امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲

@"ctrl+w"
بدان و آگاه باش این حق من نبووووووود ۰-۰ &^& cry2
آگهی
(02-02-2021، 20:52)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 20:50)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا ب خودت میگیری

با پدر مادرت نبودم

خر یعنی بزرگ

اشکی ممنوع

نه به جون خودت ناراحت نشدم ۰-۰  Big Grin
کلا چس ناله تو کار من موجود نیس معمولا سر چیزای بچه گونه تری ناراحت میشم مثلا اینکه ارسال اولم پاک شد ۰-۰ ://///  crying

تگ لیست بلند نباس مزدی با کمک امیر کودتا پیروز شد Telegh_01
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
@"ctrl+w"
میگما چرا من بررسی نمیشم؟
مگه اقا صابر نگفت درحال بررسیه؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ 5
(02-02-2021، 20:53)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 20:52)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پشمام از کجا ور داشتی

https://gif-avatars.com/

من از ی انجمن ور داشتم

اسمشو نبرم تبلیغ نشع

البته اسمشم یادم نیس ۰_۰
(02-02-2021، 20:54)leιтo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 20:51)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام خانووم
ژان قهوه برا منه ^.^
چطوری ژیگر؟

یس یس ^^
مرسی خوبم (:
ط چطوری؟

WoOow thanks a lot♡
به خوبیت
چ خبراع؟
 سپاس شده توسط ѕααяeη
(02-02-2021، 20:54)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 20:52)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه به جون خودت ناراحت نشدم ۰-۰  Big Grin
کلا چس ناله تو کار من موجود نیس معمولا سر چیزای بچه گونه تری ناراحت میشم مثلا اینکه ارسال اولم پاک شد ۰-۰ ://///  crying

دلمو خون نکنننن هخخخ من چمدونستم آخهههه 0-0 &^&
این زندگی دیگر جای زیستن نیس 45281738
همیشه از من به عنوان نفر اولی یاد کنید ک حقش قورتیده شد ۰-۰ :/// cry2
@"ctrl+w"ب کمک تو اول شدم گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ 5
(02-02-2021، 20:57)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ctrl+w"ب کمک تو اول شدم گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ 5

مهم تلاش خودتههههههه ۰-۰
از نظر معنوی من اولمممم ۰-۰
(02-02-2021، 20:56)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 20:54)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلمو خون نکنننن هخخخ من چمدونستم آخهههه 0-0 &^&
این زندگی دیگر جای زیستن نیس 45281738
همیشه از من به عنوان نفر اولی یاد کنید ک حقش قورتیده شد ۰-۰ :/// cry2

کودتا پیروز شد

اسم حکومت رو میزاریم د شیلد
(02-02-2021، 20:56)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 20:54)leιтo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یس یس ^^
مرسی خوبم (:
ط چطوری؟

WoOow thanks a lot♡
به خوبیت
چ خبراع؟

^-^
هیچ...میگذره دیگه
ط چ خبر؟
 سپاس شده توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان