امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد نسخـ ـه 345 ]

(03-04-2020، 15:33)@پوریا@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 15:31)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 15:28)@پوریا@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 15:25)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 15:22)@پوریا@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه 
میدونستم به خاطر حرف من برمیگردی حتما Tongue 
اصن تو نبودی یه سکوت خاصی اینجا بود Big Grin 
در ضمن
یکی ستین رو پیدا کنه Undecided

برقاااااممممم Tongue  Tongue  Tongue
اره اره میدونم Cool  Tongue  Big Grin  Big Grin  Big Grin
کلا من هرجا نباشم سکوته اونجا Tongue  Tongue  Tongue  Tongue
بهش اس دادم گفتم ان شه...میاد الان Big Grin
ولی دیگه همچین کاری نکنی  Dodgy 
این بار دوم

باش تموم تلاشمو میکنم Tongue  Tongue  Big Grin  Big Grin  Big Grin
بار اول کی بود؟؟؟ Huh
بزار نگم دیگه  Undecided 
مهران

عه اون موقع رو میگی
تو ک میدونی داستانو...ب خاطر اون نرفتم که!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16293567424736
آگهی
سلام ب همگی Heart
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Karlina
 سپاس شده توسط red_Queen ، Ɗєя_Mσηɗ
(03-04-2020، 15:38)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ب همگی Heart

سلام زندگی
چطوری ؟
.Haters  are my greatest  motivators
https://harfeto.timefriend.net/16596388991788

سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی
(03-04-2020، 15:33)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 15:32)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 15:30)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماشالا با وجود ناظم عزیز Big Grin
صفحه ها خیلی زود پر میشن

جمالمان روشن و نورانی خواهر Dodgy  Big Grin  Big Grin  Big Grin

خخخخ Big Grin
روشن باشه

نفس از ناظم دلبری میکند! Dodgy Big Grin Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue
https://harfeto.timefriend.net/16293567424736
 سپاس شده توسط red_Queen
(03-04-2020، 15:30)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهران جان به سلامت امیدوارم زود برگردی مواظب خودتم باش
دیگه بهم نمیگی پرهام؟ ):

(03-04-2020، 15:33)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یاد جیگر تو کلاه قرمزی افتادم
اون سهم من بود...حق من بود....مال من بود
باشه جیگر جان ((:!

+

به صنم بلوبری بیشتری نمیاد؟!
جیگر من تویی ((((:

(03-04-2020، 15:35)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه، خودت چطوری گاو من ؟ ((:
( این گاو قربون صدقست. :v ) 

عمت تو اعماق قلبمه (((:
منم که قلبم پایین ماییناست ((:
[ گفتگو آزاد نسخـ ـه 345 ] 51
 سپاس شده توسط sober ، Medusa
(03-04-2020، 15:37)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 15:32)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها بریزیم سره محمد یه کتک مفسل بهش بزنیم

عه تو چطوری؟
سلام راستی Big Grin

ممنون تو خوبی اصلا ببین روال زندگی ادم رو بهم زدی اه مردم انقد پیام ندادم و میام ها رو خوندم از اون ورم ستین خانوم فقط فش میداد اگه میخوای بدونی چرا برو پ.خ رو بخون

راستییی سلام
(03-04-2020، 15:39)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 15:33)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 15:32)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 15:30)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماشالا با وجود ناظم عزیز Big Grin
صفحه ها خیلی زود پر میشن

جمالمان روشن و نورانی خواهر Dodgy  Big Grin  Big Grin  Big Grin

خخخخ Big Grin
روشن باشه

نفس از ناظم دلبری میکند! Dodgy  Big Grin  Tongue  Tongue  Tongue  Tongue  Tongue  Tongue
خخخ خخخ
من نه بابا منه بدبخت
شوخی میکنم
.Haters  are my greatest  motivators
https://harfeto.timefriend.net/16596388991788

(03-04-2020، 15:33)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به صنم بلوبری بیشتری نمیاد؟!

این مگه این چیزا میفهمه ؟
نهایت خلاقیتش صنمکعلیه :v
 سپاس شده توسط sober ، esiesi
(03-04-2020، 15:38)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 15:33)@پوریا@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 15:31)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 15:28)@پوریا@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 15:25)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برقاااااممممم Tongue  Tongue  Tongue
اره اره میدونم Cool  Tongue  Big Grin  Big Grin  Big Grin
کلا من هرجا نباشم سکوته اونجا Tongue  Tongue  Tongue  Tongue
بهش اس دادم گفتم ان شه...میاد الان Big Grin
ولی دیگه همچین کاری نکنی  Dodgy 
این بار دوم

باش تموم تلاشمو میکنم Tongue  Tongue  Big Grin  Big Grin  Big Grin
بار اول کی بود؟؟؟ Huh
بزار نگم دیگه  Undecided 
مهران

عه اون موقع رو میگی
تو ک میدونی داستانو...ب خاطر اون نرفتم که!
میدونم
منظورم این بود که این بار دومی بود بقیه رو نگران کردیng2
Heart  دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
I    دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
L   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
O   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
V   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
E    دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Y   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
O   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
U    دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
F   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
R    دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
E   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
V   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
E   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
R   Heart
(:

آدم توی این دنیا واسه شکسته شدن 
دلش حق انتخابی نداره !
ولی میتونه انتخاب کنه که کی 
دلش رو بشکنه ...
(03-04-2020، 15:38)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 15:37)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 15:35)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2020، 15:34)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها بیاین الکی خوش باشیم
من تجربه کردم یَک حالی میدههههههه

اگه الکی خوش نبودیم که الان باید گریه میکردیم

نهههه واقعا الکی خوش Big Grin
خدا شاهده جوری خودمه میزنم کوچه علی چپ Tongue  Tongue

خخخخخ
منم همنیطور
ایولا من مهدی میبینتم کپ میکنه بد بخت Big Grin
ازم میپرسه خوبی آیا؟؟
my life ❤︎noʎ ǝʞᴉl ᴉ
 سپاس شده توسط red_Queen

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 82 مهمان