13-11-2013، 21:18
(13-11-2013، 21:15)* Exceptional girl * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-11-2013، 21:14)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.توقعی ندارم از کسی چون هیچ وقت رو هیچکدومتون حساب باز نکردم
(13-11-2013، 21:08)* Exceptional girl * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-11-2013، 21:07)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-11-2013، 21:03)* Exceptional girl * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خب بنظرت این صمیمیت بدۀ؟اگ من 2ماۀ برم بدش بیام کسی منو تحویل نمیگیرۀ؟پس بدون این محبت ک ادمو تو یادها نگۀ میدارۀ و قدیمی ترم هستم من 2تا اکانت دیگۀ داشتم ک ترکید
شاید تو منو برده باشی گفت و گو ولی از من قدیمی تر نبودی فقط اینکه تو با بچه ها صمیمی تر از من بودی
از من بای اسپمۀ ۀمش
نگفتم بده اره خیلی خوبه دو ماه بری بیای همه تحویلت بگیرن ولی میدونی چی بهتره ؟اینکه بعد از دو ماه برگردی ببینی کیا تحویلت میگیرن و دوستای واقعیتو بشناسی
گلم برای این موردی ک برای تو پیش اومدۀ 2تا دلیل هست:
1>اسمتو عوض کردی و بدش نیومدی ک بچه ها بدونن
2>بغول خودت با بچۀ ۀا صمیمی نشدی گل من تو ک میدونی من چغدر دوست دارم هر وقت اومدی بات سبت کردم خیلی سرد جواب دادی تو بگو من یا یغیۀ باسد چکار میکردن؟
راست میگی مشکل از منه فقط اینو بدون که واقعا دوست داشتم خدافس
توپگاه نیستی؟