به نام یگانه پروردگاری که نور و تاریکی در اختیار اوست
خوبه، ناسا خیلی روحیه شوخ طبعی رو دوس داره (:
اول از همه این رو بگم که به دنبال جواب هایی نباشیم که در دسترس نیست
دلایل کافی زیادی وجود داره که میتونیم رو اون ها تمرکز کنیم
البته اگه اگه دنبال حقیقت باشیم
فیزیک قانون طبیعته کسی نمیتونه ردش کنه اما نظریاتی که به فیزیک ربطش میدن و علم میخوننش و باز بر سر ذائقه یک سری رو شبه علم میخونن این کارو سخت میکنه (:
اینکه قوانین فیزیک ثابت کردن زمین کرس ی شوخی مضحکه !
این نظریات یا برخی قوانین فقط در صورت وجود فضایی
بینهایت و کره بودن زمین تعریف میشه از بینگ بنگ و فرگشت و ...
حتی بعضا با فیزیک هم متضاده ! خود منظومه شمسی بر پایه میتراییسم بنا شده نه فقط منظومه شمسی بلکه کهکشان راه شیری بینگ بنگ تمثیلی از یک دیدگاه عرفانیه اما چنان در ذهن ما تحکیم شده که به عنوان علم میشناسیمش که اگر خدایی نکرده مخالفش باشی شما در نظر جامعه یک احمق در نظر گرفته میشی
الان همین فرگشت رو گذاشتن کنار دارن کم کم کار میکنن که ما منشا کیهانی داریم و فرازمیینی ها در خلقتمون نقش داشتن !
تا چند سال دیگه این نظریه میاد تو کتب درسی و ما انگشت ب دهان و خزان شده از این قدرت الهی به وجد میایم
اما زیر گنبد چیه ؟ زیر این دیسک زمین چیه؟ صفحات الکترومغناطیس .. به سبب همین ویژگی ماه و خورشید روی این دیسک روانن (البته گنبد هم نقش داره )
گنبد هم لازم ب دوخت و دوز نداره (: گفتم در های آسمان
محقق باشیم یادبگیریم ک حقیقت رو بهمون القا نکنن البته که حقیقت راه خودشو پیدا میکنه و یک روزی برملا میشه
دلیلی هم نداره چون نمیتونیم از این سیستم بسته بیرون بریم پس پنهان کاریم وجود نداشته باشه ! ناسا بخشی از سیستمه ن همش ! و دلیل این پنهان کاریم تو همین تاپیک گفتم اگر دلیلی بر پنهان کاری نبود معاهده جنوبگان هم وجود نداشت
ولی حالا بگذریم (: ما هنوز نفهمیدیم این زمین گرده یا بیضیه یا گلابی شکل (:
ولی اگه خواستین دوتایی برید جای گنبد منم ببرید خیلی دوس دارم بدونم چطور از سیطره بریتانیا قراره رد بشیم (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا
ثبت نام کنید یا
وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://uupload.ir/view/img_20210723_234652_649_mftg.mp4/
مدارهای گردش خورشید و ماه روی زمین تخت. بر حسب فصل های سال.
خسوف و کسوف