برایِ گرفتنِ حالِ ما ، زورِ خودت را بزن ، مهم نیست ... ما به خودمان قول داده ایم ؛ همه جوره حالمان خوب باشد ! #نرگس_صرافیان_طوفان
11-07-2021، 18:48
خنده هایم را اینه ها باور ندارند ...
بس که شکستن بغضم را دیده اند ..
این عبارت «ببخشید» مال وقتیه که مثلاً پاتون اشتباهی رفته رو کفش کسی. نمیشه هر کاری آگاهانه از دستتون بر اومده برای نارحت کردن یه نفر انجام بدید بعد بگید ببخشید و فکر کنید همه چی به حالت قبلش برمیگرده!
12-07-2021، 16:45
این دنیای کوچک و هفت میلیارد آدم؟!
یعنی تو باور میکنی؟! شمردهای؟! کی شمرده است؟! جز سیاستمدارها دیدی کسی آدم بشمرد؟! باور نکن نارنجی.. باور نکن سبزآبیِ کبودِ من... باور کن همهی دنیا فقط تویی "بقیه تکراریاند" #عباس_معروفی
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|