امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 153(2) ஜ۩۩ஜ

(27-06-2014، 18:43)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 18:41)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 18:40)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 18:39)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وقتی میخوای نباشی -_-

من غروب میشه دلم میگیره =|

جون سروش شروع نکن!!!!crying

امام زمان ظهور کن ._.

خدا مرده هارو بی آمرزه :|

به عاشقا هم عشق عطا کن :|

آمین :|

خب حالا نوبت منه

شب بود دختره اومد گفت بیا بریم خونمون !!!
گفتم: میخوای چیکار کنی؟؟؟
گفت:میخوام ببرمت با هم نماز شب بخونم!!!!
واااااااااااای هههههههcrying
خاطره هاتو برو برا عمت تعریف کن نه نورا ._.
 سپاس شده توسط First Star ، S R U H
آگهی
(27-06-2014، 18:43)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب حالا نوبت منه

یه نصیحت خواهرانه :| !

اگه میخوای دخترا تحویلت بگیرن انقدر جلف نباش :|

غرور داشته باش !

این اخلاقاتو ترک کن -_-
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، ~Mahnaz~
(27-06-2014، 18:42)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 18:40)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام داداشBig Grin
چِ میکنی؟ :|

کم میای فلش :|
یه روز در میون ویندوز عوض میکنم خخخخ
این کانتر انلاین بازی میکنم میرینه به ویندوز ویروس خالی میکنه...
دیگه کم میام
امروز تموم شه معلوم نی کی کارم بیوفته این ورWinkShyShy
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆
(27-06-2014، 18:43)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 18:41)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 18:40)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 18:39)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 18:38)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب روحیت میادBig Grin

آوآتآرو امضــآتو بـآ روحیت سازگـآره؟!o__O

چرآ اون وقت؟! O_o

من کمی لش تشریف دارمBig GrinHeartHeart

cry girl

چرآ قبـل از دوآج بهم نگفتــی؟!

اب ندآره...ترکــت میدم!!

ادم شدم
با قلیون مشکل داری

نه!

بکــش عزیزمــ
(27-06-2014، 18:43)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ابجی شیوا تحویل نمیگیری....Confused

سلااااااااااااااااااام
اینجا نیستم اخه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
جیغغغغغ *^___^* !!
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، First Star
(27-06-2014، 18:44)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب حالا نوبت منه

یه نصیحت خواهرانه :| !

اگه میخوای دخترا تحویلت بگیرن انقدر جلف نباش :|

غرور داشته باش !

این اخلاقاتو ترک کن -_-

حتما خواهر بسیجی!!!!Angel
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
(27-06-2014، 18:41)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 18:40)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 18:38)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 18:37)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـوففففف ...

پـــوفففف ...

اوفـفففف ...

کوفففف ...

زهــــر ...
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط S R U H
(27-06-2014، 18:45)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 18:43)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ابجی شیوا تحویل نمیگیری....Confused

سلااااااااااااااااااام
اینجا نیستم اخه
خوبی؟؟؟؟؟؟؟
چه خبر از ففلش!!Smile
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
*^_^*

._.
 سپاس شده توسط First Star

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان