امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 2.77
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه 4۲۷~×

(08-05-2021، 11:37)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صبح بخیررررررررررررررررر ^^

13:28دقیقه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
×~ گفتگو آزاد | نُسخه 4۲۷~× 50
 سپاس شده توسط *VENUS* ، شـــقآیــق
آگهی
(08-05-2021، 11:31)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2021، 10:50)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درس چند تا چند من درس ۱۳ تا ۲۲ همه سوالاشو با جواب دارم خواستی بگو بفرستم برات

خودم دارم حاجی
تازه یه روشایی هم واس تقلب اختراع کردم میزون
حاجی ماهم واسه امتحان همشو پشت سر هم رو برگه A4 نوشتیم

(08-05-2021، 11:17)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2021، 11:03)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حقیتقا معلم سواد رسانه ای ما گل بود یه جزوه ۴ صفحه ای داد گفت ۲ صفحه نوبت اوله دو صفحه نوبت دوم بخونید. همه ۲۰ شدیم. ولی خب اره فکر کنم ازونم خز تره

خوش به حالتون که :/ ما دبیرمون یه اخوندهه. .میگه ریز به ریز متن کتابو بخونید

ما هرسال معلمون شیخ بود بدجوری اذیت شدیم
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط *VENUS* ، شـــقآیــق ، Prometheus ، Mohlek
(08-05-2021، 11:43)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2021، 11:37)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|||||||| ظهر بخیرررررررر

خوبییییییییییی ^^
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، Prometheus ، شـــقآیــق

صبح بخیر
(08-05-2021، 11:44)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2021، 11:31)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودم دارم حاجی
تازه یه روشایی هم واس تقلب اختراع کردم میزون

(08-05-2021، 11:17)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوش به حالتون که :/ ما دبیرمون یه اخوندهه. .میگه ریز به ریز متن کتابو بخونید

تو چطورییییییییییییی ^^

(08-05-2021، 11:46)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صبح بخیر

عه فکر کردم نمیخوای جوابمو بدی ^^ خودم پیش قدم شدم lol
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، شـــقآیــق
(08-05-2021، 11:13)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2021، 11:10)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سهووووووننننن؟؟؟؟

نه):  با اینکه سهون و تا حالا ندیدم دلم براش تنگ شده
بیخیال
الان خستم دارم خونه تکانی میکنم-_-
ب کدامین گناه؟

میفهممت)):
الااااانننننننo_O
چیشی خونه تکونی هست؟o_O
گناه دختر شدن
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، _sehun_
(08-05-2021، 11:46)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2021، 11:44)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو چطورییییییییییییی ^^

(08-05-2021، 11:46)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صبح بخیر

خوب.
من غلط میکنم جواب ندم.
شما خوبی؟
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *VENUS*
(08-05-2021، 11:45)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2021، 11:43)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|||||||| ظهر بخیرررررررر

خوبییییییییییی ^^

نهههههههه شما خوبییییییی؟
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، THEDARKNESS ، *VENUS*
سلـــــــآم :!
نآشِنآسَم(:
(08-05-2021، 11:49)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2021، 11:46)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو چطورییییییییییییی ^^

خوب.
من غلط میکنم جواب ندم.
شما خوبی؟

عه این چه حرفیه! من خیلی خوبم ^^

(08-05-2021، 11:49)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2021، 11:45)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبییییییییییی ^^

نهههههههه شما خوبییییییی؟

چراااااااااااااااااااااا

من امروز عجیب خوشحالم ^^
خیلی انرژی و حالم خوبه
تو چرا خوب نیستی ؟!

(08-05-2021، 11:57)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـــــــآم :!

سلام دلبرکم
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، THEDARKNESS ، Prometheus ، شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 203 مهمان