امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 153 ❝

(27-06-2014، 11:13)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 11:12)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی ..

جون فاطی ؟Smile

خوبی؟._.
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(27-06-2014، 11:14)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجا تنها کسی ک سپاس رنگی نداره منم پوووووووووف
من میمر همه سپاس رنگی داشته باشن

(27-06-2014، 11:14)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 11:12)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امضام رو نگا می کنم فکرم جاهای بد میره

تو فکرت خراب هست 
طرف لخته !!!!!!!!Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

پ تو هم فکرت خرا به انتر؟؟؟

منم فقط محسن رو دارم خیلی جو گیر مشو Tongue
!!! من بودم توی انجمن هزار تا gf داشتم نه؟؟
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 153 ❝ 50
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr
اوفف ._.
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ◄Iяαи►
(27-06-2014، 11:15)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 11:14)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجا تنها کسی ک سپاس رنگی نداره منم پوووووووووف
من میمر همه سپاس رنگی داشته باشن

(27-06-2014، 11:14)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 11:12)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امضام رو نگا می کنم فکرم جاهای بد میره

تو فکرت خراب هست 
طرف لخته !!!!!!!!Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

پ تو هم فکرت خرا به انتر؟؟؟

منم فقط محسن رو دارم خیلی جو گیر مشو Tongue

محسن خره هم رفتDodgyDodgy
نوینسده بشم بت سپاس میدم عقده ای نشی
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Aiden Pearce
شیوا._.
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr
(27-06-2014، 11:14)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 11:05)اشکان جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 10:57)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هااااهیم ساعت چنده سلامSleepy
سلام شرمنده این سواو می کنم فضولی می کنم  شما چرا اسم کاربریتون رو گذاشتین دنیا قرمساق؟!
مگه فامیلیت چیه؟!

اقای غیر محترم این فامیلم نی باهوش
چرا گذاشتی دنیا قرمساق؟
مشکلت چیه  با خودت؟!
(27-06-2014، 11:14)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 11:13)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 11:12)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی ..

جون فاطی ؟Smile

خوبی؟._.
نه ..

تو چی ؟
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، tyjtfhdhr
(27-06-2014، 11:16)اشکان جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 11:14)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 11:05)اشکان جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 10:57)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هااااهیم ساعت چنده سلامSleepy
سلام شرمنده این سواو می کنم فضولی می کنم  شما چرا اسم کاربریتون رو گذاشتین دنیا قرمساق؟!
مگه فامیلیت چیه؟!

اقای غیر محترم این فامیلم نی باهوش
چرا گذاشتی دنیا قرمساق؟
مشکلت چیه  با خودت؟!

ولی تو اسکلی
تو وقتی انگلیسی بلد نیستی غلط میکنی انگلیسی میخونی خو
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ◄Iяαи► ، Aiden Pearce
سارا._.
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، Magical Girl
این روزا همه عشقا اخرش رو تخته!
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 30 مهمان