امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه ۳۸۹

(12-11-2020، 17:58)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-11-2020، 17:57)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فدات نوکرتن :»

خدا نکنه
فعلا ک جاسوسمن/:

تسبیح من اونشب خونتون جا موند ن؟!Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Karlina
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، _sehun_ ، Волшебник
آگهی
(12-11-2020، 17:57)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-11-2020، 17:54)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*VENUS*
ب قل سهند ایووووووللللللللللللللل48
ایششششش ._. !
خواهر لطفا از قول خودت سخن بگو با من ^^ من سخنان خودتو دوست دارم

چشمممم48
فدا چشات4xv
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط *VENUS* ، Волшебник
(12-11-2020، 18:01)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-11-2020، 17:57)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایششششش ._. !
خواهر لطفا از قول خودت سخن بگو با من ^^ من سخنان خودتو دوست دارم

چشمممم48
فدا چشات4xv

جون ^^
حالا آواتار چی بذارم؟ .-.
 سپاس شده توسط Волшебник ، شـــقآیــق
(12-11-2020، 18:00)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-11-2020، 17:58)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا نکنه
فعلا ک جاسوسمن/:

آره Telegh_01
مامانم پرتش کرد گفت من نمیخوام چیز اضافه خونمون باشه/:
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی ، شـــقآیــق
(12-11-2020، 17:59)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-11-2020، 17:59)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"ʀօʍɨʀ"
اولن همچنین چیزی ازش نمیخوام3
دومن میام چشاتو در میارمااا3
سلام. خوبی رهامممممم جووووون؟49
افرین._.
ایش|:
خوبمممم شق شقی تو خوبی؟^^

شکر منم توپ مثله همیشههههTelegh_01Heart
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(12-11-2020، 18:00)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-11-2020، 17:57)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی مثلا؟o.o
نه سبزی چندشه>.<

من چیم؟.-.
نمیدونم o.o ! یکی که بشه راجبش غیبت کرد! یه موضوع جذابی چیزی ._.
مثلا منو ببین! هر روز کلی ماجرا دارم واسه تعریف کردن lol
تو ؟
تو تک ستاره ی شبای تاریک منی ^^ ( ملیکا نبینه صلوات ! )
اسمشو نمیتونم بیارم کهo.o
بله بله

جووووووووووووووووووون*-*
با هم میریم قربون صدقش میریمD::
 سپاس شده توسط *VENUS*
(12-11-2020، 18:02)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-11-2020، 18:00)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره Telegh_01
مامانم پرتش کرد گفت من نمیخوام چیز اضافه خونمون باشه/:

عی بابا یادگاری جیمین خانوم بود :»
Karlina
 سپاس شده توسط _sehun_
سلامSmile

خدافظ:/
سلام انسان های عزیز Big Grin Big Grin

با منم حرف بزنین حوصلم پوکید
میدونی جالب ترین بخش این زندگی چیه.؟
اینکه ما تو عصری زندگی میکنیم که
گوشی هاش هوشمندن
ولی ادماش احمق Dodgy
https://harfeto.timefriend.net/16336926635920
(حرفتو بهم بگو.دیدم همه گذاشت منم گذاشتم جیز)
(12-11-2020، 17:31)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-11-2020، 17:00)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حقیقت من فقد اسم پرسیدم ن کلام و اینا , ولی واسه اینک کول بودن خودتو ب جمع ثابت کنی تر بزنی ب ما عیب نداره

به به
حقیقا من منظوری نداشتم  این حرفو زدم به خاطر این بود که فکر کردم شما فکر کردی با هم دیگه اشنایی یا دوستی ای داشتیم من خواستم توضیح بدم که ما همدیگه رو نمیشناختیم(:

(:::

اهان

خب , به نطر اشنا میومدی ب هرجهت
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان