امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد نسخه ۳۳۱

هعییی
آگهی
(16-12-2019، 17:52)sadra winner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا شب اول عروسی چجوریه؟
البته من جوونما۱۳ سالمه
ولی تو گوگل سرچ زدم ترسم ورداشت

تو پ.خ میشه راجب تجربتون توضیح بدین؟

مدیران نپاکید....

تبریک میگم
تازه وارد دوره ای از زندگیت شدی که ممکنه به پدرو مادر به چشم جنایت کار نگاه کنی !!!
قراره یه مدتی ازشون متنفر باشی
طبیعیه ((((:
در پناه حق .
 سپاس شده توسط م‍حمّد ، -Demoniac- ، ⓩⓐⓗⓡⓐ ، {HoSsein_83} ، امیررضا*
هشتم هستم که....
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
(17-12-2019، 0:03)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

طرف خودش میدونه اصل قضیه چیه(((:

سنی هم احتمالا بیشتر از اونی ک گفته((:
الان بچه ها از من و تو یه سری چیزارو بهتر میدونن :|
 سپاس شده توسط ⓩⓐⓗⓡⓐ ، Đęąđ.ğïřł
بعله:|
 سپاس شده توسط -Demoniac-
(17-12-2019، 7:53)sadra winner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هشتم هستم که....

فصل هشت هر سوالی داشتی از دبیر علوم بپرس.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

(17-12-2019، 11:59)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-12-2019، 0:03)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

طرف خودش میدونه اصل قضیه چیه(((:

سنی هم احتمالا بیشتر از اونی ک گفته((:
الان بچه ها از من و تو یه سری چیزارو بهتر میدونن :|

اره دیگه:|

ولی اینکه میگم سنش فبکه به خاطر یه چیز دیگس._.
شایدم همون باشع ولی ...نگم برات._.

(17-12-2019، 7:53)sadra winner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هشتم هستم که....

هشتم میشه سوم راهنمایی
اگه اشتباه نکنم اون موقع ۱۴،۱۵سالمون بود تو چطور ۱۳ سالته._.
 سپاس شده توسط -Demoniac-
ن هشتم دوم راهنماییه
منم 13 سالم بود هشتم بودم
احتمالا شیش ماه اول سال به دنیا اومده نوبت اولیه 13 سال میشه

(17-12-2019، 16:20){HoSsein_83} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن هشتم دوم راهنماییه
منم 13 سالم بود هشتم بودم
احتمالا شیش ماه اول سال به دنیا اومده نوبت اولیه 13 سال میشه

اگه شیشم نبود میشد سوم راهنمایی.
ولی اگه ششم رو از ابتدایی حساب کنیم میشه دوم
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط {HoSsein_83}
ولی معلما همون کلاس هفتم همه چیو شرح میدن
هشتم نهم کاملتر
امکان نداره چیزی ندونه Telegh_59

سپاس شده توسط م‍حمّد

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان