امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 2.77
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه 4۲۷~×

(08-05-2021، 11:23)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2021، 11:21)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ها
ن مو ی کانال کلاچی داشتوم وای کوییز موییز
با ی ممد و فاطی و ی وردو ممنوع زبون درازی همیونانه دارم د هیچی

کلش رویال نصب کن بیو بازی کنیم =\

مو لپتاپوم رمس چاره نوکس ریس نصبه هرچی نصب ایکنم هنگ ایکنه گوشیم خو نارم

(08-05-2021، 11:24)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2021، 11:21)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ها
ن مو ی کانال کلاچی داشتوم وای کوییز موییز
با ی ممد و فاطی و ی وردو ممنوع زبون درازی همیونانه دارم د هیچی

بد شناسی داشتم ۸ خط برات تو تاپیک مننوشتم ک یهو پاک شد(:

از اول بنویس._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
×~ گفتگو آزاد | نُسخه 4۲۷~× 49
 سپاس شده توسط Prometheus ، _sehun_
آگهی
(08-05-2021، 11:23)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فکر خوبیه بنظرم ^^
کدوم؟

همونی که گذاشتی عکس از خودتان.
 سپاس شده توسط _sehun_
(08-05-2021، 11:25)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2021، 11:23)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلش رویال نصب کن بیو بازی کنیم =\

(08-05-2021، 11:24)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بد شناسی داشتم ۸ خط برات تو تاپیک مننوشتم ک یهو پاک شد(:

از اول بنویس._.

سر بلواستکس نصبش کو...مال گوشیه
 سپاس شده توسط BIG-DARK
(08-05-2021، 11:28)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2021، 11:25)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از اول بنویس._.

نصبس کردوم ا خوتم پورسیوم چجوریه بم گوی ولی وخ واردس ایبوم بخ بخ جام اکنه
ناشناس بگو (;

سپاس شده توسط Prometheus
(08-05-2021، 10:50)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2021، 10:46)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی
فردا ۹ درس تاریخ امتحانه...
حس میکنم دبیرامون میخوان بهمون خرگوش نشون بدن ولی روشون نمیشه بگن...
درس چند تا چند من درس ۱۳ تا ۲۲ همه سوالاشو با جواب دارم خواستی بگو بفرستم برات

خودم دارم حاجی
تازه یه روشایی هم واس تقلب اختراع کردم میزون
ناشناس
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(08-05-2021، 11:29)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2021، 11:28)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اها...خو ولش کو :/
(08-05-2021، 11:31)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2021، 11:29)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اها...خو ولش کو :/

هموسا بت گوم
ناشناس بگو (;

سپاس شده توسط Prometheus
@Medusa
سلام
خوبی؟

این نرد و رند چیه؟
 سپاس شده توسط Medusa
صبح بخیررررررررررررررررر ^^
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Prometheus ، THEDARKNESS ، شـــقآیــق ، Medusa
(08-05-2021، 11:37)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صبح بخیررررررررررررررررر ^^

:|||||||| ظهر بخیرررررررر
 سپاس شده توسط *VENUS* ، شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 207 مهمان