امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 + 4✗9 ×

(20-08-2013، 15:38)paria/1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

×سَـلـآمــ..×

×خـُدافِـسـی×Big Grin

ما رو گرفتی اوایی ؟؟؟ نسخه جدید نیمزنی؟

اواتارت مثل اواست فک کردم اونی ببخشید خوبی پریا؟
 سپاس شده توسط ~JaSmIn~
آگهی
(20-08-2013، 15:34)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 15:33)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماکان محرومیتت تموم؟؟؟

آورین!!!

راضی شدی؟؟؟

خُ یکم حس بدی داره آدم الکی محروم بشهBig Grin
حس بدی نیست فقط خیلی زور داره الکی

من اینجا محروم نشدم تاحالا ................!

ولی یه بار یجا الکی محروم شدم یه اکانت دیگه داشتم وختی اونجا خراب بود بعد رفدم به یکی از مدیرا دوستم بود گفدم چرا محروم شدم گف یکی از مدیرا قاط زده....!!!

توعم وختی دیگ درس شد چرا دیگه ناراحتی ول کن دیهDodgy

از محرومیت درت اووردن دو دیقه پَ بیخیال شوBig Grin
 ,ιт'ѕ a paper тown
, paper нoυѕeѕ and paper people
(: ... everyтнιng'ѕ υglιer υp cloѕe

× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 +  4✗9  × 493
 سپاس شده توسط M.K.N ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، Snow-Girl
(20-08-2013، 15:39)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 15:37)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 15:35)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 15:34)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا ماکان من اصلا باهاش حرف نزدم فک کنم اونم داشت شوخی میکرد حالا نمیخواد گریه کنیTongue
گریه؟25r3025r3025r3025r30

ها؟؟؟؟؟یعنی اجی من واست مهم نیست؟بزار بیاد بش میگم حسابتو برسهAngelیه سوال زن و شوهر الکیا هستین یا واقعیا اخه 3 ،4 سال ازت بزرگتره؟
چرا از خودش نمیپرسی؟

اگه خودش اینجا بود مطمئنا از تو نمیپرسدمTongue
چون با گوشی میام:|

خونه خودمونی نیستم..

صبح میرم خونه خودمون دیه هم نمیتونینمیدونی از دستم خلاص شین(:
 سپاس شده توسط * Exceptional girl * ، ~JaSmIn~
(20-08-2013، 15:37)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام-_-

سیلام رز

(20-08-2013، 15:37)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 15:35)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 15:33)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Big Grin
(20-08-2013، 15:30)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سیلآم همـــــگی:

سلام صبا Big Grin

سیلام

ببین اسمت چیه اون دفعه نگفدی بم!Big Grin

مریم Big Grin

هوووووم

آهان

نمدونسمBig Grin
 ,ιт'ѕ a paper тown

(20-08-2013، 15:38)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 15:36)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 15:34)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 15:33)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماکان محرومیتت تموم؟؟؟

آورین!!!

راضی شدی؟؟؟

منم یه بار با یکی دعوا شدم فقط چند تا فحش کوچولو بهم دادیم محروممون کردن اینم الکیهBig Grin
نه دیگه بالاخره فحشتو دادیBig Grin
منکه اصلا حرفی نزدم بهشUndecided

حالا مگه فک کردی چی گفتم اون فحش داد گفت حیوون من گفتم ادرس جنگلتو بده بیام اون گفت حیوون من گفتم وحشی همین فقط اینا که نقل و نبات حرفاستTongue
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، ~JaSmIn~
(20-08-2013، 15:41)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خونه خودمونی نیستم..

سلام Big Grin
زندگی کوتاه است ؛ تازمانیکه دندان دارید لبخند بزنید !!

سپاس شده توسط * Exceptional girl *
(20-08-2013، 15:41)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خونه خودمونی نیستم..

البته از دست خودت و اون شکلکت

من جواب میخوام ماکان؟ اجی من رو اذیت کنی میکشمتDodgyTongue بدو برو جواب کیمیا 18 رو تو تاپیکت بده
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
دنبی=)

صبایی=)
 سپاس شده توسط * Exceptional girl * ، ~JaSmIn~
(20-08-2013، 15:43)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 15:38)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 15:36)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماکان محرومیتت تموم؟؟؟

آورین!!!

راضی شدی؟؟؟

منم یه بار با یکی دعوا شدم فقط چند تا فحش کوچولو بهم دادیم محروممون کردن اینم الکیهBig Grin
نه دیگه بالاخره فحشتو دادیBig Grin
منکه اصلا حرفی نزدم بهشUndecided

حالا مگه فک کردی چی گفتم اون فحش داد گفت حیوون من گفتم ادرس جنگلتو بده بیام اون گفت حیوون من گفتم وحشی همین فقط اینا که نقل و نبات حرفاستTongue

هـــ×ـــه به این میگی فحش؟؟؟

خُ پَ باس بگم خدایی الکی محروم کردن فک کنم

کجا؟

بیخیال باو
بحث عوض

ول کنین این بحثو

حــو3ــلم ســـَریـــدcrying
 ,ιт'ѕ a paper тown

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان