امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 2.73
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 202 ❝

(06-09-2014، 11:06)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2014، 11:05)پرستو14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امير وقتي سپاس ميديم يعني سلام كرديم
فهميدي يا نه؟
:||||||||||||||||||||||||||||||||||||
شاخ:|||||||||
(06-09-2014، 11:05)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2014، 11:01)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یادش به خیر قدیما یه فاز سنگین داشتیم این جدیدیا فقط میخندن._. حرمت داشت. خلاصه گشت ولی مارو با خودش نگردوند

همشون زیر 12 سالن ..

الکی خوش |:
دست شما مرسی|:::::::::::::::::::::::::::::::::
حالا تو یکی 13 سالته |:
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr
آگهی
(06-09-2014، 11:06)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

bathtime با من حرف بزنید
سلام!
 سپاس شده توسط CTG
(06-09-2014، 11:05)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی تو 12 سالگی اینقد شاخ بود:||||||
اصن دو روزه تو کفش موندم
ی بچه 12 ساله اینقد شاخ؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=124613
تازه اين كه خوبه
يه بار تو خيابون يه بچه 10 ساله به من گفت بيشعور
real eyes                  realize                     real lies
(06-09-2014، 11:07)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2014، 11:06)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2014، 11:05)پرستو14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فهميدي يا نه؟
(06-09-2014، 11:05)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2014، 11:01)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یادش به خیر قدیما یه فاز سنگین داشتیم این جدیدیا فقط میخندن._. حرمت داشت. خلاصه گشت ولی مارو با خودش نگردوند

همشون زیر 12 سالن ..

الکی خوش |:
حالا تو یکی 13 سالته |:
15:|
(06-09-2014، 11:07)پرستو14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2014، 11:05)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن دو روزه تو کفش موندم
ی بچه 12 ساله اینقد شاخ؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تازه اين كه خوبه
خوب دروغ ک نگفت:|یکم انتقاد پذیر باش.-.
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI
(06-09-2014، 11:07)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فهميدي يا نه؟
اوهوع! خیل خوب بابا چرا عصبانی میشی ندیدم!
از اين به بعد ببين
(06-09-2014، 11:07)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2014، 11:06)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

bathtime با من حرف بزنید

بیا باهم حرف بزنیم((:
سلام
خوبی؟
خوشی؟
خانواده خوبن؟
V:
-__-
 سپاس شده توسط *Nafas*
نقل قول: یادش‍ به‍ خیر.....
یه زمانی منم شاد بودم‍
مهربون بودم‍
همش میخندیدم‍
اما حالا
اخلاقم سگ شده
از اون آدمایی نیسم که الکی فاز غمگین بردارم ولی اون آدم شاد قبلی دیگه مُرد
من یه آدمیم
که هیچی نیسم‍
ولی همین هیچی آرزوی خیلیاس.
یه آرزوی دست نیافتنی.

جمع بندی:
من بدم پس با من نگرد.
دم پرم نشو پرپر میشی.

حالام هررری.

هدفش چیه ؟ ما 12 سالمون بود تموم سرگرمیمون خاله بازی بود و یه قول دو قول
جرعت نداشتیم جلو بابامون پامونو دراز کنیم رو نداشتیم ب بقیه سلام کنیم از خجالت میمردیم :|
 سپاس شده توسط an idiot
(06-09-2014، 11:08)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2014، 11:07)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فهميدي يا نه؟

همشون زیر 12 سالن ..

الکی خوش |:
حالا تو یکی 13 سالته |:
15:|
(06-09-2014، 11:07)پرستو14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن دو روزه تو کفش موندم
ی بچه 12 ساله اینقد شاخ؟
تازه اين كه خوبه
خوب دروغ ک نگفت:|یکم انتقاد پذیر باش.-.
استاد؟
داشتيم؟Dodgy
(06-09-2014، 11:09)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2014، 11:07)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

bathtime با من حرف بزنید

بیا باهم حرف بزنیم((:
سلام
خوبی؟
خوشی؟
خانواده خوبن؟
V:
-__-
حالا میگم بیا با این ی مورد کاری نداشته باش:V
 سپاس شده توسط CTG
نسخه 203
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط CTG

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان