امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

☆~گفتگوی آزاد || نسخه 419☆~

(05-04-2021، 16:38)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمی فهمم
نه اخه فرق داره من بچه مثبت خانواده بودم به قول شما ها
من تو همه جا تک بودم! شاگرد ممتاز مدرسه!
الان ترک تحصیل!
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
bathtime
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
•ناشناس•
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
شوخی دیگه؟
ترک تحصیل؟
بیخیال
نهههههههه
یعنی برگشتی از مدرسه یا خودت نمی خونی؟
اینده شوخی بردار نیست
https://harfeto.timefriend.net/16469080349635
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(05-04-2021، 16:39)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2021، 16:37)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامانم کاراش یجور دیگه س...
ولی بابام کلی بلا سرم آورده!
داداشم تیغ داده دستم و گفته نمیکشی خودم بکشمت!

من کوزت انجمنم =)))

۲ تا از ستاره هاتو ب من بده:/
ت این مدت کم اینقد ستاره عاخه؟
چند ساعت در روز اینجایی ؟
بعدا تو پ.خ معامله میکنبم (::::
آره!
بستگی داره!
الان که کار هام تعطیلیه بخاطر کرونا حدود 15 ساعت!
ولی قبلا 8 ساعت از اون قبل ترم 15 ساعت!
از اونم قبل تر 8 ساعت!
از اونم قبل تر 15 ساعت!
کلا تو نوسانم :|
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(05-04-2021، 16:44)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2021، 16:35)lady_tailor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی منو ب فرزندی قبول کنه:ngh:

او فرزندم! 129f

آه پدر49
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط Prometheus
(05-04-2021، 16:43)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شوخی دیگه؟
ترک تحصیل؟
بیخیال
نهههههههه
یعنی برگشتی از مدرسه یا خودت نمی خونی؟
اینده شوخی بردار نیست
=))))
علاقه به تنفر تبدیل میشه!
دوستا به دشمنا تبدیل میشه!
بزرگترین آرزوت از سلامتی خانواده به مرگشون تبدیل میشه!
لبخندات بیشتر و الکی بشه!
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(05-04-2021، 16:43)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2021، 16:39)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۲ تا از ستاره هاتو ب من بده:/
ت این مدت کم اینقد ستاره عاخه؟
چند ساعت در روز اینجایی ؟
بعدا تو پ.خ معامله میکنبم (::::
آره!
بستگی داره!
الان که کار هام تعطیلیه بخاطر کرونا حدود 15 ساعت!
ولی قبلا 8 ساعت از اون قبل ترم 15 ساعت!
از اونم قبل تر 8 ساعت!
از اونم قبل تر 15 ساعت!
کلا تو نوسانم :|

15ساعت اینجاااااا؟
دلتو نمیزنع؟
دل ب کنار ، چشات کور نشده؟
Nashenas(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(05-04-2021، 16:24)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2021، 16:17)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدایییییی؟؟؟؟ Telegh_01
بایدن این تاپیکو ببینه ب هممون پناهندگی میده  Telegh_01

واییی گروپی هس ت روبیکا من دیدم شاخ دراوردم قشنگ همشون توهمی:/
همه اونجا زن و شوهرن و حداقل ۲ تا بچه دارن و جالب اینجاس زن و شوهرا همشون مَردن:/
پروفایلاشونم همه از دم عکس بی تی اسه
احتمالا بی تی اس ببینن نیم ساعت بعدش خبر خودکشیشون جهانی میشع 14

همش تقصیر کروناعهTelegh_01
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(05-04-2021، 16:45)lady_tailor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2021، 16:44)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

او فرزندم! 129f

آه پدر49

منم ددی موخاممممم:/
Nashenas(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
کل مردم ایران افسرده ن
نمی‌دونم درک سخته
من به این مراحل نرسیدم
فقط...
https://harfeto.timefriend.net/16469080349635
 سپاس شده توسط شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 24 مهمان