16-08-2015، 19:31
باله و شنا
|
کدوم ورزش متناسب با ماه تولد شماست !? |
||||||||
16-08-2015، 19:31
باله و شنا
17-08-2015، 14:52
برج آذر (قوس)
نشان ویژه: ماجراجویی عضو تأثیرپذیر: ران حرکت ورزشی ایده آل: تمرینات روباز، کوهنوردی. متولدین «قوس» یک ذخیره بسیار بزرگ انرژی دارند و عاشق ورزش های روباز هستند. پیاده روی، صخره نوردی، اسکی روی آب و روی برف تماماً ورزش هایی هستند که نیازها و احساساتتان را پاسخ می دهند و باعث ترقی و افزایش حس ورزشکاری تان می شود (البته ران هایتان را هم قوی و کشیده می کند). اگر شرایط برای ورزش های خارج از سالن فراهم نبود می توانید به سراغ کوهنوردی بروید.
22-08-2015، 21:20
من فروردینیم ولی شنا دوس دارم .
22-08-2015، 21:22
بهمنننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن
26-08-2015، 23:09
ممنون
03-10-2015، 13:30
نصفش دروغه البته واسه من
برج شهریور (سنبله) نشان ویژه: هوش و فراست عضو تأثیرپذیر: دستگاه گوارش حرکت ورزشی ایده آل: پیاده روی قدرتی و حرکات ناحیه شکم سنبله سخت گیر بسیار وسواسی و مشکل پسند است. متولدین سنبله از سالن های ورزشی کثیف متنفرند و بیشتر، ورزش هایی را ترجیح می دهند که در هوای آزاد باشد. پیاده روی های سریع و طولانی مدت، سوخت و ساز بدنتان را بالا می برد و قدرت تفکرتان را تقویت می کند. حرکات ورزشی ناحیه شکم و برخی حرکات یوگا باعث می شود سم ها از بدن خارج شوند و دستگاه گوارش تقویت شود.
03-10-2015، 13:47
برج آبان (عقرب)
نشان ویژه: قوی و مشتاق عضو تأثیرپذیر: اندام های تولیدمثل حرکت ورزشی ایده آل: مجموعه ای از حرکات ورزشی قدرتی عقرب ها طالب شور و اشتیاق بسیار زیادی هستند یعنی هیچ ورزشی را تا عرق شان درنیاید، کامل نمی دانند. تمرینات ورزشی مثل کوهنوردی، یوگا قدرتی و تمرینات دسته جمعی، میزان اندورمین را همان طور که دوست دارید بالا می برد.
30-10-2015، 17:08
(آخرین ویرایش در این ارسال: 30-10-2015، 17:09، توسط ☜♡♡♥♥♥♕Queen of Hearts♕♥♥♥♡♡☞.)
بـُـــرجِ آذَـــ ر
ممنون
26-11-2015، 9:33
AzaR
MAjaRAjo BA AvaTooOraM KHeiLi JoOr DaR MIaD
26-11-2015، 12:13
برج آذر (قوس)
نشان ویژه: ماجراجویی عضو تأثیرپذیر: ران حرکت ورزشی ایده آل: تمرینات روباز، کوهنوردی. متولدین «قوس» یک ذخیره بسیار بزرگ انرژی دارند و عاشق ورزش های روباز هستند. پیاده روی، صخره نوردی، اسکی روی آب و روی برف تماماً ورزش هایی هستند که نیازها و احساساتتان را پاسخ می دهند و باعث ترقی و افزایش حس ورزشکاری تان می شود (البته ران هایتان را هم قوی و کشیده می کند). اگر شرایط برای ورزش های خارج از سالن فراهم نبود می توانید به سراغ کوهنوردی بروید. راس میگه من عین همینم :L28: | ||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|