امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 302 ஜ۩۩ஜ

(13-04-2017، 21:53)elmira.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجا چطوریه :/
=)))

فعالیت کن..
نظر بده...
تجربه کسب کن..

و لذتش رو ببر ^.^
 سپاس شده توسط {HoSsein_83} ، elmira.a ، [ SouL ]
آگهی
عــاقــا اینجــا چــقــد همــه ادای شــاخــا رو در مــیارن !
قــبلا خــودمــونی تــر بــود Sleepy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دلتنگی چه حس بدی است...

تنهایی چه حس بدی است

کاش...

پاره ای ابر میشدم

دلم مهربانی می بارید

کاش نگاهم شرار نور میشد

اشتی میدادش

و

که دوست داشتن چه کلام کاملی است

و

من...

چقدر دلم تنگ دوست داشتن است!
 سپاس شده توسط {HoSsein_83} ، Maryam Farrokhy
اقا سینا درخواست دوستیمو قبول نکردی

(13-04-2017، 21:54)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2017، 21:51)BARANA☺ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2017، 21:50)sina0077 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2017، 21:48)BARANA☺ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام دوستان من تازه کارم میشه کمک کنید؟

به سلام سوالی داری بپرس؟

اینجا چطوریه ؟

(13-04-2017، 21:50)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2017، 19:05)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2017، 18:39)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

طرف میگه اخه دخترا ک رپر نمیشن
دخترا میشینن پای عروسکا بیشتر
ببین دایی دیگه رپ ک زن و مرد نداره
بعضی حرفات رو نروه. حرص دراره

درس چیه بیخیال هر چی بحثه
عربی فلسفه هندسّه
اه ولمون کن تو دیگه بسه
متنفرم از هر چی درسه :|

هعی بآ بآ خفن...تو رو خدا بزا بریم جلو ما رو نبند ‎^.^

استدیو خورشید مشهد اماده به همکاری برای تست و تکست ‎^_~‎

(13-04-2017، 21:48)BARANA☺ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشومدی ‌‌..
البته
ممنون
دیروز بهتون رای دادم
درضمن ممنون به خاطر اینکه درخواست دوستیمو قبول کردین .

خخ دگ اومدن توی لیست دوستان این حرفارو نداره :////
کلا گفتم دیگه مسخره نکنین

فعلا خدافظ همگی لطفا درخواست دوستیامو قبول کنید
 سپاس شده توسط {HoSsein_83}
سلاعم Smile
Isn’t it lovely all alone??
ی ســـلام میــدادیـــم 6 نفــر عاشــق مــیشــدن !!
25r30
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دلتنگی چه حس بدی است...

تنهایی چه حس بدی است

کاش...

پاره ای ابر میشدم

دلم مهربانی می بارید

کاش نگاهم شرار نور میشد

اشتی میدادش

و

که دوست داشتن چه کلام کاملی است

و

من...

چقدر دلم تنگ دوست داشتن است!
 سپاس شده توسط Maryam Farrokhy
(13-04-2017، 22:03)elmira.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

25r30
اعتماد به سقف تو حلقم

(13-04-2017، 21:55)sina0077 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2017، 21:51)BARANA☺ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2017، 21:50)sina0077 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به سلام سوالی داری بپرس؟

اینجا چطوریه ؟

(13-04-2017، 21:50)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2017، 19:05)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2017، 18:39)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

طرف میگه اخه دخترا ک رپر نمیشن
دخترا میشینن پای عروسکا بیشتر
ببین دایی دیگه رپ ک زن و مرد نداره
بعضی حرفات رو نروه. حرص دراره

درس چیه بیخیال هر چی بحثه
عربی فلسفه هندسّه
اه ولمون کن تو دیگه بسه
متنفرم از هر چی درسه :|

خوشومدی ‌‌..
البته
ممنون
دیروز بهتون رای دادم

هن؟؟!!!
اینجا چطوریه ؟
اینجا یکم بچه بازیه اگه لولت بالاس بهتره پاشی بری

(13-04-2017، 21:54)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2017، 21:48)sina0077 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2017، 21:47)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2017، 21:43)sina0077 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای جووون

لازم نیـــس ترنـــــــس بودنتو به همه ثابت کنی : )

خطری میشه اوضاع...

حواست باشه تو مشهد از این صداها درنیاری...
واست دردناک میشه !!
من ازت خوشم می یاد

من با تو مشکلی ندارم...

با ذات بی ناموست مشکل دارم : )

به دلم نشستی  باورش سخته فوق العادس ماچقدر تکمیلیم خیلی وقته تو یه تقدیریم

بَنگی نداشتیــــم شکر خدا که الانم پیدا شد : )

اینو مآمآنـــXـــت هر شب قبل خواب میزد یا ددی ؟؟!!
 سپاس شده توسط امیر‌حسین
(13-04-2017، 22:03)elmira.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

25r30

فقط عاشق میشدن ؟ :|

کُشته نمیدادن ؟ =|
(13-04-2017، 22:04)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2017، 21:55)sina0077 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به سلام سوالی داری بپرس؟

اینجا چطوریه ؟

خوشومدی ‌‌..
البته
ممنون
دیروز بهتون رای دادم

هن؟؟!!!
اینجا چطوریه ؟
اینجا یکم بچه بازیه اگه لولت بالاس بهتره پاشی بری

(13-04-2017، 21:54)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2017، 21:48)sina0077 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2017، 21:47)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لازم نیـــس ترنـــــــس بودنتو به همه ثابت کنی : )

خطری میشه اوضاع...

حواست باشه تو مشهد از این صداها درنیاری...
واست دردناک میشه !!
من ازت خوشم می یاد

من با تو مشکلی ندارم...

با ذات بی ناموست مشکل دارم : )

به دلم نشستی  باورش سخته فوق العادس ماچقدر تکمیلیم خیلی وقته تو یه تقدیریم

بَنگی نداشتیــــم شکر خدا که الانم پیدا شد : )

اینو مآمآنـــXـــت هر شب قبل خواب میزد یا ددی ؟؟!!

داره میره داره میره قلبم پیشش گیره
دوستان من دیگه میرم امیدوارم شب خوبی داشته باشید شب بخیر یاعلی خداحافظ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان