امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 151 (2) ஜ۩۩ஜ

(24-06-2014، 21:57)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 21:53)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 21:50)"جردن استار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 21:49)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مسیح.-.

جونم ( :

(24-06-2014، 21:51)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 21:48)"جردن استار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام می کنم به آبجی و خانوم خودم ((((( :

سلامون علیکم

گـَمونم این دادا زن زلیله .

نیومده به دخیا سلام داد !!!

به عشق من چیکا داری تو؟-.-

مسیح^_^

امضات؟:|

شوووورتــه (؛

آقامون*._.*
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، !~IмДи~!
آگهی
و در ضمن به من بر نخورده
---------
سروش من اعتراض کردم سرکوبم کردن
 سپاس شده توسط S R U H ، ~~SARA:HIVA~~
((:

سلـآم.
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، pink lady ، ~~SARA:HIVA~~ ، Jack Daniel'ѕ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
عرضم در خصوص امضام

امضا به این خوبی کی دیده هان کی دیده
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ~~SARA:HIVA~~ ، Thyme ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ~Mahnaz~
هع ..

مُطمئن باش من میرم از اینجا ..

مطمئن باشید

ایندفعه خودم نمیرم ..

یکی دیگه منو میبره !

خدافس
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 151 (2) ஜ۩۩ஜ 49
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، Brooklyn Baby ، !~IмДи~! ، ~~SARA:HIVA~~ ، Dead Silence ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Jack Daniel'ѕ
سلام همگی*_*
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 151 (2) ஜ۩۩ஜ 49
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، pink lady ، ~~SARA:HIVA~~ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، !~IмДи~!
(24-06-2014، 21:55)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 21:53)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برای چی؟خوب تکراری بود!

طرفداری؟والا فقط اینجا برای من غیبته

من همه ی پستای اینجارو میخوانم حتی زمانی که نیستم بعد کامل میخوانم

خوب ..

من تا حالا چیز بدی گفتم جز اینکه اذیتش نکُنید ؟

من هرچی گفتم از سر شوخی بود ..

نمیدونستم که اینقد بدت میاد و میری منو بد نام میکنی ..

واقعا من از همتون معذرت میخوام اگه کاری کردم که ناراحت شدین .

نترس برادرم نترس ..

چند روز دیگه میگذره .. من میرم ..

راحت میشین !

خدافس

خـودت بتـمرگــــ تـآ بچـه ها دس به کـار نشدن .

گریـه هم نکن . مرد ک گریه نمیکنه .
 سپاس شده توسط Thyme ، ~~SARA:HIVA~~
آیسان ..

بخدا ی بار دیه اون حرفو تکرار کنی >_<

خودکشی میکنم|. .*|
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~
(24-06-2014، 21:57)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان .. هیسسس :| !

(24-06-2014، 21:53)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 21:50)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمت ؟! (* ..)

عزیزم ...!
دلت براش تنگ شُده ؟
:-)
احمت ؟! >__<

._.

(24-06-2014، 21:54)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد کوجایی بیا این فاطیمُرد از دوریت ._.*
خفه شو پدرسگ .___.

احمت ؟! -___-

خُو دوستم واتس رانگ ؟
به من بوگو دلداریت بدم ...!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 151 (2) ஜ۩۩ஜ 49
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(24-06-2014، 21:57)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان .. هیسسس :| !

(24-06-2014، 21:53)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 21:50)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمت ؟! (* ..)

عزیزم ...!
دلت براش تنگ شُده ؟
احمت ؟! >__<

._.

(24-06-2014، 21:54)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد کوجایی بیا این فاطیمُرد از دوریت ._.*
خفه شو پدرسگ .___.

احمت ؟! -___-

میدونستی احمد شوهره منه ؟ ._. ((=

امیررضا با منم مخالفت کردی داداش ؟ :|

اگه موافقت میکردی شَک میکردم |:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Thyme ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان